Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor!

Saby, Aris, imi pare rau sa ma inscriu si eu la bebei colicosi rau. Si noi am depasit 3 luni. Au trecut o perioada, apoi au revenit de o saptamana. O tine numai intr-un urlet. Si nu, nu are legatura cu mancarea mamicii, ca eu am fost tare cumintica si degeaba.

Ca si Aris, si eu ma intreb cand aveti timp de "iubit", ca eu sunt cu creierii pe moate rau de tot. Si eu sufar rau de lipsa de timp, ca ziua stau minim 4 ore in parc cu bebe, iar inainte sa plec nu mai stiu pe ce sa pun mana mai repede ca urla non-stop, cand ma intorc iarasi e in crize si numai cu ea in brate tre sa tau. Seara noroc cu tati, ca ma mai ajuta. Noaptea insa doarme, adorame greu si agitata, dar doarme pana pe la 4:30, papa un pic si apoi iar somn pana pe la 7-8 si gata, incep[e distractia

Of, sa dea Domnul sa fie bine toti bebeii

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mai fetelor, mie tare mi-e dor sa mai citesc o carte!!! Cind am fost la socri, printre picaturi am mai citit, am reusit sa citesc cap-coada o carte de reverte-perez, dar aici, acasa, pur si simplu nu pot, ca am numai micro-timpi pentru mine: citesc in baie, cind stau in cada si pe la buda Pina la urma am zis ca incrucisatele (cuvinte) sint mai potrivite pt buda si pt baie am o carte de geopolitica plicticoasa care merge citita doar cite 2,3 pagini. Da asa as vrea sa sta o zi doar in pat sau pe-un sezlong, la soare si sa citesc.... mummm, bine ar fi!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

mai fetelor, mie tare mi-e dor sa mai citesc o carte!!! Cind am fost la socri, printre picaturi am mai citit, am reusit sa citesc cap-coada o carte de reverte-perez, dar aici, acasa, pur si simplu nu pot, ca am numai micro-timpi pentru mine: citesc in baie, cind stau in cada si pe la buda Pina la urma am zis ca incrucisatele (cuvinte) sint mai potrivite pt buda si pt baie am o carte de geopolitica plicticoasa care merge citita doar cite 2,3 pagini. Da asa as vrea sa sta o zi doar in pat sau pe-un sezlong, la soare si sa citesc.... mummm, bine ar fi!

Toulouse, la ville rose

Chatonel si mie imi place mult sa citesc, insa nu o mai fac decat in parc. De ce nu incerci si tu? Dupa ce il plimb pe pici si cu ocazia asta mai fac miscare, dupa ma asez pe o bancuta si citesc. Bineinteles ca nu mai citesc cum citeam inainte, cu orele, dar macar 30 min- 1 ora tot citesc.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FETELE NU STIU CE SA MAI FAC SA-MI TREACA DUREREA DE CAP...MA DOARE ZILNIC
ACUM MA LUAT DE LA ORA 16 NU MAI REZIST!!!
Am zis ca o fi de la tensiune , am mancat si cioco, am baut nitica cafea , am luat si-o aspirina(asta mi-a zis med sa iau) si tot nu m-a lasat!!!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Toulouse, la ville rose

vreau si eu !!!! si cu un cocktail in mana si alte cele pe langa

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Greu cu durerile astea de burtica!Aris, eu te admir, pe bune. Nu stiu cum rezisti langa el plangand de durere. Eu as plange si eu odata cu el.Se pare ca am starnit ceva discutii despre activitati de demult apuse . Eu daca nu am timp, imi fac Fata noastra doarme de la 11 si ceva pana la 2-3 dimineata cand ia un mic dejun fooarte timpuriu, apoi altul la 6 dimineata si trezirea finala e pe la 9-10. Azi dimineata am dormit cu nerusinare langa ea, cand m-am trezit am gasit-o cu ochii mari in tavan Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

oli, dragoana se pune pê urlat cind se opreste caruciorul din miscare, asa ca io merg continuu si e cam greu sa citesc din mers

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dorana - asistenta era defecta. pupa draga copilul unde ai chef. eu il pup de il inebunesc absolut oriunde... si uite asa m-am trezit cu un jet de pipi in ochi

aris si eu il pupacesc pe al meu din cap pana-n picioare de nu mai pot; si rade cu o pofta cand ma infig in el de lesin de dragul lui; ii place cand il pup pe burtica si pe talpute.... face o gurita mare de ras si scoate niste sunete ca un soricel; abia astept sa inceapa sa rada calumea, zgomotos, ca probabil o sa ma dea vecinii afara din bloc la cat de ranjit e.. cum sa nu pup copilul?????? pai e al meu, as turba langa el daca nu l-as rascheta toata ziua.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

ideea este sa nu-l pupi acolo unde ajunge cu manutele, ca ii dai microbi, pune mana si apoi duce in gura deci fara pupi pe obrajori si manute dar zau ca nu se poate cand ii vad obrajorii umflati

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dorana - asistenta era defecta. pupa draga copilul unde ai chef. eu il pup de il inebunesc absolut oriunde... si uite asa m-am trezit cu un jet de pipi in ochi

aris si eu il pupacesc pe al meu din cap pana-n picioare de nu mai pot; si rade cu o pofta cand ma infig in el de lesin de dragul lui; ii place cand il pup pe burtica si pe talpute.... face o gurita mare de ras si scoate niste sunete ca un soricel; abia astept sa inceapa sa rada calumea, zgomotos, ca probabil o sa ma dea vecinii afara din bloc la cat de ranjit e.. cum sa nu pup copilul?????? pai e al meu, as turba langa el daca nu l-as rascheta toata ziua.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

ideea este sa nu-l pupi acolo unde ajunge cu manutele, ca ii dai microbi, pune mana si apoi duce in gura deci fara pupi pe obrajori si manute dar zau ca nu se poate cand ii vad obrajorii umflati

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

copiii nu tb tinuti in mediu steril. pupati-i unde vreti si cat vreti ca nu patesc nimic. ce daca le dati microbi? asa isi fac anticorpi. ca doar nu-i veti tine toata viata sub clopot de sticla.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Toulouse, la ville rose

vreau si eu !!!! si cu un cocktail in mana si alte cele pe langa

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

oooo, bine ca-mi amintisi, deseara (adik peste o ora, cind adoarme iubita) asta fac: un paharel de rom batrin (si parfumaaaaat) cu o tigara :) am cumparat tigari ieri

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput