Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Lauraa, si eu sunt la serviciu si m-ai emotionat profund cu povestea ta, e absolut minunata.

ma gandeam ca i-ar face poate bine Andreei Magdalena daca ar auzi aceasta poveste, poate s-ar mai linisti un pic si ar vedea ca se poate, chiar daca viata uneori e pur si simplu nedreapta si de neinteles pt noi.poate gresesc, imi cer scuze daca e asa, dar sincer la ea m-am gandit imediat citind povestea ta.

Lauraa, esti o femeie si o mama minunata!

de asemenea, Felicitari sotului!

M

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/QsGpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

Laura si Mada m-ati facut sa plang de dimineata, de fericire si de suparare.
Mada sa-ti dea DD multa putere, imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Nu am cuvinte potrivite si nu stiu cum sa ma exprim, dar sa stii ca sunt cu toata inima alaturi de tine, mai ales ca si sarcina mea are cam aceeasi varsta si stiu ce sentimete ai incercat. Te pup si te imbratisez si sa te ajute Maicuta Domnului.
Laura m-a emotionat foarte tare povestea ta, cred ca toate fetele care o citesc, plang.Te imbratisez cu drag si pe tine si sa-ti dea DD multa sanatate tie si familiei.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
P.S. Bebe al meu a icneput sa miste in mod evident, il simt de cateva ori pe zi si nu ma mai satur sa stau in pat cu mainile pe burta, sa simt cum salta.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
22+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura nu am cuvinte dar simt ca stii ce vreau sa zic.
te iubesc.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Hrisos s-a Inaltat!

LAURAA am plans ca un copilas ca mai mult sau mai putin ma vedeam in povestea ta si pe mine ... sper sa pove si eu cat mai repede minunea nasterii antoniei ...

MADAAAAAAAAAA Dumnezeu stie mai bine de ce ... ai puterea de a merge mai departe ... sigur vei fi mamica ...

de fapt ce sa ma mai lungesc atat ... poate reusesc chiar acum sa pove

totul a inceput la sfarsitul anului 2004 cand am inceput sa-mi pun intrebri de ce nu pot face un bebe ... trecuse un an de casatorie .. am inceput timid sa merg la medici de aici din constanta ... mi s-a pus pt prima data diagnosticul OVARE MICROPOLICHISTICE ... am plecat cu ochii in lacrimi ... nu-mi venea a crede ca voi ramane greu insarcinata ... era visul meu de o viata sa fiu mamica si sa am o familie fericita ...

nu stiam nimic despre aceste lucruri ...
de a doua zi am inceput o luna de controale zilnice si ecografii ... monitorizari ... o groaza de bani si timp ...
am inceput sa citesc pe internet totul despre aceasta boala ...

din ce in ce mai mult plangeam, ascundeam de altii si ma chinuiam ... ma intrebam mereu DE CE ... apoi am inceput sa discut cu sotul care m-a incurajat si alaturi de care am inceput sa ne rugam din ce in ce mai mult ..

am inceput mersul la bucuresti ... prima data la LAURA DRACEA ... care mi-a dat un tratament medicamentos puternic fara analize,, fara nimic, lucru pt care mi s-a dat organismul peste cap ... am renuntat ..

am inceput tratamente homeopate tot la bucuresti ....au dat rezultate dar doar intr-o directie .... aceea de a avea CM regulat dar fara a ramane gravi ...

am mers apoi la alt ginecolog in bucuresti la alt spital ... nimic impresionant ... aceleasi lucruri ... nimic concret ... timp, bani, nervi irositi ...

apoi AM DESCOPERIT FORUMUL SI ALATURI DE CATEVA FETE AM INCEPUT RUGACIUNILE COLECTIVE .... dupa o vara in care vizitasem iar de la cap la coada toate manastirile din Moldova ....

listele noastre au fost trimise de catre mine pe unde am avut prieteni si chiar si la Ierusalim ...
a urmat vara in care o buna prietena de-a mea, tot cu incercari mari, ADINA - PE CARE O PUUUUUUUUPPPPPPPPP MULTTTTTTTTTTT - mi-a povestit de o amica careia i se facuse laparo de catre profesorul Marinescu si ramasese imediat gravida ....

gataaaaaaa ... m-am mobilizat ... am fost convinsa din acel moment ca trebuie sa fie si pt mine la fel ... m-am programat la domnul profesor .... am asteptat mult ... dar in ciuda faptului ca e ditamai inteligenta e un om de omenie cu toane ....

mi-a placut foarte mult de dansul ... e f rapid si priceput .... rade cu pacientele ... se poarta f bine ... mai si tipa ... dar se intelege la cate are pe cap intr-o singura zi ... una peste alta era genul de doctor pe care il vroiam ...

dupa doar cateva controale ... am fost bagata la laparo pe neasteptate ... si rezultatul a venit de pe buzele domnului profesor care radea ca o ploaie de vara calda .... ESTI BINE ... 60% RAMAI GRAVI IN URMATOARELE 6 LUNI FARA TRATAMENTE ...

apoi, mi-a ramas tata paralizat, ... plansete, chinuieli interioare ... postul pastelui .... si.. dupa... a rasarit lumina pe strada mea cu venirea BRAULUI MAICII DOMNULUI in constanta ....
cand l-am atins si am fost in fata lui mi-am zis ... e Maicuta Domnului cu noi ... si am izbucnit in plans de rugaciune ... elevii mei se speriasera dragutii de ei ... nu stiau ce e in sufletul profei lor ...

am trimis BRAULETUL tuturor celor care au vrut ...

apoi vestea celor 2 liniute a fost fenomenala...
eram in bucuresti si doream sa ma programez pt inseminare pt la toamna la domnul profesor .... cand asistentele lui nu au vrut ca era prea devreme ... in gandul meu am zis ... nu-i nimic ... poate nu mai este nevoie ...
mentionez ca am ajuns la bucuresti cu microbuzul si am dormit in el ... pt prima data in viata cand adormeam asa ....

apoi tot la insistentele prietenei mele ADINA imi fac un test de sarcina ... abia daca se vedea o a doua liniuta ... era prima saptamana de sarcina ... nu am zis inca la nimeni nimic ...

a urmat ziua mea pe care am sarbatorit-o tot in bucuresti
apoi ajung acasa
ma tot rodea sa mai fac un test da am zis sa stau calma ...

si citesc la aspirante optimiste despre o prietena de acolo care avusese prima zi de CM PE 9 MAI - te pup JASMI - ... a mea fusese pe 8MAI ... si ea avea deja 2 liniute clare ... trecusera 3-4 zile de la primul meu test din bucuresti

mi-am sunat sotul si am cerut sa imi cumpere teste ...
a iesit imediat pozitiv ... i l-am aratat sotului ... si nu stiam ce sa facem ... sa radem ... sa plangem ... sa asteptam ....
IN ACEL MOMENT EU ERAM CONVINSA CA E BEBE ... AM ZIS CA DUPA ATATIA ANI DE CHINURI INTERIOARE SI MATURIZARI DUMNEZEU NE BUCURA CU VENIREA UNUI BEBE

a doua zi dimineata altul ... tot pozitiv ... si peste o saptamana altul ... clar rosuuuuuu

in sapt a V-a domnul profesor mi-a confirmat sarcinaaaaaaaaaaa
eram in extazzzzzzzzz
tot cu prietena mea ADINA AM IMPARTASIT ACESTE MOMENTE DE FERICIRE MAXIMAAAAAAAA

apoi au urmat cele 9 luni cu sau fara nelinisti ... cu liniste si pace interioara si multeeeeeeeeeeeee rugaciuni ... sa fie bebe bine ... cu impartasiri la 40 de zile si masluri multeeeeeeee

si a sosit si sapt 39 ... am plecat spre bucuresti ... nu mai aveam rabdare ... deja eram multaaaaaaaaa .... si bebe era inca sus ... nu vroia sa coboare ....
in sapt 40 gata ... m-am insemnat ... am plecat la spital ... profu era in operatii ... m-am internat ... l-am asteptat ... mi-a zis ca mai dureaza pana nasc... apoi m-au trimis intr-o rezerva ca mai aveam pana venea bebele mult asteptat ... nu puteam dormi ...

la 2 noaptea s-a auzit ceva ca un dop de sampanie in mine ... se rupsese apa ...
pana la ora 5 am avut dilatatie 5 ... contractii usoare ...
de la ora 5 la ora 7 dilatatie pana la 7 si dureriiiiiiiiiiiiiiiii mariiiiiiii ... apoi epidurala ... si la 8>30 eram dilatat gata ....

la ora 10 fara 3 minute am nascut cu domnul profesor pe ANTONIA IOANA TEODORA ... minunea mea ...

mi-au pus-o pe piept si cat ma coseau ma uitam intr-una la ea si nu realizam ca e a mea ....nu am plans ca nu puteam ... eram inconjurata de studenti .... dar asa de nesmnificative pareau toate in comparatie cu bebelina mea ... ca nu ma mai interesa decat ea ...cum i-am vorbit cum a tacut ...si asculta bataile inimii mele infasata cu ochii inchisi ...

apoi prima expresie a lui tati ... vai da ce bine arati ... ... si ziua mea era perfecta ....

l-am trimis sa o pozeze sa o mai vad si eu ...
am alaptat-o din prima zi ...
e ceva divin sa pui copilul la san ...

SI INCHEI SPUNAND SI EU CA LAURAA CA ORICE SACRIFICIU MERITAAAAA
SI VREAU IMEDIAT AL DOILEA BEBEEEEEEEEEEEEEE

VA PUP
SPER CA NU V-AM PLICTISIT
NU PREA AM TALENT
DA MA BUCUR CA AM SCRIS-O

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Lauraa,m-a emotionat povestea ta am plins , ma vedeam eu in locul tau ,sa va traiasca minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Fetelor, ce frumoase povesti! Cred cu tarie ca Dumnezeu este cu noi si ca nimic din ceea ce se petrece in viata noastra nu este intamplator. Si eu, daca nu as fi pierdut prima sarcina, nici nu as fi stiut sa cred si sa vibrez la durerile sau fericirea altora in asemenea momente. Parca apreciezi mai mult ceea ce obtii in viata cu truda, decat ceea ce vine asa, de-a gata. Dar, oricum ar fi, trebuie sa ne rugam mereu pentru iertarea pacatelor si pentru mantuire. Hristos s-a-naltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lauraa, am citit povestea ta cu lacrimi in ochi, nu stiam ca te-ai chinuit atat de mult sa o ai pe Maya, sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi toti, ca tare mult ati mai suferit. Esti intr-adevar o mamica extraordinara, sa fii fericita iubita .
Cami, ma bucur ca si tu ti-ai putut face timp sa scrii povestea sarcinii, sa va traiasca printesa si sa vina bb2 cat mai curand.
Anadomnica, felicitari pentru nume, si eu daca voi avea o fetita, cum sper sa am, o va chema Maria cu siguranta, iar al doilea nume posibil Antonia, demult ma gandesc la numele Antonia pentru fetita mea. Iar daca va fi baietel, Adrian il va chema, dupa tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, si inca un nume de sfant.
Madutzul meu drag, esti in gandurile si in rugaciunile mele in fiecare clipa . Plange sufletul in mine pentru nenorocirea ta .

Andreea Magdalena

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

hristos s-a inaltat
buna ziua,dragele mele,

cami_antonia,laura,sunteti dovada ca bunul Dumnezeu aude ,si raspunde rugaciunilor noastre,va multumesc ca ne-ati daruit si noua din bucuria pe care ti-o da implinirea unei minuni,mie,personal,de fiecare data cand Bunul Dumnezeu binecuvanteaza,pe una dintre voi ,imi da puterea de a merge mai departe ,de a indrazni sa lupt pentru visul meu

mada23 ,Bunul Dumnezeu sa-ti fie aproape,alaturi de rugaciunile noastre,sa te intareasca ,sa-ti alunge tristetea ,sa-ti redea bucuria si curajul de a merge mai departe

andrasonia,Doamne ajuta ,sa fie cu noroc,asteptam 2 liniute!

,anaomaria,,anadomica,
noce,oana80,,marijan90,,camy-pus,,cris2081,ce mai fac burticile voastre?cum evolueaza sarcina?spuneti-ne si noua sa ne familiarizam cu senzatiile,

ioanact,am vazut pozicile cu micuta ta,e scumpitica foc....vreu si eu una....

deeva,cum merge cura de slabire?ar trebui sa ma apuc si eu ca ma cam necajesc vreo+10....da nu ma lasa...prajiturile..
elenii,draga mea,si eu am trecut de multe ori prin asemenea momente,dar nu e bine sa ne lasam,trebuie sa continuam sa luptam pentru visul nostru,cu credinta ca intr-o zi vom avea si noi bucuria de a naste un bebic frumos si sanatos

oanka80,,medamaya1,,luca2008,,pogonici
,,georgia_c,,ce mai faceti fetelor?

happymum,,,am sa trimit in fiecare seara un ingeras sa-ti alunge toate visele urate

magdita,nanei,ingeras,sufletel,stuart,maria08,jujuca,mvb,mamiiea,caciantoni,cipicah,si toate celelalte feteva simt aproape...

UNEORI TRECEM PRIN MOMENTE MAI DIFICILE ,PRIN INCERCARI,DURERI NEAMPLINIRI,ALTEORI NI SE PARE CA AM AJUNS LA CAPATUL PUTERILOR SI NU MAI ESTE NIMIC DE FACUT....IN ASTFEL DE MOMENTE SA NE ADUCEM AMINTE ,CA NU SUNTEM SINGURE,IL AVEM PE BUNUL DUMNEZEU ALATURI DE NOI,CARE CU SIGURANTA AUDE GLASUL RUGACIUNII NOASTRE,SI INTR-O ZI,PE TAND LA FIECARE....CA SA AVEM OCAZIA SA NE BUCURAM PENTRU FIECARE MINUNE IN PARTE......NE VA OFERI DARUL MULT ASTEPTAT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura si cami antonia...mati facut sa plang, abia am resut sa citesc si celelate postari..caci imi curgeau siroaie de lacrimi...mare minune a facut Dezeu si maicuta domnului cu voi..

dzeu sa va pazeasca in pace pe voi si pruncele voastre

eu ma pregatesc ptr sapt viitoare sa repet analiza de ureaplasma..si cam atat

rugaciuni, rugaciuni..si ce o vrea domnul mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sissica
multumesc

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput