Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

housepocket480 - luni si marti au aparut doar doua pete mici maronii...ieri dimineata insa am eliminat f. multe cheaguri de sange (cam 2 pumni)....si tot ieri au inceput si dureri f. mari de burta....de sangerat mai sangerez si acum, dar mi-a zis ca o sa mai sangerez cateva zile pt. ca in uter este sange si trebuie eliminat.....

daca nu deranjez cu intrebarea.....care dintre preoti este sotul tau?....descrie-l putin....eu merg de ceva timp la Sf. Spiridon si ii stiu din vedere pe toti preotii care slujesc la Sf. Maslu....inca o data iertare daca este nepotrivita intrebarea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

din pacate vestile despre fetita prietenei mele nu sunt dintre cele mai imbucuratoare , insa sunt sigura ca rugaciunile si gandurile voastrea o vor ajuta

mara , sigur va fi bine

caciantoni, sa dea DD ca dupa tratament sa apara si mult doritul bb

multumesc micutele si cipicah pt rugaciuni
Doamne ajuta tuturor !

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Caciatoni

Dar ce a spus doctoul tau, cum a putut ajunge sangele in uter? Ti s-a mai intamplat? Doamne ajuta sa te faci bine si ia mult fier in perioada asta ca se pierde mult prin sange...

Parintele este cel tanar, eu am putin peste 30, deci iti dai tu seama. Poate ne vedem vreodata pe acolo, poate ne si cunoastem din veder ca si eu merg (in afara de zilele cand nu am cu cine sa-l las pe Matei) la toate Sfintele Masluri

pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

housepoket480 - doctorul meu a zis ca este o raceala f. puternica....sangele din uter se datoreaza dezlipirii precoce a mucoasei uterine....
cred ca il stiu pe sotul tau....cred ca este cel tanar, cu ochelari.....abia astept sa ne cunoastem....poata pana miercurea viitoare se opreste si sangerarea mea si pot veni si eu la biserica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

draga cristina,eu am ramas insarcinata de fiecare data din prima,adica din ziua de maxima fertilitate-s-a intimplat de 2 ori,de 2 ori mi-am propus,slava Domnului asa a fost.Acum,istoricul meu ca sa te linistesti cu trompele si inflamatiile.
Eu am facut naveta la Bucuresti,cu trenul,iarna,ani de zile,inconstienta,subtirel imbracata,apoi in gazde am tras friguri mari,acasa la fel, mers toaleta afara dupa ce ma spalasem acolo,etc,concluzia atitea friguri am tras,ca nici nu mai reactionam sa-m dau seama ca stau in frig-imi atrageau altii atentia de asta!!!!
Ani de zile am stat cu raceala la locul acela,pina m-am trezit cu singerare,intre cicluri,care nu se mai oprea.Atunci,la gineco a rezultat ca sunt foarte,foarte inflamata,jos.Nu eram maritata asa ca nici nu ma gindeam la trompe,copii,etc.
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in fata o tipa care m-a indrumat catre o doctorita care mi-a facut laser,vreo 40 sedinte,ca la mine raceala a fost....mare cit roata carului de am dat in singerari,nu?
Bun,am luat si antibiotice,dar f.putin,restul pe laser,care ajuta si femeile sa ramina insarcinate,ca doar rezolva treaba in zona,nu?Nu mai spun ca alti doctori au ris de mine,au zis ce laser,domle,baga pastile,dar eu tinut-o pe a mea si bine a fost.
Dupa citeva luni de la singerare m-am maritat si am avut sarcina,cum spun,din prima noapte.Am pierdut sarcina,mica,la 5 sapt,pe cu totul alte considerente.Dupa,la 2 sapt de la pierdere,iarna,in ian,am racit pentru ca am stat in bucatarie in aburi si m-am dezbracat,la maieu,cu geamurile deschise in bucatarie,om inconstient,asta a fost,rusinea mea.Am avut iara singerare masiva,dupa chiuretaj,na,teribil,cu internare in maternitate,cu antiinflamatoare si antibiotice care mi-au distrus stomacul,ficatul si mai stiu eu ce..Dupa toate acestea,diagnosticul continua sa fie inflamatie jos,cu toate ca inghitisem vreo 15 zile medicamente de acelea groaznice.M-am dus la laser,m-a salvat,sedinte vreo 30,m-am pus pe rugaciune 1 an,am facut acupunctura la un om adevarat din domeniu,la care s-au tratat si alte fete sa au ramas insarcinate,barbatul a spus ca eu hotarasc cind vreau sa ramin insarcinata,nu mai ma vrea in suferinta,am facut 2 luni polidin,tinctura de propolis de 3 ori pe zi si ceaiuri,astea toate pe barba mea si....am ramas iara din prima incercare.Multumesc lui Dumnezeu si tuturor sfintilor pentru asta!!

Vreau sa spun sa nu disperieram insarcinata in 2 sapt si m-am dus la biorezonanta,tipa care mi-a facut mi-a spus ca am inflamarea trompelor,menopauza si altele,ca eram la idei,am venit acasa si pregateam barbatul,pe departe,ca eu am o virsta,nu mi-a venit ciclul ca sunt batrina,poate trompele or fi racite,in fiecare zi il pregateam,nu aveam curajul sa-i spun in fata.El zicea,stai linistita,ai ramas din prima,eu nu,ii dadeam cu ale mele.Chestiunea e ca nu mi-a venit ciclul si am fost insarcinata,nu m-am dus sa ma caut la doctor pe bune in sarcina sa vad daca e vreo extra,tocmai datorita doctorilor,am mers pe propria intuitie.Si cu rugaciune.

Am pus povestea mea tocmai ca sa capeti curaj si sa nu fii speriata,povestea mea arata ce racita am fost si cum s-a putut.Acum am uter fibromatos in sarcina,iau progesteron continuu,e un uter dificil,dar vreau sa dau curaj fetelor si care au probleme cu uterul.
Si,parerea mea,eu am incredere in Dumnezeu si intuitia personala a fiecareia,mai mult decit in doctori rigoristi sau inapoiati.
Ma iertati pentru povestirea lunga.

Mergi la inceput

unombun - multumesc mult ca te-ai gandit la mine si ai postat povestea ta.....dupa ce anul trecut am tot mers la medici si mi-am tot facut analize si monitorizari, etc.....incepand cu luna decembrie 2008 am refuzat contactul cu orice medic.....pana in luna mai cand am facut HSG.....desi medicul m-a chemat iar la monitorizare in fiecare luna, eram hotarata sa nici nu calc pragul spitalului, dar iata ca ieri am fost nevoita sa o fac.....tratamentul primit este unul relativ usor: adica azitromicina (ca antibiotic) 1 tableta/zi si un antiinflamator + calciu.....azitromicina este un antibiotic care se administreaza si in sarcina (atunci cand este neaparata nevoie de un antibiotic)....bineinteles ca dupa cele 5 zile de tratament nici nu ma gandesc sa mai pun gura pe vreo pastile.... eu de felul meu nu iau medicamente....in perioada menstruatiei suport cu stoicism durerile si nu inghit nici un calmant....oricum parerea mea este aceeasi ca si cea de pana acum: CEEA CE LA OAMENI NU ESTE CU PUTINTA, LA DUMNEZEU ESTE CU PUTINTA ....si cred ca EL ESTE SINGURUL DOCTOR IN MASURA SA MA VINDECE.....am avut si eu ieri un moment de cadere si tristete, dar a trecut.....sunt sigura ca nu ma lasa Sf. Cuv. Parascheva.....doar nu m-a lasat niciodata, desi eu sunt pacatoasa, pacatosilor si nu am meritat niciodata ajutorul primit....

si mai stiu un lucru....CA DUMNEZEU IMI VA DA UN PRUNC ATUNCI CAND STIE EL CA ESTE MOMENTUL....desi uneori ma mai paraseste si pe mine rabdarea, imi aduc aminte ca totul se face cu randuiala lui Dumnezeu si ca pe lumea asta nici un fir de iarba nu se misca fara voia Lui....

iti multumesc mult pentru incurajari s iti doresc sarcina usoara in continuare.....

va multumesc tuturor pt. vorbele si gandurile bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi, rugaciunile voastre sigur au ajuns acolo unde trebuie chiar daca lucrurile nu stau asa cum vrem noi....
Azi ingerasul meu drag face o saptamana de cand a plecat dintre noi....., sa va rugati pentru el, pentru noi ....sa ne aline durerea imensa si golul care nu se va umple niciodata....
Mai am putere inca sa-i multumesc Domnului pentru cele 5 luni minunate din viata noastra, nu regret nimic, as lua-o de la capat chiar si pentru atat de putin....au fost cele mai fericite clipe din viata noastra, cuvintele sunt prea sarace......il iubesc mult, e Nectarelul meu dulce si sunt sigura ca va veghea asupra nostra.....a venit fara prea mult zgomot, atunci cand nu ne asteptam si a plecat la fel....fara sa spuna nimic, l-a salutat chiat si pe tati in ultimile ore, i-a oferit un salut ca intre barbati.......a luptat micutzul, l-am implorat sa lupte dar era prea fragil.......am trecut prin chinuri groaznice..de multe ori am vrut sa renunt dar rugaciunile sotului,a familiei, a voastre mi-au tinut in viata
au trecut toate....dar durerea asta din suflet nu vrea sa treaca, mintea mea inca nu vrea sa accepte, ma tot chinuie cu ce as fi putut sa fac, dar din pacate chiar nu a tinut de mine, diagnostic incontinenta cervicala, colul se deschide fara sa simti nimic, avea un 1 cm deschidere, prea putin spun medicii ca sa patesc ce am patit eu, au coborat membranele in vagin .......ca un balonas.....era prima data cand ma duceam la control dupa 3 saptamani, pana atunci ma duceam la doua, peste trei zile avem programare......dar din pacate asta a fost, se pare ca DD a avut alte planuri........
Am sa merg mai departe ca aluatu-i tare, cu toate ca in momentele alea as fi vrut sa fiu mai slaba sa-mi iau zborul cu ingerasul meu, sa nu-l las singur, sa-l tin macar o singura data in brate.....trebuie sa merg inainte pentru oamenii minunati care ii am in jur si care ma iubesc mult, e greu.....e cumplit...dar ma rog Bunei Macutze sa faca ea ce stie mai bine si sa ma ierte....

va multumesc tuturor pentru tot si fetelor de la tutunici, de la endomerioza,Machushica-salvatoarea mea, Magditei, Georgiei si Felixului ca au fost langa mine
Ma rog ca bunul Dumnezeu sa aibe grija de oamenii minunati de la Elias ( Dr Tutunaru, dr Pop Ciprian, si asistentelor) care au facut tot posibilul sa trec mai usor peste aceasta grea incercare.

Dumnezeu sa fie cu voi toate si ma rog sa nu cunoasca nimeni durerea mea.....

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

mada - draga mea..... sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu pentru credinta ta....Maicuta Domnului sa te acopere cu Sf. Ei Acoperamant si sa iti dea putere sa mergi mai departe....Fie ca nu peste mult timp rugaciunile tale sa fie ascultate si sa ajungi sa traiesti cuvintele spuse de Mantuitorul femeii cananeence: "O, femeie, mare este credin#355;a ta, fie #355;ie precum voie#351;ti" (Matei 15, 28).

Mergi la inceput

mada - draga mea..... sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu pentru credinta ta....Maicuta Domnului sa te acopere cu Sf. Ei Acoperamant si sa iti dea putere sa mergi mai departe....Fie ca nu peste mult timp rugaciunile tale sa fie ascultate si sa ajungi sa traiesti cuvintele spuse de Mantuitorul femeii cananeence: "O, femeie, mare este credinta ta, fie tie precum voiesti" (Matei 15, 28).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul meu scump, am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi, de doua ori... Sunt alaturi de tine cu tot sufletul, si tu stii asta, ma rog la DD sa iti usureze durerea cumplita...

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput