Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fete dragi.
laura nu stau in nici un fel cu bebe... nu vrea sa vina vad...
luna asta as fi jurat pe viata mea ca s-a prins... am avut toate simptomele posibile... dar nu...

e o lupta in sufletul meu... simt ca nu mai am de ce sa ma agat... parca asa... dar lasa ca nu mor...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

azi noapte iar am visat preot... parca statea pe un scaun si ma astepta.... era batran... si parca aveam o fetita in brate cu niste ochi stralucitori... si eram ca in altar si pupam icoane, cruci si moaste... si puneam si fata sa le pupe... era fata mea... asa o simteam in vis...

astazi am vrut sa merg la biserica dar m-am trezit tarziu... si nu am mai ajuns. netrebnica mai sunt. poate ca si de asta am visat asa.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Happymum si eu visez atat de multe lucruri in timpul noptii, insa spre deosebire de tine cand ma trezesc nu-mi mai amintesc nik....eu zic sa lasi la o parte telenovele din vise si sa nu mai incerci interpretarea lor.
Te cu drag si astept vestea cea mare de la tine. Astept vestea cudoua codite rosii de cirese

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Hristos s-a inaltat!

LAURA si CAMI foarte frumoase povestirile voastre. Se vede ca ati avut multa rabdare si bunul Dumnezeu v-a rasplatit pe masura credintei si rabdarii voastre. Ma bucur ca ati scris ne mai dati si noua o speranta celor care suntem incercate.
Pe mune ma mai lasa rabdarea de un pic de vreme ma enervez fara motiv, stiu ca nu este bine imi propun in fiecare zi sa fiu mai rabdatoare si in cealalta zi o iau de la capat. Rugati-va si pentru mine pacatoasa.

mvb foarte frumos ai scris, Dumnezeu sa-ti aline durerea tie si lui mada sa aveti un copilas de data aceasta sanatos. Happymum sunt alaturi de tine, stiu si eu am patit de atatea ori credeam ca luna asta sunt binecuvatata dar erau sperante desarte. Sa ne rugam Maicutei Domnului si vom fi si noi binecuvantate cu ajutorul ei.

Va pup pe toate si Dumnezeu sa fie cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna, tuturor,

M-am intristat foarte mult pentru vestile rele. Dumnezeu sa aline sufletele care trec prin mari incercari acum! Madutz, imi pare nespus de rau!! Dumnezeu sa te aline!

Va rog sa ma iertati ca nu am prea mai trecut pe aici, desi v-am urmarit. Mi se pare ca in comparatie cu voi nu am ce sa spun si atunci prefer sa ascult. Povesti minunate, Laurra si Cami, va multumim! Dumnezeu sa va binecuvanteze in fiecare clipa cu aceeasi credinta si tenacitate de care ati dat dovada!

Va pup pe toate, cu multa dragoste si Dumnezeu sa ne lumineze!

Theiuta, ti-am scris...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie01.htm

lauraa si cami - impresionante si emotionante povestile voastre....

va rog sa ma iertati ca am disparut in ultimele zile, dar smabata s-a casatorit fratele sotului meu si am fost prinsi cu pregatirile....

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor si La multi ani!tuturor, ca toti suntem copiii parintilor nostri si ai lui DD. Va pup pe toate si va doresc sanatate si rabdare.
Am fost ieri la Marsul Vietiidespre care spunea oanka80. A fost un mars organizat la Iasi de Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi din Romania (ASCOR) in memoria copiilor nenascuti. A fost foarte inaltator, au participat si preoti, s-a citit Acatistul Maicii Domnului, s-a cantat. Imi venea sa plang si mie, dar si sotului. Au fost pancarde cu mesaje pentru dreptul la viata al copilului nenascut, s-au impartit pliante si CD-uri despre avort. S-a strabatut o parte din oras, a fost o oprire la sectia pentru avorturi a uneia dintre maternitati. Am cantat sub geamuri si am aprins lumanari
Punctul final a fost Catedrala mitropolitana, unde s-a facut o slujba speciala in memoria copiilor care ar fi trebuit sa se nasca dar, asa cum foarte frumos s-a exprimat un parinte, "pantecele mamelor le-a fost mormant".Apoi s-a facut o cruce de lumanari in fata Mitropoliei si o dna a recitat o poezie foarte frumoasa, foarte induiosatoare. Imi pare foarte rau ca nu am retinut-o, sa v-o pot spune.
Am facut cateva fotografii pe care le-am pus pe net, cine vrea sa le vada sa acceseze linkul: http://news.webshots.com/album/572742161fxTxZu
Va pup pe toti si pe toate si DD sa va aiba in paza
P.S. Sa va rugati pt mine, azi dupa-amiaza merg sa-mi vad odorul.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
22+
Marsul vietii
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Raspunsuri duhovnicesti: „Rugaciunea sfasie valul de împietrire de pe inima noastra“

De ce se spune ca rugaciunea este un dialog cu Dumnezeu, cand în realitate vorbim numai noi?

E totusi un dialog, pentru ca Dumnezeu este Cel Care asculta rugaciunile noastre. Cand vorbim cu cineva, celalalt, care asculta, consimte, aproba ceea ce spunem noi. Sau, din cand în cand, cum se întampla, Dumnezeu nu ne asculta rugaciunea. Este un raspuns din partea lui Dumnezeu. Sau ne asculta rugaciunea, si atunci e un dialog, o comunicare, o comuniune cu El.

La un moment dat, ajung sa spun rugaciunea mecanic, fara sa ajunga la sufletul meu. Exista o rutina în rugaciune?

E bine s-o repetam atunci. S-o repetam si sa facem un efort sa ne gandim la ceea ce am spus; sa cerem de la Dumnezeu aceasta prospetime a rugaciunii, atunci, pe loc, si grabnic se întampla ceva cu noi.

Ce sa fac daca am inima împietrita si nu simt nimic cand spun rugaciunea?

Sa ne caim pentru acest pustiu în care ne aflam. Acolo, fiind la rugaciune. Sa ne caim înaintea lui Dumnezeu: „Doamne, sunt ca un pamânt fara de apa, pustiu si nelucrat“, spune psalmistul. „Ajuta-ma! Coboara harul Tau peste inima mea însetata de Tine!“ O rugaciune particulara, personala, se poate face atunci, pe loc, în taina inimii tale. Si un examen de constiinta: pentru ce suntem împietriti? Ca de obicei pacatele noastre ne împietresc. Am facut niste lucruri rele, avem niste oameni pe care nu-i putem ierta, inima noastra are un învelis din acesta gros, din cauza urii împotriva aproapelui nostru. Si ne rugam sa sfasie Dumnezeu acest vid, sa deschida iarasi aceasta inima: trebuie sa o faca permeabila pentru tot ceea ce se petrece în jurul nostru. Prin rugaciune sfasiem niste valuri sau întunecimi, învelisuri de pe mintea si inima noastra. În jurul inimii noastre sunt mai multe învelisuri care ne fac nesimtitori la cuvintele lui Dumnezeu. Însa, prin rugaciune, aceste valuri se departeaza, se sfasie, mintea noastra devine luminoasa, încat trebuie sa punem accentul pe aceasta apropiere de Dumnezeu; si toate celelalte vin aproape automat, aproape firesc în viata noastra; de la Tatal ceresc vin. Adica, sa nu fie goluri în viata noastra, rugaciuni numai cate o zi sau cate o clipa, si restul vietii petrecut cu celelalte preocupari. Fiecare zi sa fie marcata de rugaciune si de celelalte ascultari, treburi omenesti, scolaresti, studentesti. Fara aceasts alternativa, viata noastra schioapata, e o viata bolnava, o viata insuficienta, o viata stirba. Atunci toata grija lumeasca putem sa o lepadam. Adica aceasta cainta pentru pacatele noastre, aceasta rugaciune tainica c#259;tre Dumnezeu sa sfasie acest val de împietrire, de nesimtire în care suntem cuprinsi atunci. (arhim. Sofian BOGHIU, Sfaturi catre tineri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Hristos s-a inaltat!

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca v-ati rugat pentru Matei, acum este mai bine, mananca mai bine, doarme mai bine, chiar daca ii mai curge nasul, ochisotii, eu zic ca suntem pe vindecare.

In al doilea rand vreau sa ii spun lui madutz sa ii dea Dumnezeu putere pentru a trece peste acest necaz si sa nu inceteze niciodata sa spere si sa lupte pentru bebe!

Laurra si Camiantoniaam plnas (la serviciu fiind0 cand am citit povestile voastre si imi amintesc si eu momenul nasterii mele si am retrait ce ati trai si voi cand v-ati tinut copilul la san! O fericire imnesa... As spune ca poti sa ai orice in viata asta, bani casa ,masina serviciu bun, daca nu ai copii nu ai nimic... si asta iti dai seama decat dupa ce devii MAMA..De aceea imi doresc tare mult sa mai am copii (cati mi-o da Dumnezeu casi asa sunt cam "matura" sa spun si ceasul meu bioloic incepe sa ticaie). va felicit si va doresc sa mai retraiti aceste momente!
De alfel, urarea meu este pntru toate fetele aspirante!

Livsyce mai faci, ne scrii tare rar pe forum!

eu am inceput tratamentul cu utrogestan si ma rog bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ne mai invredniceasca si pe noi de un bebelusi sanatos!
Chiar va rog, daca puteti sa ma aveti si pe mine in gandurile voastre cand va rugati caci lunile astea de tratament poate se sfarsessc cu un bebe!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

scuze de greseli, dar n-am dormit azi noapte1

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput