Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 20
doranna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Multumesc mult pt sfat.....nu mai iau aspirina niciodata ca m-au luat la rost toate fetele mele de nov.dec , oricum n-am luat decat o pastila, nu are ce sa-mi faca.. De durere nu am scapat nici la ora asta (de ieri dupaamiaza) dar este mai mica putin....pe viitor o sa iau Paracetamol Nu stiu ce sa zic , da si ieri ca si altadata am gasit pe cineva care sa-mi zica de deochi si mereu mi-au zis ca-s deocheata , si-l banuiesc pe sotul meu.. 15+ Mariana bebe |
Simina,
poate ar trebui sa-ti controlezi tensiunea!!!!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)
Kea spune:
zsuzsu, multi ani inainte fericiti!
millie, parca e ceva mai bine, dar tot n-am scapat de griji, daca nu se trezeste bb (care doarme in bratele mele, evident, povestesc).
Olga, eu cand plec la socrii la gradina, ca pe distante lungi n-am fost inca plecati, am avut peduri de demachiat, castronas (sau o ceasca) si apa calda in termos. Am tot felul de servetele umede cumparate sau primite din maternitate, dar eu tot apa o prefer.
Aveti copilasi super dulci, abia acum am apucat si eu sa ma mai uit la poze!
8 saptamani si 5 kg
poohy spune:
Ma inscriu si eu la colici... Multi, grasi, urati si mai ales cu mult chin si plansete...
Manu nu a avut asa, se chircea, plangea, dar nu cu atata durere. Si i-au trecut la 1 luna si 2-3 saptamani.
Mihnea in schimb are rau - ore intregi pana la 2-3 noaptea, il doare, are gaze, dupa fiecare eliminare (pe gurita sau fundulet) plange rau
Eu tot sper ca infacolul o sa il ajute... Am comandat si il astept. Pediatrul mi-a zis ca in ultimul timp sab-simplex, espumisan care in mod normal ar fi acelasi lucru sunt mai mult apa cu zahar...
Am citit si eu de colief, dar nu am incercat nici debridat, tot sper sa ii treaca...
Imi zic - in 2 saptamani face 2 luni, intr-o luna si 2 saptamani face 3 luni, in 2 luni 1/2 4 luni si ii trec, nu?
Am si eu o alta intrebare - are unele perioade de colici cand da foarte mult si des afara - nu neaparat cantitativ - dar aerul iese violent si il deranejaza rau. Nu stiu daca de la asta are colici, daca da afara pentru ca se agita foarte mult etc. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Nici la mine nu are legatura cu alimentatia mea.
Eu folosesc servetele umede dupa fiecare scaun - si apoi il spal cu apa si sapun. La fel si cu Manu (si acum are pampers, mi s-a zis sa nu schimb nimic 3-4 luni inainte si dupa nasterea lui bebe).
Mie nu mi-au facut niciodata probleme servetelele de la pampers sau nivea.
Azi noapte a fost prima noapte de cand s-a nascut cand nu a facut kk... De obicei face cam 3 in 3 ore, f apos, uneori lichid. Sper sa se mai regleze, ca desi face des, se chinuie mult si il deranjeaza. Am inceput sa ii dau bifiform, poate isi face efectul.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mihaelacg spune:
novus, ia la mama
LINTZER
-4oua
-o cana de ulei
-o cana de zahar
-esente
-praf de copt
-faina cat cuprinde(aluatul trebuie sa se desprinda de vas,cam 3 cani)
-gem gros sau marmelada.
Se amesteca ingredientele-fara gem.Se pastreaza un bulgare de aluat iar restul se pune in tava unsa si tapetata cu faina.
Se unge cu un strat uniform de gem.Aluatul ramas se framanta cu faina pana devine tare;se rade deasupra prajiturii si se da la cuptor.
poohy, si maria mea scoate aerul tare "exploziv", se sperie si ea saraca uneori, dupa care o mai apuca si sughitul.
am incercat si eu sa pun ieri poze dar le-am incarcat pe toate-odata si is calare una peste alta. nu stiu ce sa le mai fac, is catastrofa mare.
sa incerc sa vad poate reusesc sa descurc itele pe-acolo desi ma indoiesc.
din 10 martie 2009, mami fericita de
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu si sa ma mai si laud un pic azi si noi sarbatorim deoarece facem 4 ani de casnicie! deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
Felicitari!!! Multi ani fericiti in continuare!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
citat din mesajul lui mihaelacg novus, ia la mama LINTZER -4oua -o cana de ulei -o cana de zahar -esente -praf de copt -faina cat cuprinde(aluatul trebuie sa se desprinda de vas,cam 3 cani) -gem gros sau marmelada. Se amesteca ingredientele-fara gem.Se pastreaza un bulgare de aluat iar restul se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se unge cu un strat uniform de gem.Aluatul ramas se framanta cu faina pana devine tare;se rade deasupra prajiturii si se da la cuptor. din 10 martie 2009, mami fericita de |
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
OLISHKA, va asteptam la Deva !!!!!!!!!
Tocmai a plouat bine ca sa se curete aerul pana veniti !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
denisamada spune:
citat din mesajul lui mihaelacg denisamada, deci azi mancam la tine? eu dau vinul, i-am zis soacrei sa-mi trimita o sticla de vin de tara bun bun si o tin la rece. tare bine merge o juma de pahar dupa niste ficatei la tigaie inabusiti. |
Ma bag si la ficatei. Si la vin!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042