Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 14
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Am terminat de facut bagaje (o parte). Maine avem drum lung. Mergem la Deva, la bunica. Ma sperie doar faptul ca o sa trebuiasca la drum sa-l sterg la fundulet cu servetele umede. Oare care sunt totusi mai ok? Va Olga, mamica lui David iepurasul |
Daca nu iti raspund prea tarziu....incearca servetelele umede de la nivea dar cele sesitive pe care scrie ca sunt fara parfum. Mie mi se par foarte bune
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
MONICA tu pe unde umbli mami ca vad ca ai lipsit doua zile deja! Sau ma insel eu? Sper ca sunteti bine. Treci la raport ca intru la banuieli. Hai ca tu esti mereu prezenta. Da un semn!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Daca nu iti raspund prea tarziu....incearca servetelele umede de la nivea dar cele sesitive pe care scrie ca sunt fara parfum. Mie mi se par foarte bune FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Sunt speciale pt bebe? Multumesc
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
citat din mesajul lui shasa Da sunt speciale pt. bebe. FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Multumesc O sa caut maine inainte sa plecam la drum.
shasa spune:
Sper sa fie bune si pt. voi cum ti-am spus, eu sunt foarte multumita de ele.
CHATONEL nu am rezistat, trebuie sa te intreb! Cum a fost prima pipa dupa atata amar de timp???Ca stiu cum te simti sa bagi o tigara dupa o caruta de luni....abia am trecut si eu prin asta recent. Sper ca ti-a priit
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
chatonel spune:
citat din mesajul lui olishka Am terminat de facut bagaje (o parte). Maine avem drum lung. Mergem la Deva, la bunica. Ma sperie doar faptul ca o sa trebuiasca la drum sa-l sterg la fundulet cu servetele umede. Oare care sunt totusi mai ok? Va Olga, mamica lui David iepurasul |
oli, ia discuri de demachiat- vezi ca sint si patrate, mai mari- si o sticla cu apa plata si speli asa iepurasul, in mod sigur e mai ok decit servetelele umede.
Drum bun!
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui shasa CHATONEL nu am rezistat, trebuie sa te intreb! Cum a fost prima pipa dupa atata amar de timp???Ca stiu cum te simti sa bagi o tigara dupa o caruta de luni....abia am trecut si eu prin asta recent. Sper ca ti-a priit FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
shasa, n-am fumat aseara ca m-a luat somnul odata cu dragoana, pe la 11. Dar am fumat alalteri seara umpic, dupa masa ... nu a fost cine-stie-ce senzatia, am incercat sa ne relaxam si a bagat dragoana o sirena ca ne-a trecut tot cheful Oricum, eu fumam Vogue inainte de sarcina si tot astea am luat, deci nu am ametit, a fost ok pina la jumatea tigarii, cind am stins-o... si deci am ramas la prima etapa. Cind o sa fumez una intreaga o sa fie "senzatii tari", banuiesc
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
oli, ia discuri de demachiat- vezi ca sint si patrate, mai mari- si o sticla cu apa plata si speli asa iepurasul, in mod sigur e mai ok decit servetelele umede. Drum bun! Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
E super buna si ideea asta
petrean spune:
neatza fetelor..vin si eu la o cafa
shasha..acum se poate manca dupa vaccin, pentru ca antipolio nu se mai da picaturi, deci e liber la masapentru mine cu andrei era o crima sa il tin nemancat 2 ore..mai ales ca el urla una intruna de colici si se calma doar cu tzitzi in gurade fiecare data cand mergeam la vaccin...ne vedea lumea dupa..cu copilul urland prin centru....de foame..durere.si alte alea...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE