Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (09)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
olga,chatonel - fetele dragutze
simeticona este espumisanul,infacol..sab..etc
ca pozitii si masaj nu merge nimic cand e sa fie rau,dar nu are nimic trecem noi doi si peste astea,de el imi e mai mila ca e mic si e nedrept sa sufere atat,eu sunt marefac fatza...am nascut razand o sa trec eu si peste colici
25 martie 2009
olishka spune:
Mai ales cu atat optimism, cum sa nu treci?
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Offf, fetelor... asa rau imi pare de bebicii cu colici. Ma tot gandesc ca si Bris maine face 1 luna jumate si nu stiu... oare daca nu a avut pana acum, cand vor incepe?! Sau e musai sa inceapa??? |
Nu-i musai. Cel putin eu asa sper. Adelina nu a avut pana acum si sper nici sa nu faca. Eu tot cred ca am oareshce merit, ca sunt cumintzik la mancare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
andiaroro spune:
Exista si vitamine "speciale" pt mamicile care alapteaza http://www.pharmaservices.fr/cgi-local/affiche_resume.pl?adherent=1&Detail=1621&Famille=205&HTMLPage=/promotions.htm
Nu stiu, daca se gasesc si in ro
Imi e si rusine sa povestesc: Anastasia nu are colici si doarme neintoarsa de la 11 seara pana la 6 dimineata, cand ia micul-dejun si iarasi trece la somnic pana la 9_10...
Fetelor, va tin pumnii sa treceti cat mai repede peste perioadele astea "colicoase"
dyana27 spune:
citat din mesajul lui denisamada Nu-i musai. Cel putin eu asa sper. Adelina nu a avut pana acum si sper nici sa nu faca. Eu tot cred ca am oareshce merit, ca sunt cumintzik la mancare. |
daca ar fi asa.... mutunelul meu chiar nu ar fi avut motive de colici.. ca ma fost cea mai atenta mamica din lume la ce mancam; si tot a facut colici... asa ca...e de la materialul bebeului
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Exista si vitamine "speciale" pt mamicile care alapteaza http://www.pharmaservices.fr/cgi-local/affiche_resume.pl?adherent=1&Detail=1621&Famille=205&HTMLPage=/promotions.htm Nu stiu, daca se gasesc si in ro Imi e si rusine sa povestesc: Anastasia nu are colici si doarme neintoarsa de la 11 seara pana la 6 dimineata, cand ia micul-dejun si iarasi trece la somnic pana la 9_10... Fetelor, va tin pumnii sa treceti cat mai repede peste perioadele astea "colicoase" ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Asa doarme si Alexandra da' am zis sa tac
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
Ma suna sotul disperat: "Ai fost azi la Matei Bals?" Nu am fost ca am lasat-o pe saptamana viitoare. "Nici sa nu te duci ca e o femeie cu gripa porcina internata acolo" Mi-a zis sa nu ma duc pana nu se vindeca femeia, "ca daca a pus mana pe o balustrada?".
Of aiurea, a ajuns si la noi gripa porcina
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
daca ar fi asa.... mutunelul meu chiar nu ar fi avut motive de colici.. ca ma fost cea mai atenta mamica din lume la ce mancam; si tot a facut colici... asa ca...e de la materialul bebeului diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Eu sunt convinsa ca nu are legatura cu meniul mamei pt ca eu beau apa minerala in continuare (dupa ce am avut mustrari 1 saptamana dar nu am putut renunta la ea, cu tigarile a fost mult mai usor ) plus mananc toate chestiile posibile si ioc colici
Am avut cred si noi vreo 2 luni dar din cate citesc aici la noi au fost mini-colici
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
aris26 spune:
olga - parca te vad in mijlocul casei cazuta in fund...
imi pare rau ca nu ai mai gasit doodoo. si astia culmea auzi fac comanda peste 30 de zile
la balsh ai liberau externat-o deja pe femeia respectiva. trecuse de faza in care era contagioasa
cu meniul mamei sigur-sigur nu are legatura...deh...asa e: materialul
si nu va sfiiti sa ne povestit despre copii fara colici. pai altfel cum sa imi fac curaj pt bb 2???
25 martie 2009
olishka spune:
Da sa stii ca chiar in mijlocul sufrageriei eram
O sa-mi sun sotul sa-l linistesc, ca saracu speriat era Cred ca ne iubeste tare