Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 18
millie spune:
La multe lunite Luana
Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt# trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10 Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) Pozele noastre |
Mariaaa, ce fetita dulce ai!!! Mi se pare sau e putin roscata?
Si io as vrea sa mai slabesc vreo 5 kg, acum sint la 63.
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
petrean spune:
E vb de planeta Marte, care se va afla la 34,65 mil mile fata de Terra, si va fi asemeni Lunii pline
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
mihaelacg spune:
mariak, e bestiala casia.
lasa nu-ti fa griji pt kg, o sa avem timp sa le dam noi jos, maine poimane n-o sa putem tine pasul cu ei prin parc si pe strada.or sa ne alerge de numa numa.
denisamada, deci azi mancam la tine?
eu dau vinul, i-am zis soacrei sa-mi trimita o sticla de vin de tara bun bun si o tin la rece. tare bine merge o juma de pahar dupa niste ficatei la tigaie inabusiti.
din 10 martie 2009, mami fericita de
novus spune:
citat din mesajul lui shasa Of ARIS sper sa nu ma bag aiurea si sa te ametesc dar eu stiam ca dupa vaccin nu are voie sa pape 2 ore...ci doar ceai. Poate s-au mai modificat regulile si nu sunt eu la curent cu noutatile. Din fetele care au mai facut vaccinul sa ma lumineze si pe mine careva. Inca o data te rog sa nu te superi ca ma bag dar eu asa stiam FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
E voie sa manance imediat dupa vaccine
regula era valabila cand se dadea pe gurit vaccinul nu stiu care
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
citat din mesajul lui petrean Priviti cum se inteleg baietii meipe limba lor Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
ce fain!!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
citat din mesajul lui zsuzsu si sa ma mai si laud un pic azi si noi sarbatorim deoarece facem 4 ani de casnicie! deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
La multi multi ani fericiti impreuna !!!!!!!!!!
Maria_K spune:
La multi ani, LUANA!!!!
ZsuzsuLA MULTI ANI fericiti!!!!!
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dyana27 SIMINA nu te speria iubita. multe dintre noi am avut niste dureri de cap de ne-am tavalit (eu una asa am avut).SI NU LUA ASPIRINAAAAAAAAAAA!!!!!!! nu se recomanda in sarcina decat in anumite afectiuni. incearca un paracetamol simplu (nu sinus), e mult mai inofensiv. aspirina fluidizeaza sangele si e pericol de hemoragie. din pacate e posibil sa te mai tina durerile, la mine au durat mult, si cand ma lua cate o durere stateam cu cartofi taiati pe cap, cu batiste cu apa rece..... uauuuuuuuuuu, mi-am adus aminte cum ne sfatuiam noi, fostele gravidute cand abia aveam sambureii in burticaaaaaaaa. mamaaaaaaaa, parca a fost acum un secol. stai tu SIMINA sa vezi ce repede le uiti, eu acuma mi-am adus aminte ca m-au chinuit putinel durerile alea, ca uitasem complet de orice neplacere din sarcina. O SA TREACA. uite niste pupi, poate trece mai repede diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Multumesc mult pt sfat.....nu mai iau aspirina niciodata ca m-au luat la rost toate fetele mele de nov.dec , oricum n-am luat decat o pastila, nu are ce sa-mi faca..
De durere nu am scapat nici la ora asta (de ieri dupaamiaza) dar este mai mica putin....pe viitor o sa iau Paracetamol
Nu stiu ce sa zic , da si ieri ca si altadata am gasit pe cineva care sa-mi zica de deochi si mereu mi-au zis ca-s deocheata , si-l banuiesc pe sotul meu..
15+
Mariana
bebe
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Maria_K
Shasa eu sunt bine acum. chiar nu am de ce sa ma plang. m-am intors la birou de marti. nu prea am chef de munca, dar e ok ca mai prind cate putin timp de forum casia e destul de cumintica. inca mai are recitalurile ei, dar mai mult din nevoia de a o lua mami in brate . burtica nu o mai doare. papa foarte bine, pana la ultima picatura. aseara am cantarit-o si avea 5.850 gr. imi cam rupe bratele. ii place teribil sa o pupacesc (ceea ce si fac non-stop, pe unde apuc, fara restrictii, ca doar e puiul meu si a iesit din mine) - privilegiu de care se bucura doar mami si tati, restul doar pe piciorus, si uneori pe frunte - ne povesteste si rade. e foarte activa. pedaleaza mereu, zici ca e un viermisor. ii fac baitza pe la 9 jumate , papa si doarme pana la 6-6:30. si asta se intampla de vreoi 3 sapt. aici sunt pozele cele mai recente cu ea http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt# bona e ok. e foarte curata si ordonata. iubeste fata (am camera acasa si o urmaresc fara sa stie ) am incredere in ea si ma linisteste faptul ca a fost 40 ani asistenta la pediatrie. plus ca e disponibila oricand (e singura saraca). va veni si cu noi in concediu prin august. in rest totul e destul de ok. ma mai supar cu tati, dar in general ne trece repede. trebuie sa-mi incep lupta cu kilogramele. luasem 25 kg, am ajuns din spital cu 74. acum sunt la 66. as vrea sa mai scap de 10 cam atat, ca deja m-am intins... Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) Pozele noastre |
bine ai revenit !!!
deci te-ai intors la munca ??!!!
eu ma intorc in septembrie si fac scenarii de pe acum cum sa fac cu lapticul si cu diversificarea
la voi cum e cu masa ?? cat stai la birou ?? eu o sa merg cate 6 ore pana face Alexandra 2 ani (conform legii )