Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Hristos s-a inaltat!
M-am tot invartit in jurul topicului, daca sa scriu sau nu ; pt ca de cateva zile , mai exact de 2 , imi pun o intrebare ce nu imi da pace ..de ce i s-a intamplat madutei , asa un lucru cumplit; de ce se intampla parintilor care isi doresc copilasii aceia , asa un lucru tragic? stiu , nu e bine sa intrebi , nu e bine sa te revolti , si de fapt singura mea speranta , singurul gand care pare sa ma scoata la liman , este acela ca , Dumnezeu , pe o cale numai de El stiuta , a ferit-o de ceva mai rau ..este singurul gand care imi da speranta ; madut , sa va ajute Dumnezeu , sa va intareasca , sa treceti peste asa o durere cumplita ..si sa se indure de voi , intorcandu-va fiecare lacrima cu 10 zambete , zambete ca aveti un nou ghiocel in viata voastra

sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi , si sa ne tinem copii sanatosi in brate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

si-acum ..despre vise

happy , poate pare ciudat , insa io cred ca de acolo de unde fiecare dintre noi avem persoane dragi , primim "scrisorele" sub forma viselor ; parte din visul pe care tu il povestesti , l-am visat si io .. partea cu dantura

o sa va povestesc 1 intamplare din viata mea ... cand fratele meu era micut , iar io nu aveam nici macar 1 anisor , deci undeva pe la 3ani jumate , 4 anisori, el a facut peritonita , pe care niciun medic de la budimex , nu a reusit sa o depisteze , pana la dr pesamosca , care a zis , cand l=a vazut pe fratele meu … operati acest copil caci altfel moare , are apandicita .. nu a apucat sa fie operat astfel incat a dat in peritonita (are o operatie acum la 37ani de cca 10-12cm, enorm pt o operatie de apendic)… fratele meu era cu un picior in groapa , si atunci , in marea aia de durere , mama mea l-a visat pe bunicul meu (tatal ei), care a fost un om fff bun , s=a prapadit tanar (44ani), si ingropat de ziua mamei mele (cand implinea mama 19 ani), i-a aparut in vis , si i-a zis ..anca , totul o sa fie bine .. stai linistita ca totul o sa fie bine … si asa a fost

io cred ca asa cum exista oameni buni si rai , exista si spirite bune si rele , exista vise bune si rele , dar pt ca noi nu suntem capabili sa le interpretam , e mai bine sa nu intram in adancimea explicatiilor lor

sa nu uitam ca ingerii , se arata in vise , insa visele cu adevarat importante cred ca sunt 1 data la ani …

cat despre visele la femeile insarcinate , am auzit ca sunt destul de dese , probabil acolo , subconstientul are rolul sau… mamica puiutului fiind foarte grijulie , si facandu-si mii si mii de ganduri

va doresc ce imi doresc si mie … multa liniste si speranta , iar la mamici si burtici , multa sanatate si lor si piticutilor

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

sissica multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Eu am visat odata ca eram gravi si misca copilul ,dar parea ca totul e real ca nu dormeam, Doamne am avut o senzatie asa placuta ca am simtit copilul miscindu-se in mine, ca si a doua zi am ramas cu senzatia din vis,e foarte placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Camelia si Lauraa sunteti niste eroine. Felicitari! Povestile voastre sunt atat de frumoase si de emotionante, ati trecut prin incercari grele si in final ati primit marea binecuvantare! Sa va acopere Maicuta Domnului cu cinstitul ei acoperamant si sa va apere toata viata pe voi si pe fetitele voastre.

Madutz plang alaturi de tine si sper sa ai putere si rabdare sa te rogi in continuare pentru binecuvantarea familiei voastre cu un sufletel. Poate nu intamplator au aparut si aceste doua povesti de succes in grupul nostru zilele astea, ci ca sa poti sa mergi mai departe, sa ai credinta ca intro zi va aparea bebelusul mult asteptat. Probabil ca zici ca e usor sa te incurajam, noi care nu trecem prin aceasta durere, asa e, ne e greu si sa ne gandim cum ar fi, dar tu fii tare. Ce citesti si nu-ti place, nu duce la inima. Ramai cu sufletul langa Iisus Hristos si pune-ti toata speranta in El.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

weekend placut dragutelor si cipicah si spor in casutele voastre. eu ma pregatesc de iesit cu copilutii mei in cimitir sa aprindem candele si lumanari la mormintele parasite, dar asa am un somn de mare ca as dormi o saptamana si tot nu mi-ar ajunge sa imi treaca oboseala . multa mangaiere am din partea copilutilor de la scoala si dragostea lor ma ajuta sa trec mai usor peste incercarea lui DD cu intarzierea . dar eu am rabdare si merg inainte...
va trimit o tona de poopici si sa va incarcati bateriile pt o saptamana intreaga, caci tare repede mai zboara timpul acesta

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

sissica, happymum, stuart un pupic si o floare pt voi ca tare dragi imi sunteti

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetele mele dragi,

La fel ca si Georgia m-am tot invartit in jurul topicului si mi-am dat seama ca nu prea stiu ce sa spun si in ce fel sa spun, ca sa pot cuprinde starile pe care le am.

Madutzule drag m-am emotionat foarte tare cand am citit de tine. Povestea ta m-a facut sa retraiesc pentru a nu stiu cata oara suferita unei mame sfasiate de durere.Mi se rupe sufletul cand aflu ca inca o mama experimenteaza o asfel de traire. Dar mai stiu asa cum si Laura a stiut tot timpul ca undeva in viitorul apropiat Dumnezeu imi pregateste o viata plina de fericire alaturi de copilasii mei. Asta ma tine acum pe mine pe linia de plutire, asta imi da sperante.....RABDAREA ca Dumnezeu o sa-mi binecuvanteze famila cu copilasi sanatosi.
Multe dintre noi simpatizam usor la durerea unei fete atunci cand este greu incercata, insa nimeni nu isi poate inchipui cat este de greu atunci cand treci cu adevarat prin asa ceva. Nici eu nu am stiut ce inseamna aceasta durere, ce insemna sa fii mama fara prunc. Simti cum ti se rupe sufletul si cum nimic si nimeni nu te poate alina. Orice cuvant pe care il auzi nu este o alinare, ci din contra,o mare povara.Cand va intra Madutzpe topic, as vrea sa stie ca timpul si Dumnezeu sunt singurii nostri doctori sufletesti. Durerea nu va trece niciodata, nici macar nu se va atenua. Noi suntem aceaia care va trebui sa ne invatam sa traim cu ea.
As vrea sa ii spun Magdalenei ca apropierea de Dumnezeu este cel mai important lucru, este legatura care iti da speranta ca intr-o buna zi visul de a fi mama se va transforma intr-o realitate dulce. Asa a facut si Laura si asa trebuei sa facem toate.

Si inca ceva, trebuie sa stim ca nimic din ceea ce ni se intampla nu este intamplator. Eu intotdeauana am spus ca Dumnezeu m-a iubit foarte mult atunci cand a hotarat ca lucrurile sa se intample asa.Poate m-a ferit de o suferinta si mai mare. Cine stie? Doar Dumnezeu. De aceea nu incetez sa ma rog si sa sper ca intr-o zi voi auzi si eu un scancet de copil, iar puiul meu imi va zice MAMA.
Madutzule plangi si scoate din tine toata durerea. Doar asa vei putea sa vezi razele soarelui. Dumnezeu sa aiba grija de tine si de familia ta.....nu uita ca toti suntem copii Lui.
Sanatate si multa credinta

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna seara fetelor si cipicah si va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi povestea

mvb, ai scris foarte bine, eu de multe ori ma gandeam ca Dzeu a vrut sa-mi arate ca ma iubeste si ca trebuie sa ma intorc mai mult la El; soarele care va aparea pe straduta ta nu va intarzia si nici nu trebuie sa disperi; si Maduta si celelalte fete cand vor reusi nu vor putea decat sa priveasca cu mandrie la lupta din trecut si la fericirea din prezent

happymum, cum stai cu bebe?

pogonici, tinem pumnii

anaomaria, felicitari pentru bebe miscaret

cami foarte frumoasa povestea ta si induiosatoare; inca o dovada ca Dzeu ne iubeste

ma duc ca maraie iubirea mea de la colici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Madutz...ooofffff, nu stiu ce sa zic?...te imbratisez strins si te rog din sufletelul meu sa nu disperi (cum, oare ai putea sa nu faci asta?)Nu stiu ce sa zic...imi pare rau!

Am citit cu foarte mare placere povestile lui Cami si Laurei. Doamne ajuta!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput