Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana
nu as renunta desigur la cea cu hamac, atata tot

Hamacu-i no big deal... Cada n-am, insa www.babyjaya.com/popup_image.php?pID=3476&csStoreID=760aef19249cb84905ad8de7ffebcffc" target="_blank">asta da. Si-a fost 5.99 (cad) si-i compatibil cu orice chiuveta sau recipient.

Eu din ce am citit peste tot si din experienta proprie, vizavi de alaptat, ragadele se formeaza in majoritate datorita faptului ca bebele nu prinde sanul corect. Mai important decat orice, parerea mea, e sa va invete cineva corect de la inceput cum se pune copilul la san si cum se desprinde sanul din suctiune in cazul in care n-a prins corect. Tot asta poate fi si cauza ineficientei in alaptat, trage copilul pana face rani si nu primeste destul lapte. Dup-aia nu primeste destul lapte, mama reduce productia, si tot asa. Recent nu se mai recomanda pregtirea sanilor inainte.

Ah, si cu pompa aveti grija, cand "vine" laptele nu abuzati de pompa, ca se face cu mult mai mult decat poate bebele procesa si apar alte probleme mai mari. Doar asa, un pic pt usurare, altfel e normal sa existe furia laptelui la multe femei in primele zile. Solutia cea mai buna e copilul pus la san.

Apropos de cirese, aici ultima data cand m-am uitat erau 25 de dollari kilu, abia astept sa se ieftineasca... Nu mai zic, am incercat sa comand samburi de cirese pt perna, cum mi-ai zis Alina, da astia vreau 7 pe samburi si 20 pe transport. Mai bine halesc eu cirese de banii aia cand se mai ieftinesc.

Mai e cineva cu contractii BH la nivel de 70% din timp? Pe mine deja ma termina, dr si asistenta au zis ca-i perfect normal la a treia sarcina, ca pana si de-alea dureroase sunt ok, asa din cand in cand. Eu la fie-mea n-am avut ioc, dar la primul da. Muuult mai rar totusi.
La voi cum e?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

M-am trezit.Mers la baie,varat in pat...intrat mesaj din reteaua tel la ora asta cu zgomotul de rigoare care se repeta daca nu umblu la tel...mi-a sarit somnul
Mcrissa FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen!Iti vine fff bine semnatura
Deci acum avem doua fete gravi:Rocco si Crissa.Doamne ajuta tuturor!
Patricia eu mi-am luat espiro vector 4lite.Pe situl patutbebe nu apare chit ca il vand-ca de la ei din mag l-am luat.La inceputul capitolului am pus un site unde se mai gaseste si este cu poza lui si cu toate variantele de culori.Acolo e o idee mai ieftin decat am luat eu dar cu transport tot acolo ajungeam.
Adriana mi-am salvat situl de alaptare,sa-l mai cercetez si eu pe indelete.Multumim!
Alinutza ce ma bucur ca esti bine!Si ca indif cum iasa an. se rez cu antibiotic
Felicitari tuturor pt rez bune de la ecografii!Asta e:avem zmeurele contorsioniste
Giova a venit al meu acasa mai devreme si m-a luat de-o aripa sa merem la expo stiind ca e foame la noi de asa ceva si de frica sa nu pierdem chestii de vanzare.Sa-ti spun ca e un mare fas?El i-a spus"marea teapa"Deci sunt 2 standuri cu hainutze de bebici.Unul are si de-astea printre altele-sepci si palarii,iar altul cica din Ungaria numai cu de-astea.Ultimul are preturi de Miniblu,dar nu se compara calitativ si nici ca aspect estetic.Am plecat cu doua camasi-una de spital si una de nascare si atat.Deci daca mergi totusi ca sa iti faci o idee,ia-o incet ca nu pierzi nimic.Veneau gravidute cu perechea sau singure,de ultimele mi-a parut si mai rau ca gafaiaiu practic si plecau la fel de dezamagite ca noi.Oribil.Ce caditze?Ce caruturi sau patuturi?Nik,frate!Nici macar un pampers.Si asa a inteles si soasa de ce nu era lume inainte de amaiaza cand a trecut pe langa locul cu pricina.Nu pe motive de scarbici, ci pt ca nu era nik de vazutNici nu mi-am inchipuit ca macar hainutzele putine pe care le mai am de luat de completare nu le voi gasi de luat de-acolo.Si eu mai il pregateam inainte sa ajungem,ca ne-ar trebui si un sterilizator
Pooh eu vreau sa-mi cumpar o cutie de plastic mai mare unde o sa pun toate chestiile sterilizate pe care s-o folosesc si acasa-in cazul in care nu-mi iau sterilizator.Sau le pun in pungi sau cum spunea cineva unele in cutiutele originale, cele care au.Normal am gentuta de la Avent dar nu as vrea s-o iau in maternitate cu mine.
Mqqm nu stiu cum se face.Tre sa ma uit si eu pe situl oficial unde zicea o tipa ca explica cum se spala un BB in ea. Sa vaz si daca ma conving si cu treaba asta, o iau.Daca nu, merg pe varianta clasica:caditza+suport pliant si rezematoare din aia de care ai postat si tu.Ai dreptate cu alaptatatul.Si eu am de gand sa rog pe cineva in spital sa-mi arate pozitiile corecte si toate manevrele pt alaptat si nu numai.Teoretic le stiu,dar practic sunt habarnista si probabil atunci voi fi si super emotiva.Nu mai am contractii in genere-eu eram cu dureroase...insa nici pe mine nu ma lasa BBita sa ma aplec.Si la rotiri,intoarcere de pe o parte pe alta imi face figuri si ma atentioneza urat daca nu-i convine.
Motana nu sh de ce spui ca e scumpa.Ca la noi cea mai ieftina/banala cadita vazuta de mine e 45 lei si asta e 90.
La noi e furtuna.Fug in pat cu motanul peste sos...trazneste de-ti simti inima in locuri neortodoxe.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

la zmeurici.
va place semnatura mea?

6+
Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Bravo!!!! Felicitari Crissa, ai grija de tine si de uiul tau, dar probabil stii tu mai bine decat oricine ce trebe sa faci. Noi ne rugam cu drag la DD sa aiba grija de voi!

viitoare mamica fericita!!! 31+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Mamici e zmeurici sunteti minunateam intrat la voi de cum m-am trezit si am inceput sa plang...de emotie bineinteles.
Va doresc sarcini cat mai usoare acum pe ultima suta de metri si nasteri ca un fulg, bebei sanatosi si mancaciosi!
danielle02,adrianafedorca,Moniland,buburuza1979,pooh,ylla2009,nusy,Dienuta79,m_i_s_s_y,mQQm,Motana,monica2008,theea,meleea,lucialu,coccorina

m_i_s_s_y sa sti ca am inceput sa dau lectii unor doctori, in ceea ce priveste problema mea-MTHFR(trombofilie ereditara).
Sarcina asta este o minune de la Doamne Doamne si am ramas foarte repede si natural(sarcinile trecute au fost obtinute dupa ani de tratamente, stimulari, investigatii).Acum fac injectii cu Clexane in burtica in fiecare seara si ma rog la Dumnezeu sa-mi tina puiul sanatos, pe zmeurica mea de ianuarie, ca eu tot zmeurica ii spun, chiar daca probabil exista deja o odisee pentru ianuarie.

6+
Puisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Mcrissa felicitari si o sarcina cat mai usoara si la termen.

Din pacate eu a trebuit sa aman programarea de azi la ecograf pt vineri ,caci pe istetul de sef al lui barbatamiu atunci s-a trezit ca tre sa il mai trimita nu stiu unde .Tre sa mai am rabdare pana vineri de acu sper sa rezist iar duminica imi pleaca barbatu in Rom pt vreo 10 zile o sa o iau razna .Ma bag la somn o seara faina
27+

cezara

offffffff,hai ca nu mai e mult pana maine.e nasol cu asteptarile astea dar n-ai ce face

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mqqm,multumesc de intrebare am ajuns la monitorizare fiindca nu misca fiicamea cat sa ma satisfaca m-am ingrijorat putin si de asta m-am dus la spital.

motana,sunt misto tare linkurile alea cu indusul travaliului.
stiam ca ceaiul din frunze de zmeur trebe de baut dupa 30 sau 32 saptamani fiindca ii ia ceva sa iti inmoaie colul.
mama mi-a zis ca uleiul de ricin de curata bine la mate si te simti nasol de la el,e o metoda veche de ani buni ptr indusul travaliului.asa ca...daca se hotaraste cineva sa ia,sa stea aproape de un wc
eu una am dus 41 saptamani cu Ebonee si vroiam cu disperare sa nasc odata ca nu mai puteam,insa nu m-am incumetat la nici o metoda de indusul travaliului.imi era super frica.
poate o so fac acum daca nu vine Melissa pana la 40 saptamani

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

la zmeurici.
va place semnatura mea?

6+
Puisori

SUPERB !!!!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN si sa vina si zmeurica de ianuarie

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Inima Copiilor va invita la joaca de ziua copilului!

Noi, si prietenii nostri de la City Mall va invitam sambata sa sarbatorim impreuna ziua copilului.
De la 10 dimineata pana seara la 6, noi si Liana Stanciu va asteptam pe toti la joaca!

“E bine sa fii copil!” va fi un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari. De buna dispozitie se va ocupa trupa Petrecerea din Cutie: zanele vor picta obrajii celor mici, mascotele vor modela baloane in forme nastrusnice si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, va fi responsabil cu distractia. Vom desena, colora si modela inimioare si nu numai.

Si vom incerca sa strangem banii necesari pentru pentru ca, la anul, mai multi copii sanatosi sa vina la joaca alaturi de noi.

Mai multe detalii www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1079" target="_blank">aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele din Constanta..cum e vremea pe acolo, si cum se anunt ain weekend? Ca vine si burtica asta la mare si sa stiu ce hainute sa imi iau (din cele putine care ma mai incap).

s32 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!La noi sa innorat,dar ma bucur,poate si ploua,ca m-am saturat de caldurile astea.....De 2 zile,de cand nu-i canicula asa mare,parca si picioarele mele si-au mai revenitO astept pe fiica mea,de duminica e la Bazna la socrii,trebuie sa apara peste o ora,mi-e dor de eaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 34+AMR 6 Sapt.

Mergi la inceput