Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

simina, draga nostra mezina, eu dau sa treaca durerea de cap la fetitza.

mazarica ce face?

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

LA MULTI ANI LUANA !!!!!!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

multumesc fetelor pt urari si sfaturi
acum fug la primarie sa-mi rezolv dosarele pt trusou si alocatie si sper sa mai pot intra dupa

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

novus
la noi masa se da din sticla. nu am avut lapte din pacate.
la birou stau de la 9 la 15, apoi fug acasa ca bona sta doar pana la 16.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

denisamada, deci azi mancam la tine?
eu dau vinul, i-am zis soacrei sa-mi trimita o sticla de vin de tara bun bun si o tin la rece. tare bine merge o juma de pahar dupa niste ficatei la tigaie inabusiti.

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mihaela apropos de mancare parca tu aveai reteta de linzer, nu???
ca bineinteles ca nu am notat-o la vremea aceea si as vrea sa fac
poti sa o trimiti ??
mersi

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

doranna uite asa ma seaca la ficati doctorii astia care ar vrea sa crestem copii in baloane de sticla de nu se poate. pune mana si mozoleste bebelina exact atata cat vrei tu (sau cat vrea ea) ca nu o sa patesca nimic. cred ca stim noi mai bine cand suntem racite sau bolnave si atunci da, nu-i pupacim decat pe fundulet, dar pana atunci.... liber la raschetat obrajori pufosi si degetele mici si mai ales unde-mi place mie cel mai tare- pe gatut, ca acolo miroase a laptic si a bebe cel mai bine. pai daca nu profit acuma, atunci cand??? ca doar am facut berbecuti si taurasi si sunt bebi cu personalitate, cine stie cum ne imping cand cresc sa nu-i pupam si regret ca nu l-am raschetat eu calumea. mie uneori imi vine sa ma infig in el si cand doarme- da' ma abtin (cu greu). dar cand e treaz si cu chef de joaca.... ne pupam de mama focului.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

tare mult mi-a placut ce ai scris parca te si vad pupacindu-l pe david
parca tu ziceai ca esti din campina, nu? poate ne vedem pe acolo, mai la vara

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am terminat de facut bagaje (o parte). Maine avem drum lung. Mergem la Deva, la bunica.
Ma sperie doar faptul ca o sa trebuiasca la drum sa-l sterg la fundulet cu servetele umede. Oare care sunt totusi mai ok?

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Daca nu iti raspund prea tarziu....incearca servetelele umede de la nivea dar cele sesitive pe care scrie ca sunt fara parfum. Mie mi se par foarte bune

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

sunt f faine si cele de la chicco.
eu le folosesc numai dupa pipi; daca a facut altceva, neaparat spalam in lighean, cu apa si sapun
mi-am propus sa le alternez, asa ca i-am luat initial de la pampers, apoi chicco, apoi nivea si mai vedem noi ce mai descoperim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

buna dimineata mamici si bebici
in sfarsit am si eu un pic de timp sa stau la cafea cu voi
si sa beau cafea!
inca doarme pitica asa ca pana o apuca foamea si se trezeste sunt libera
noi suntem bine
crestem
are 5 kg la nici 9 saptamani, si ne pregatim sufleteste pt vaccin
am si o mare nedumerire
fetele care v-ati muls cum ati reusit sa ii obisnuiti cu sanul dupa
ea bea din biberon laptele muls si as incerca sao pun la san dar nu stiu daca va mai acepta sanul, fiind si destul de lenesa
si o sa stiu daca acepta daca a supt cat trebuie?
eu si cu dani m-am muls ca nu a supt si acum am ajuns la aceasi situatie
si tare as vrea sa o pot alapta sa nu trebuiasca sa ma tot mulg
mentionez ca lapte am destul doar ca pana acum am fost tot o rana pe sani si am sfarcurile mari si de aceea nu a putu suge din prima
dar acum ca i-a mai crescut gurita poate va vrea?

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

daca nu primeste sanul direct, cred ca ai putea incearca cu niste aparatoare; daca simte plasticul, s-ar putea sa o pacalesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui shasa
MARIAce mai faci mami? Cum a fost sa te reantorci la munca? Si cum ti se pare bona? Esti multumita de ea? Sper sa va fie bine. Astpt sa ne povestesti

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Shasa

eu sunt bine acum. chiar nu am de ce sa ma plang. m-am intors la birou de marti. nu prea am chef de munca, dar e ok ca mai prind cate putin timp de forum
casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt#

bona e ok. e foarte curata si ordonata. iubeste fata (am camera acasa si o urmaresc fara sa stie ) am incredere in ea si ma linisteste faptul ca a fost 40 ani asistenta la pediatrie. plus ca e disponibila oricand (e singura saraca). va veni si cu noi in concediu prin august.

in rest totul e destul de ok. ma mai supar cu tati, dar in general ne trece repede.
trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10

cam atat, ca deja m-am intins...

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

foarte simpatica este casia si nu-mi vine sa cred cat parutz are prin comparatie, a mea mi se pare acum cheliutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui petrean

fetele..care nu aveti somn la noapte..la 00:30 minute..sa va uitati pe cer(dc va fi senin)..vor fi 2 luni(adik o luna +o luna)..fenomen care va mai fi vizibil doar in 2287..deci...noi vom fi oale si ulcele

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

cum asa, doua luni? Si care ar fi o luna e ea si a doua luna e cine?
M-am uitat pe net pe siturile de astronomie si nu am gasit nik despre asta.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

am primit si eu un mail din categoria 'da fw mai departe', dar era vorba de 27 august, ora 0.30, etc

Mergi la inceput