Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

printesa mea cocheta
http://good-times.webshots.com/photo/2601519130101671646yknhAv?vhost=good-times

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Scumpa foc Ebonee Si cu ditamai cizmele in picioare e mortala
Asa da membru activ al DC , ti se vede in spate la poze monitorul cu pagina zmeuricilor Cam asa e si la mine, tot dau refresh cand trec prin fata lui.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Danielle e tare mortala printesa .
sa nu-i faca babaturi cizmele la picioruse.

merg si eu la somn.....asa cu putere a lovit toata ziua bebele...caci toate ma dor.
si noapte buna.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Mica, mi-a mai zis o mamica ca tot asa i s-au format sfarcurile, cu pompa, la tine la fel, poate o fi o solutie, bine de stiut. Cu perna de alaptat am citit reviews si zicea ca aia gen Boppy e mai alunecoasa, in astalalta (my breast friend) sta bb mai bine, vezi daca iei sa cumperi modelul original adik nr 1, nu cea Deluxe, (si mai scumpa)si are velcro (scai sau arici cum ii ziceam noi) si cand o dai jos face zgomot de scoala pe bebe.... primul model e mai bun.
Tu imi ziceai pe la inceput, ca ai nascut super repede, in 2 ore sau asa ceva...c and ziceam eu de mers cu masina la Brasov cu nasterea in apa (pe atunci), parca imi amintesc. Ma pun pe cautat ceaiul de zmeur, sper sa gasesc si aici, macar face colul mai flexibil si tot e ceva.

Cu prosopul cred ca e ok, dar nu stiu daca pe sfarcuri, la metode de inducere a travaliului apare ce a zisGrishca, adica la stimularea sfarcurilor se elibereaza oxcitocina, drept urmare contractiile.

Ca trebuie sa bei apa in exces e in lista de Mituri (pe care am postat-o), normal ca trebuie sa bei apa, dar cei 2l. sunt ok, plus supe si altele, nici numa' cu bidonu dupa noi, alt stres! Oricum, o sa fie vara, si o sa simtim nevoia de lichide.
Despre nuci am auzit, eu cred ca de fapt toate "semintele" astea care au colesterol bun, nuci, alune, fistic, migdale...

coccorina, ce tare ca ai sfarcurile ca madam din video, eu sper sa se mai modifice in timp si sa ajung la fel , si e super interesant video in care explica cam cum functioneaza faza cu alaptarea. De fapt tot ei (BreastfeedingBabies) au toate videos foarte instructive, eu am invatat multe de pe acolo, si linkurile pe care le recomanda.

danielle, asa mamoasa e Ebonee? hihi! (si eu eram la fel, noroc ca eram mezina), cred ca e mult mai greu cand mai ai un copil acasa.
La Attachemnt Parenting vorbeste mult despre cum sa procedezi cu copilul mai mare cand vine un bebe, e o intreaga filosofie si psihologie, destul de dificil, dar eu cred ca merita studiat, pentru binele copilului mai mare. Si asa in general cunoscutii fac o gramada de greseli, macar parintii si familia sa stie cum sa procedeze cu cel mare.

Ce scumpa Ebonee!!! Am vazut si pozele din urma!

32+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

am ajuns eu la costinesti si il gasesc pe tata in mare verva cu niste oameni ,cica facea curat in curte, era o mizerie ..... de imi venea sa-i iau la bataie, si ca sa nu fie asta tot zugravea casa.....cum credeti.....galben papadie sau mai bine zis galben taxi de nu puteam sa ma uit la casa ,dupa ce ca a ramas singura casuta din zona ,ca s-au construit in jurul nostru numai hoteluri dalea nesimtite, o mai face si galbenu ala strident care nu se asorteaza decat cu o caruta cu coviltir si un cal legat de poarta.

m-am enervat si i-am zis ca eu nu pot sa stau in mizeria si culuarea aia, si am plecat..... acum am ajuns . A fost f aglomerat in constanta azi si sunt rupta de oboseala.

Partea buna e ca am cumparat lenjerie pt patut,2 camasi de alaptat (una are un defect ca nu m-am uitat bine la ea ),2 sutiene de alaptat, niste scutece de finet si doua bodiuri tare frumusele, care acum am vazut ca scrie little sardine queen of the sea si asta inseamna ca sunt de fata nu? ca au si ceva roz ...in fine cam obositoare excursia

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

AAAA ... am uitat ,deja am vorbit cu cineva sa dau altaa culoare la casa ca nu se poate asa ceva

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Cata treaba ai meleea
Nu ziceai ca nu mai iei haine lu bebe?
Si vroiam sa te mai intreb tu cum ai sa-i pui nume Alex sau Alexandru?

33+Alex

Mergi la inceput

ALEXANDRU

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Anemona , asa am zis dar nu ma pot abtine si de data asta eram nervoasa si sti ca cel mai bun remediu e putin shoping ,si pt mine exclus ca sunt cat ...... asa ca ii iau lui bebe ,dar am zis ca sunt cam de fetita asa ca o sa le poarte nepotica

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

anemona , cat despre treaba era destula acolo ,am plecat ca sigur ma apucam de curatenie si nu prea mai pot ,ca sunt prea mare(cred ca iau sigur 30 pana la sfarsit) . Nu vreau sa am probleme acum la sfarsit

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Motana, uita-te te rog aici pe www.walmart.com/browse/Feeding/Breast-Feeding/_/N-4qdcZaq90Zaqce/Ne-2p47?ic=48_0&ref=125863.220800&tab_value=4074_All&catNavId=133283&fromPageCatId=133283&catNavId=133283" target="_blank">walmart si zi-mi, care spui tu ca e cea mai buna? Ca m-am incurcat cu variantele 1,2 ...
Mie mi-ar place www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10669935" target="_blank">asta E ok?

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput