Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
]

copiii nu tb tinuti in mediu steril. pupati-i unde vreti si cat vreti ca nu patesc nimic. ce daca le dati microbi? asa isi fac anticorpi. ca doar nu-i veti tine toata viata sub clopot de sticla.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

exact asta vream si io sa zic, da fusesi mai rapida :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ne inscriem si noi in randul urlatorilor. urla ioana mea, de ne stie tot cartierul.
azi am fost cu ea la mine la serviciu, ca aveam de rezolvat ceva. a tras ioana o sedinta, ca au iesit toti colegii din birouri sa vada ce se intampla.
eu o mai las si sa urle, dar cu o anumita masura. dupa reprizele de urlat doarme asa de bine.
odata, cand era andrei acasa, a apucat-o pe ioana urlatul. eu m-am dus calma in bucatarie sa-i pregatesc un ceai, iar ioana urla in sufragerie. andrei a venit disperat la mine: mami, ioana plange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la capitolul timp, stau relativ bine, daca ma organizez si fac doar strictul necesar: gatit, calcat si curatenie. cu cititul de carti, reviste sunt restanta. nici nu le mai includ la obiective ca m-as deprima.
dimineata pe la 10 plec in parc sa ma intalnesc cu andrei, pe la 14 vin acasa. de obicei atunci se trezeste ioana si-i dau sa manance. daca am norocul sa o adorm atunci pot sa mai dorm si eu sau sa calc. seara o mai scot o tura la plimbare, iar intre 20:30 si 21:30 o spalam si o culcam.
cam in fiecare seara ioana are program artistic de urlat. cand o dezbrac si-i fac baie se linisteste. cand o imbrac o apuca iar programul artistic. apoi mananca si se culca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
]

copiii nu tb tinuti in mediu steril. pupati-i unde vreti si cat vreti ca nu patesc nimic. ce daca le dati microbi? asa isi fac anticorpi. ca doar nu-i veti tine toata viata sub clopot de sticla.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

exact asta vream si io sa zic, da fusesi mai rapida :)

Toulouse, la ville rose

sa nu ma intelegeti gresit o s-o pup in continuare peste tot dar recunosc ca am plecat din cabinet un pic "afectata"/coplesita de toate sfaturile primite (fara pupici pe fatza, fara tv + calc., fara suzeta - de asta nu v-am mai spus)

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

FETELE NU STIU CE SA MAI FAC SA-MI TREACA DUREREA DE CAP...MA DOARE ZILNIC
ACUM MA LUAT DE LA ORA 16 NU MAI REZIST!!!
Am zis ca o fi de la tensiune , am mancat si cioco, am baut nitica cafea , am luat si-o aspirina(asta mi-a zis med sa iau) si tot nu m-a lasat!!!!

15+

Mariana

bebe

mergi neaparat la doctor, nu e normal

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

SIMINA nu te speria iubita. multe dintre noi am avut niste dureri de cap de ne-am tavalit (eu una asa am avut).SI NU LUA ASPIRINAAAAAAAAAAA!!!!!!! nu se recomanda in sarcina decat in anumite afectiuni. incearca un paracetamol simplu (nu sinus), e mult mai inofensiv. aspirina fluidizeaza sangele si e pericol de hemoragie. din pacate e posibil sa te mai tina durerile, la mine au durat mult, si cand ma lua cate o durere stateam cu cartofi taiati pe cap, cu batiste cu apa rece..... uauuuuuuuuuu, mi-am adus aminte cum ne sfatuiam noi, fostele gravidute cand abia aveam sambureii in burticaaaaaaaa. mamaaaaaaaa, parca a fost acum un secol. stai tu SIMINA sa vezi ce repede le uiti, eu acuma mi-am adus aminte ca m-au chinuit putinel durerile alea, ca uitasem complet de orice neplacere din sarcina.
O SA TREACA. uite niste pupi, poate trece mai repede

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna
sa nu ma intelegeti gresit o s-o pup in continuare peste tot dar recunosc ca am plecat din cabinet un pic "afectata"/coplesita de toate sfaturile primite (fara pupici pe fatza, fara tv + calc., fara suzeta - de asta nu v-am mai spus)
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

doranna uite asa ma seaca la ficati doctorii astia care ar vrea sa crestem copii in baloane de sticla de nu se poate. pune mana si mozoleste bebelina exact atata cat vrei tu (sau cat vrea ea) ca nu o sa patesca nimic. cred ca stim noi mai bine cand suntem racite sau bolnave si atunci da, nu-i pupacim decat pe fundulet, dar pana atunci.... liber la raschetat obrajori pufosi si degetele mici si mai ales unde-mi place mie cel mai tare- pe gatut, ca acolo miroase a laptic si a bebe cel mai bine. pai daca nu profit acuma, atunci cand??? ca doar am facut berbecuti si taurasi si sunt bebi cu personalitate, cine stie cum ne imping cand cresc sa nu-i pupam si regret ca nu l-am raschetat eu calumea. mie uneori imi vine sa ma infig in el si cand doarme- da' ma abtin (cu greu). dar cand e treaz si cu chef de joaca.... ne pupam de mama focului.
azi am patit prima data o chesti naspa rau. l-a apucat o criza de plans, da' rau de tot si abia in vreo 15 minute l-am potolit. habar nu am ce i s-a intamplat, ca eram ciu ochii la el, ma pregateam sa-i dau sa pape dupa baita. era perfect bine dispus, ca el asa e dupa baita, si l-a apucat dintr-o data;; nu va zic ca l-am lasat in fundul gol pe loc, ca am crezut ca poate a avut vreo albina in costumasul abia luat de pe sarma, l-am controlat la degetele, la incheieturi, m-am gandit ca poate s-a lovit, si-a scrantit ceva, de unde... nimic vizibil si el urla rau de tot. m-am jelit si eu langa el, chiar nu stiam ce sa-i fac, l-am lipit de mine si l-am plimbat pana a tacut. e posibil sa ma fi simtit pe mine super nervoasa ca iar mi-a scos Cristi peri albi azi de am zis ca-l casapesc. eram putin spus un car de draci si e posibil sa ma fi simtit copilul si sa-l fi agitat si pe el. cum puii mei sa ma abtin cand barbatului asta al meu i s-a urat cu binele???? mai am putin si ma reped la el, macar sa ma descarc sa nu mai simta copilul agitatia mea.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am terminat de facut bagaje (o parte). Maine avem drum lung. Mergem la Deva, la bunica.
Ma sperie doar faptul ca o sa trebuiasca la drum sa-l sterg la fundulet cu servetele umede. Oare care sunt totusi mai ok?

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

pt fetele care au probleme cu colicile

si pe casia o chinuiau cumplit. am incercat cam tot ce era pe piata. nu a mers nimic. colicile oricum nu trec cu diverse siropele, ele doar ajuta sa elimine gazele mai usor. asa ca am incercat metoda traditionala cu ceaiul de chimion. ii faceam un ceai din 500 ml apa, 2 lingurite chimion (care fierbeau impreuna 5 min) apoi puneam un plic de musetel (dupa ce opream focul) si lasam infuzie 2-3 min. ceaiul acesta il puneam in lapte : ea papa 4 masuri (120 ml apa) asa ca puneam 60 ml ceai si 60 apa. proprtia am modificat-o in timp si am tot redus ceaiul. colicile parca ne-au necajit mai putin, basinute facea non stop, si nu am avut probleme nici cu scaunul (ea face de o luna jumate dimi intre 7-8, uneori inca unul dupa-masa)
pe noi asta ne-a ajutat cat de cat, ca ma durea sufletul sa ii dau tot felul de leacuri din farmacie.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

MARIAce mai faci mami? Cum a fost sa te reantorci la munca? Si cum ti se pare bona? Esti multumita de ea? Sper sa va fie bine. Astpt sa ne povestesti

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aris, imi pare rau sa vad ca voi inca continuati cu colicii... ai incercat infuzia de rozmarin? (sa o bei tu, normal).

oli, io nu luam vitamine nici in sarcina, dar mincam fructe la greu, si cite 10kg/sapt.
Am sa vad, daca continua starile o sa merg la medic sa il consult.

Toulouse, la ville rose

nu am incercat.nici nu stiam. uite acum rog pe cineva s imi cumpere. incerc orice...beau oricenumai sa nu il mai vad chinuindu-se ca asata ma oboseste cel mai rau,nu orele nedormite.ca daca nu l-ar durea ash sta si 23 de ore din 24 cu el de vorba.

vitamine nu am luat nici eu niciodata.nici in sarcina si nici acum. am cumparat acum nishte centrum materna si cand am vazut ce contine m-am enervat si nu am luat nimic. pai toate sunt in doze de peste 100% din rata zilnica recomandata....de parca noi in rest mancam pietre. sa faca si ei nishte cu 30-50% suplimentele.

tocmai am facut vaccinele. saracau' cat a mai plans si s-a bocit. acum ar doi plasturi frumoshi cu desene animate pe ambii craci macar cu atat sa se aleaga si el. am avut noroc ca i se facuse foame exact inainte de intepaturi asa ca a primit recompensa sanul si s-a calmat rapid. sper sa nu faca febra sau alte alea si macar in seara asta sa dormim si noi bine.

25 martie 2009

Of ARIS sper sa nu ma bag aiurea si sa te ametesc dar eu stiam ca dupa vaccin nu are voie sa pape 2 ore...ci doar ceai. Poate s-au mai modificat regulile si nu sunt eu la curent cu noutatile. Din fetele care au mai facut vaccinul sa ma lumineze si pe mine careva. Inca o data te rog sa nu te superi ca ma bag dar eu asa stiam

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput