Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

madutz , mi-au dat lacrimile , mi se rupe sufletul , pt suferinta ta , insa io cred ca DD in bunatatea lui iti va rasplati insutit fiecare lacrima a ta

Doamne ajuta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Masura credintei

http://www.nistea.com/credinta2.html

daca aveti timp, va rog sa intrati pe link-ul de mai sus.....veti gasi o predica a Parintelui teofil paraian despre "masura credintei"....este f. frumoasa.... pe mine m-a intarit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MADA23 DESI AZI E ZIUA MEA M-AI FACUT SA

ai incredere in Dumnezeu si mergi mai departe desi stiu ca e fffffff greuuuuuuuuu .... incearca si Domnul te va rasplati ....

eu acu un an aflam ca sunt graviduta ...

si cand ma gandesc ca din toamna voi incepe iar lupta pt un bebe ...

te imbratisez si poate daca vin in galati vii si tu sa ne vedem ... o vei cunoaste pe antonia mea si iti vei da seama ca ai pentru ce lupta in continuare ...

poate cuvintele sunt de prisos ... dar de multe ori ... eu cand sufeream si astea imi lipseau ... asa ca INCREDERE MULTA SI NADEJDE

MILIOANE DE PUPICI
MILIOANE DE GANDURI BUNE
MILIONANE DE RUGACIUNI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Madutz: Nuu pot decat sa te imbratisez virtual!!!
Cami: Sper ca nu esti prea suparata pe mine, trebuie sa fac cumva sa ajunga icoana la tine! Nu mai reusesc sa fac prea multe, acum am o fata noua la birou pe care trebuie sa o invat multe, as putea spune ca de la zero.....Bafta cu teza!!
Stuart: Nu mai fac deocamdata laparo, sunt satula....am deja una si inca o operatie clasica....deocamdata astept sa ajung la Bucuresti pe 19 si sa facem planuri, cred ca voi incepe FIV nr. 2.
Caciantoni: Ce frumos ne scrii in fiecare zi....ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie, sa nu ne pierdem nadejdea.

Mergi la inceput

CACIANTOINI multa sanatate si ai grija mare de tine ... cauta un medic bun

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Mada, te admir sincer! Esti o femeie puternica si cu multa dragoste de Dumnezeu. Imi doresc sa te intareasca si sa treci peste durerea asta mare din sufletul tau. M-a emotionat mult mesajul tau!

Cipicah, iti multumesc pentru cuvinte si pentru tot ceea ce impartasesti cu noi!

Cami-Antonia, La multi ani!

Sa fii sanatoasa si in toamna "burticoasa"!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

ellenii multam mult de urareeeeeee

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

cami_antonia - La multi ani! Multa sanatate, si liniste sufleteasca! Fie ca Domnul sa iti calauzeasca pasii pe carari pline de Lumina si sa iti daruiasca infinite binecuvantari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cami, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume, sa te bucuri de familia ta frumoasa si sa te binecuvanteze DD cu bb2 cand vrei tu !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Mada m-a impresionat puterea si vointa ta de a merge mai departe. Se vede ca esti o luptatoare. Eu aproape o luna dupa ce a murit BB Denis, in afara de familie, nu am vorbit cu nimeni. Nici pe forum nu am intrat.Nu am putut.Plangeam mai tot timpul. Sotul meu si-a luat 5 saptamani de concediu ca sa stea cu ochii pe mine.E sfasietor.....dar in acelasi timp, experienta asta dureroasa te face sa cunosti care sunt adevaratele valori ale vietii.....cunosti ce inseamna dragostea de mama.
Dumnezeu sa iti aline cat mai repede sufletul.....gandeste-te ca peste 2 luni poti incerca din nou o sarcina.....pana atunci scoate toata durerea din tine....curateste-te sufleteste......

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput