Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Motana spune:
Videos care arata o corecta punere la san:
www.youtube.com/watch?v=Ox8ht-EVnQA&feature=channel" target="_blank">1
www.youtube.com/watch?v=WOQzEN_dcPc&feature=channel" target="_blank">2
www.youtube.com/watch?v=1eEYN8l262c&feature=channel" target="_blank">3
Acelasi user, BreastfeedingBabies, are mai multe videos interesante despre alaptat.
Sper sa gasim si noi persoane klumea in spital care sa ne arate pe viu ce si cum, ar fi cel mai indicat. Pana una alta, macar de vazut la altii si apoi de aplicat ![]()
32+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
danielle02 spune:
da Motana,dar ai vazut si ce sfarc "bine dotat" are doamna?
cred si eu ca,cu astfel de sfarcuri nu ai mult de chinuit.bebe prinde bine ca are de ce si e usor,zici ca e biberon ![]()
eu nu am avut sfarcuri absolut deloc.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
AMARIAM spune:
hello zmeurici! daaa, scrieti mult, sorry dar nu mai pot sta pe scaun la calc atita, pina termin eu un capitol incepe altul si tot asa 
Iata si caurciorul nostru www.buggster.ro/?action=produse&id=8" target="_blank">http://www.buggster.ro/?action=produse&id=8 L am luat de la KIDEX, cel mai usor caurcior pe care l am gasit acolo, are si landou, toate cll mi s au parut mari si greoaie, pai cu masina in trafic e mai simplu decit sa conduc un carut dintr ala de 16 kg. Ma uit in parc la mamicile cu jeepuri
, mama, ce se mai lasa pe ele ca sa faca o intoarcere sau sa urce bordurile....
pe mine dovleceii ma duc cu gindul la vacanta din Grecia de anul trecut, wowww asa incepea fiecare masa cu un castron de dovlecei pane
de te saturai cu ei de abia mai mincam si felul urmator
de alaptat incerc sa nu ma ingrijorez sau sa ma tem, prietena mea a facut o depresie si i a secat lapticul din primele zile, o sa fie bine sunt sigura, am incredere si in fetele de la spital, asistentele, pe care le am vazut mi s au parut sufletiste si implicate, nu te lasa sa te chinuiesti asa. dar o sa am si eu grija de ele, of course...
Mariam
31+
Motana spune:
Da, danielle, asta ma intrebam si eu, daca nu is sfarcurile formate ce e de facut? Se formeaza ele singure apoi sau cum oare? Stiu ca e un dispozitiv parca la Avent pt asa ceva, dar nu stiu cat de bine merge. Asta chiar poate fi o problema, daca nu ai "biberoane"
merge alaptatul sau nu prea?
Am mai gasit niste www.sarcina-nasterea.ro/alaptarea/alaptarea-in-mituri.html" target="_blank">mituri despre alaptare.
32+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor! Mcrissa ma bucur enorm pentru puiut , sarcina usoara si la termen si gandeste numai pozitiv , Dumnezeu ajuta , roaga-te lui si vei duce sarcina la termen cu siguranta !
Eu asa am facut mai ales ca am avut si eu o sarcina oprita in evolutie !
Eu am eco maine si abia astept sa-mi vad bebelina ! O sa va scriu maine !

s31+
blanca000 spune:
Cred ca ne-am hotarat la nume, aseara sotul a zis ca da : EVA ILINCA cum imi doream 
s32
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
Hello pumpkins ![]()
ieri au fost minunati dovleceii, dar am avut pentru prima oara arsuri dupa muuulta vreme. sa fi fost de la prajeala lor? azi fac la gratar.
Mcrisa, ma bucur din suflet pentru tine!!
iti doresc o sarcina buna si usoara pina la capat, adica inca cel putin 30 si ceva de saptamini de acum incolo.
din semnatura sa inteleg ca sint 2 puisori? ca la asta ma duce gindul.
Lucialu, e foarte dragut si iti multumesc mult pt site, caci cred ca m-am cam orientat si eu, asta ar fi prima optiune:
http://babydino.ro/shop_artdet.php?shop_id=6755&cikk=unas_334655
sint cumva nemtesti?
tu l-ai montat, incercat, zici ca e usor, manevrabil, etc??
ma mai orientasem si spre Chicco:
http://reclama/detalii.php?cod=CH694 sau si ala cu landou, dar mi-a zis cineva ca sint grele si greu de manevrat. asa e, a avut cineva?
http://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=9&c3=0&id=9&pid=123&cp=&hash=1df73ca6590e3da018ba3eeacc257ebaPogos, tu il ai cumva pe asta? zici ca e bun?
am vazut multe prin parc si arata destul de bine si pretul e f ok.
in general vreau unul cu scoica pt ca nu am si imi va fi f utila.
Patricia
s29 si Rebecca
05.02.2005
adrianafedorca spune:
wow chiar ce sfarcuri are doamne in filmulet...
daca nu sunt formate cat de cat sfarcurile nu stiu ce sa faceti, poate le formeaza bebe , am o prietena n-a putut alapta deloc, de fapt bebe nu putea suge pt ca nu avea ce prinde si avea saraca la lapteeee pt o maternitate intreaga
de ceaiul de zmeur stiu si eu ca e bun pt indus travaliul dar nu stiu de la cate saptamani se poate bea
eu in schimb mi-am luat ceai de stimularea lactatiei din ala de la fares si dupa nastere o sa beau la greu, mai e bun si pentru bebe pt colici
La Cezar am baut cam 2-3l pe zi si Cezar n-a avut colici deloc,
blanca000 foarte frumos numele ales pt zmeurica voastra
distractie placuta la mare sau odihna cum vrei tu, sa ai grija sa nu te arda soarele
AMARIAM frumos caruciorul, sa-l stapaniti sanatosi
Patricia arata bine caruciorul si nu e nici chiar asa scump avand in vedere ca e 3 in 1, din poze pare usurel ca greutate
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
de vreo cateva nopti dorm tare bine
ma culc pe la 10-11 ma trezesc o singura data sa merg la toaleta pe la 2-3 noaptea si inca o data pe la 6-7 dupa car eadorm la loc pana pe la 9-10...nu-mi vine sa cred ca dorm atata, bine in sear asat il luam pe Cezar acasa asa ca de maine trezirea la 7 dimineata ca el la ora aia are o foame de-ar manca un elefant
azi ma duc prin magazine mai am de luat cateva chestii sper sa gasesc tot ce-mi trebuie sa pot trage fermoarul la geanta de spital
sper sa gasesc si pentru bebe o salopetica ceva subtirel de scos din spital si gata
mai tb sa-mi recuperez patutul de lemn de la finutii nostrii sa spal caruciorul si cam atat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
34+
Anastasia Ioana
AMR 5 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
coccorina spune:
Da, interesante filmuletele. Eu va spuneam mai demult ca eu deja am sfarcurile formate, si pot sa spun ca sunt la fel de mari ca ale doamnei din film
, poate ma ajuta sa alaptez usor si sa nu ma doara, ca sincer mi-e teama, dar de-abia astept sa-mi vad printesuca la san, ofofof tare o sa-mi fie drag sa-i vad gurita in jurul sfarcului si miscarile pe care le face cand su*e.....
Mai este si filmuletul asta care mi s-a parut interesant de luat www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs&feature=channel" target="_blank">in calcul
blanca000 foarte frumos numele ales pt iubitica voastra
adriana te citez "eu in schimb mi-am luat ceai de stimularea lactatiei din ala de la fares si dupa nastere o sa beau la greu, mai e bun si pentru bebe pt colici" - stii cumva cum se numeste?
pooop

viitoare mamica fericita!!!
31+
Isabelle
AMR 8 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!