Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)
Raspunsuri - Pagina 15
sufletel_80 spune:
mamieea, felicitari, sarcina usoara si sa fii ferita de necazuri!
Maria, ti-am scris si la FIV, dar apoi am realizat ca acolo se discuta probleme mai tehnice.... sa iti ajute Dumnezeu si sa iti daruiasca darul mult dorit al binecuvantarii nasterii de prunci!
Maria, sa stii ca am intrebat-o pe Dna Dr ce se intampla cu embrionii de proasta calitate...ma gandeam ca sunt cumva distrusi. Raspunsul a fost: "Cum sa ii distrugem...Noi ne dam tot interesul sa ii obtinem sa ii crestem, ca apoi sa ii distrugem? Nu, ei cedeaza singurei, rezista doar cei puternici, care sunt in final transferati, sau congelati ...
Mai mult, in fiecare luna, se intampla ca ovocitul sa fie fecundat si embrionul sa traiasca cateva ore sau cateva zile,sau sa moara instantaneu , fara ca noi sa realizam macar. De aici pot proveni intarzieri ale menstruatiei de 1 sau 2 zile...(unul dintre motive, bineninteles)
Cipicah, sa iti intoarca Dumnezeu insutit rasplata pentru nevointa ta de a te ruga pt apropiati, cunoscuti... m-am regasit in listuta ta ... m-a impresionat enorm... si am realizat totodata ca intr-adevar, am nevoie de astfel de rugaciuni, care sa ma intareasca in credinta.Dumnezeu sa iti Ajute si sa va binecuvanteze familia!
Mara Iulia, Caciantoni, multa sanatate, sa va ajute maica Domnului in vindecarea trupului si sa va daruiasca cele de folos sufletelor!
Alexia Maria, Andreea Magdalena sa va ocroteasca Maica Domnului si sa va ajute in izbavirea sufletelor prin aceste suferinte, sa va fie de ajutor si spre mangaierea sufletelor cu rugaciunile Ei cele preaputernice!
Anaomaria, Anadomnica, sarcini usoare in continuare! Ne vom ruga in continuare pentru ca sa Maica Domnului sa va apere si sa va ocroteasca cu rugaciunile Sale!
Goergia, multumim pentru cuvintele de folos.
Sissica, 
Omul propune, Dumnezeu dispune!
cami_antonia spune:
maria08 multa bafta la bucuresti ... sa te ajute Dumnezeu sa iei cea mai inteleapta decizie ...
maraanisia

sufletel multa bafta si tieeee
ma gandesc la voi mereu ...
eu sunt super prinsa cu teza de doctorat
va pup pe toti
asteptam alte liniute duble rosii
Camelia
jujuka spune:
mamieea bravooooooooooooooo
FELICITARI DRAGA MEA ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME,SA AI O SARCINA USOARA SI UN PRUNC SANATOS

Ma bucur foarte mult pt voi,atata bucurie am in suflet cand vad fete carora li se indeplineste visul

fetele va pup pe toate si asteptam cat mai multe teste pozitive.eu am inceput de luna asta cu clostilbegyt

stuart spune:
Speranta 2008, sincere condoleante pt. pierderea mamei tale! DD s-o ierte si s-o odihneasca in liniste si pace!
happymum spune:
va iubesc mult pe toti.
mvb o sa imi aranjez semnatura din nou... 
stuart ce mai faci draga mea? 
oana ce rau imi pare ca e asa distanta mare intre orasele noastre.
laura vreau sa ma detasez cumva. sper in continuare... dar mai putin ca inainte. multumesc mult, esti tare buna. sa va dea Dumnezeu numai zile senine.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
cipicah multumesc.
in tristetea mea de a vedea iar si iar ca nu vine bebe, am avut cateva momente cand am stat la icoane si in gand am spus multe.
dar mi-a trecut repede.
dragostea pentru Domnul nostru nu o simt niciodata mai mica sau mai putina... chiar atunci cand am fost suparata si i-am reprosat... El a fost in gandul meu in fiecare secunda... nu mi-am plans durerea mamei sau sotului, ci Domnului...
eu stiu ca sunt nerabdatoare si cicalitoare... dar mai cunosc si ca El stie mai bine. stiu lucrul asta... dar parca nu il stiu...
acum ii multumesc in fiecare zi ca m-a ajutat sa imi revin dintr-un anumit punct de vedere.
ador duminica la slujba cand preotul ne spune: LASA-L PE DOMNUL SA INTRE IN INIMA TA...
de copil, am simtit mereu ca sunt protejata cumva. uneori era de ajuns sa zic VREAU, si aveam...
imi este ciuda ca uneori, uit ca am pentru ce sa ii fiu reunoscatoare.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
stuart spune:
oana80 si mamieea, Felicitari si sarcina usoara! 

laurraa si cami antonia, impresionante povestile bebluselor voastre, sa creasca mari, sanatoase si sa va umple viata de bucurii! 

mada23, 

Caciantoni, sper ca totul a decurs bine la dr si ca nu este nimic grav!
MaraAnisia, nu-ti fie teama ca scapi repede. Doamne Ajuta ca rezultatul sa fie bun!
maria08, tin pumnii sa se rezolve trompele prin laparo!
sufletel80, bafta multa!
Anomaria si Anadomnica, Felicitari pt. fetite! Sa fie sanatoase si sa vina la termen!

happymum,
sa treaca supararea! Sa stii ca Alex abia asteapta sa se cuibareasca la tine in burtik! Am vorbit eu cu muuulte berze saptamana trecuta si au promis ca vor trece la treaba!
oanka si sisica, 
Sanatate multa Alexiei Maria si lui Stefanel! 
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva dar este greu cand ai de recuperat 2 capitole!
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa si vesti cu II!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
caciantoni spune:
dragutelor si cipicah.....va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca!!!
acum sa va povestesc ce am facut la dr.... lucrurile stau cam asa.....diagnostic: boala inflamatorie pelvina cu ambele trompe inflamate, sange in uter inclusiv sub forma de cheaguri...am primit tratament pt. 7 zile cu antibiotic, calciu si antiinflamator....cu ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului, al Sf. Cuv. Parascheva si al tuturor sfintilor voi fi bine.....m-am necajit si am plans cand am aflat ca si trompa care abia mi-o desfundasera este inflamata....mi-a fost teama sa nu se infunde iar de la inflamatie, dar cand am deschis calculatorul si am vazut toate mesajele voastre, mi-am dat seama ca sunt multi alaturi de mine si chiar daca eu sunt pacatoasa pacatosilor, macar pt. rugaciunile voastre se va milostivi Bunul Dumnezeu spre mine....inca o data va multumesc din suflet....
georgia- fffff frumoase cuvinte ne-ai postat, mi-au ajuns la suflet....
mara - sunt cu gandul la tine....Maicuta Domnului sa te ocroteasca....
si bineinteles sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie04.htm
housepocket480 spune:
Danuk
eu am fost ieri la Sf Maslu, m-am uitat prin jurul meu ca de fiecare data si am vazut multe tinere, o gravidutza si nu-mi pot imagina daca e cineva de pe acest forum sau nu ca nu m-am apucat sa intreb![]()
dar poate ne intalnim la alte Slujbe. Eu merg in fiecare miercuri, sotul meu slujeste acolo la Sf maslu cu Parintele Ioan si merg si eu atunci cand are cine sa stea cu Matei...
Sper sa ne vedem curand... insarcinate...
Caciatonima bucur ca esti mai bine, ne rugam sa treaca repede inflamatia si sa nu aiba efecte nedorite...
De curiozitate, cat de grava era pierderea de sange de ai hotarat sa mergi la doc.? Aveai si dureri?
Hai
sa te faci bine
Mama lui Matei Alexandru
magdita spune:
Neata dragele mele si Cipicah,
Mamieaa
, felicitari si sarcina usoara si binecuvantata.
Mara
, ne rugam pentru tine azi sa ai un rezultat pozitiv
.
Maria
, sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa iti implinesti visul, indiferent de proceduri
.
Canciantoni
, sanatate multa si tratament cu folos
.
Anadomnica
, ne vom ruga pentru tine si bebelina ta, sa ajungeti amandoua sanatoase la termen
.
Doamne ajuta sa auzim de cat mai multe vesti II
.
Andreea Magdalena

Maria Alexia

Stefan

Mara Iulia

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!