Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka poti folosi linistita servetele umede. eu folosesc zilnic la ioana si nu are eritemul fesier pe care l-a avut andrei, pe care il spalam de n ori pe zi cu apa si sapun la fundulet.
eu folosesc orice tip de servetele umede pt copii. cumpar ce e la oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka poti folosi linistita servetele umede. eu folosesc zilnic la ioana si nu are eritemul fesier pe care l-a avut andrei, pe care il spalam de n ori pe zi cu apa si sapun la fundulet.
eu folosesc orice tip de servetele umede pt copii. cumpar ce e la oferta.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Pai tocmai asta e probl, ca noi avem funduletul f iritat, si s-a agravat cand am fost la munte si l-am sters cu servetele umede. Probabil bebelusii reactioneaza diferit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI Luana!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si voioasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Luana,

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dimineata!
ma bag si eu la o cafea cu voi, dar mai intai s-o felicit pe micuta printesica Luna. Sa fii sanatoasa, si sa continui sa cresti in continuare atat de frumos cum ai facut-o pana acum.

piua, deja maraie.
revin

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput

referitor la servetele, eu le folosesc doar la nevoie, in rest ne spalam cu apa din abundenta si ne place tare.

aris, nu stiu daca o doare burtica mai mult pe maria de la rotarix, insa de cand l-a facut, face kk la 48 de ore si are consistenta schimbata, parca-i frisca care iese din tub. o fi coincidenta?

Mergi la inceput

tot eu.
va spuneam odata ca pisi are displazie de sold. ei bine, am fost ieri la medic si cica nu are.dar ea zice ca are altceva, spune ca ochiul ei vede ca piciorusele, talpitele au tendinta de a se curba spre interior.
astia-s culmea. nu exista dr. care sa nu zica ca are ceva.parca au norma sa bage frica in mine.

legat de somn.....a mea tresare fff tare, si spre dimineata are somnul ff agitat. da din maini si picioare si se foieste desi are ochisorii inchisi. de ce oare?

si inca ceva? aveti idee cand trec semnele din nastere? noi avem pe nasuc niste pete rosiatice, si tot astept sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Priviti cum se inteleg baietii meipe limba lor

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

tot eu.
va spuneam odata ca pisi are displazie de sold. ei bine, am fost ieri la medic si cica nu are.dar ea zice ca are altceva, spune ca ochiul ei vede ca piciorusele, talpitele au tendinta de a se curba spre interior.
astia-s culmea. nu exista dr. care sa nu zica ca are ceva.parca au norma sa bage frica in mine.

legat de somn.....a mea tresare fff tare, si spre dimineata are somnul ff agitat. da din maini si picioare si se foieste desi are ochisorii inchisi. de ce oare?

si inca ceva? aveti idee cand trec semnele din nastere? noi avem pe nasuc niste pete rosiatice, si tot astept sa treaca.

buna!
si fetita mea are o pata intre sprancene si una pe ceafa; cand plange si se agita cea de pe fata se face de un rosu mai intens, iar cand doarme aproape ca nu se mai vede; ne-a zis dr. sa nu ne facem griji, ca nu sunt permanente si trec pana la 1 an

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput