Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 21
Maria_K spune:
fac eu capitol nou ca oricum am chiulit mult
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
georgiana310 spune:
La multi ani, Luana! Multa fericire iti doresc si noroc! Pupici mamicii care nu stim pe unde umbla!
Vaaaai, fetelor, ce smaima si plans am tras... Ieri am ajuns la concluzia ca am din ce in ce mai putin lapte. Imi sunt sanii foarte moi si Bris suge cam 5 minute dupa care se opreste is incepe sa planga. Nu tare...dar asa, a nemultumire! Aseara, dupa baine... plangand, am zis asta e, o sa ii fac o portie de NAN. Al meu nu intelegea de ce plang ca doar... nu ii dau otrava! Ei bine, chiar ca asa asociez Nan`ul - cu otrava. Am facut biberonul si dupa ce am imbracat-o i-am dat sa pape, in continuare plangand (EU). Fara trage de 2-3 ori si se pune pe un plaaaans... Vaaaaai, nu am vazut-o niciodata asa!!! Ea plangea, eu deja plansa continuam sa plang si nu stiam ce sa fac! I-am bagat sanul in gura, a vazut ca nu iesea mai nimic si parca si mai tare a inceput sa planga!!! O tineam strans in brate si ne plimbam prin casa plangand amandoua! Al meu era disperat si nu intelegea nimic. Statea mut si se plimba dupa noi A duat cam 10 minute circul dupa care ea s-a calmat si printre suspine a golit biberonul. Ce ma fac???
Intr-adevar, la halul in care mananc eu in ultima vreme... cred ca raman fara laptic. Aseara mi-a facut sotul mancare buna si dupa ce a adormit m-am pus sa mananc si am baut si un pahar de bere (tot printre lacrimi gandindu-ma ca dupa ce ca nu mai am lapte, o sa bag si alcool in copil). Eh, am fost varza!!! Azi dimineata m-am trezit cu productia relativ refacuta dar... nu ca altadata. Ma gandesc sa incep sa ii dau o masa de NAN zilnic sa nu planga de foame.
Pana acum, are 3810 gr. Si dupa scaderea fiziologica a avut 2520 gr! Si azi facem si noi 6 saptamani!!!
Offf, nu intelegeam cand va auzeam pe voi ca va stresati cu lapticul. Ma gandeam... ooo, Doamne, mare lucru! Papa biberon si gata, ca doar nu e otrava! Ei, uite ca asa e si la mine acum. Sper sa fie doar o faza si sa pot sa ii dau laptic de la mine macar pana la 3 luni. Cred ca zilele trecute cand a mancat non stop, atunci cu puseul... s-a intamplat ceva cu lapticul meu!
Pupici,
Mami de Bris mancacioasa, 16 aprilie 2009
gia
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean E vb de planeta Marte, care se va afla la 34,65 mil mile fata de Terra, si va fi asemeni Lunii pline Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
k, merci; aici nu e indicat pasajul.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg gata prajitura? |
La mine, da. Faceti o vizita?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
sirimie spune:
eu nu o las sa plinga, am citit ca sint mai cuminti si mai echilibrati copiii daca sint ridicati imediat ce pling, au mai multa incredere. pe vladut la fel si el e printre copiii cuminti, nu am avut probleme cu crize cu el
o pup si eu dar nu peste tot, nu o pup pe obraz sau pe gura. nu e chiar asa ca isi face anticorpi, bolile sint mult mai grave la copiii foarte mici. isi face anticorpi toata viata, dar mai bine incepe mai tirziu, dupa parerea mea
ati observat ce mult le place sa fie mingiiati pe cap?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita