Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Felicitari pentru carucioarele colorate si sa stea cumintei pana la termen!

Monica, apropo de paranoia vroiam si eu sa ma plang: eu nu am mai fost la eco de o luna si zilele trecute am simtit-o pe bbelina super bine, am fost in extaz, dar de ieri mai subtirel spre deloc....si m-am cam panicat, nu stiu cum o sa rezist pana luni cand am eco daca nu revine la sentimente mai bune sa danseze din nou!

Cat despre cumparaturi sfaturile si ideile sunt super de folos, din pacate eu am tendinta sa ma arunc cu capul inainte si mai fac si greseli, dar asta e, asa cum spune si Biaz, asta e farmecul.

Va pup pe toate!

21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, depinde de markerii pe care-i folosesc. Oricum nu sunt de alarmat la 48 valoare.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ola fetele,revenim si noi dupa o lunga absenta.Dupa cum se vede,ne-am tras semnatura noua va rog sa ne treceti si pe noi in lista cu un carucior albastru

Am vazut ca se discuta despre cumparaturi,o s afac si eu o lista cu ce am luat si ce mai avem inca in plan,pt ca nu le-am cumparat pe toate.Ca tot zicea Adi de Bugaboo si mi-a sarit in oki,noi deja am achizitionat una bucata modelul Frog si suntem tare incantati de el,e ff light,usor de manevrat,maner reversibil,landou etc Pretul a fost undeva pe la 800CAD all in one si suntem f multumiti pt ca e putin comparativ cu preturile astronomice de pe aici(l-am cumparat din Toronto.Va las un link(al nostru e chiar aceeasi culoare din demo) pana adun ceva poze de prin calc sa vi le pun pe webshots(apropo,n-am inca parola,mi-o da si mie cineva pls)
http://www.youtube.com/watch?v=vEm8hfIWipE

Kawaichan,cu la purtator 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

M-am uitat acum, sub 30 trebuie sa fie.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
O noua viata

La mine pe buletinul de analize scria ca trebuie sa fie mai mic de 40 iar la mine a iesit 48. Ai dreptate, cel mai bine e sa le repet si pe urma sa ma alarmez!

24+ cu

nazdravanul meu

Buna dimineata mamici!

Referitor la analize, inainte de a te ingrijora, repeta ce nu ti-a iesit bine. la mine fusesera greseli la sideremie de ex. Si oricum, si in cazul in care ies iar peste limite, important e ca stii si poti sa vorbesti cu dr. tau sa luati ceva masuri ca totul sa fie bine.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Santorini, nu cred ca este cazul sa fii ingrijorata caci in sarcina analizele o mai iau razna.
Eu am repetat analizele de curand si posed fier, magneziu sub limite, anemia si ea prezenta insa doctorul a spus ca nu e motiv de ingrijorare si mi-a recomandat multe vitamine!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Multumesc mult fetelor! O sa ma duc zilele astea sa le repet!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

kawaichan ma bucur sa te vad si ma bucur ca sunteti bine. FELICITARI pentru cuculetz albastru

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Gegea si eu pariez pe fetita! Tinem pumnii pt deseara!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

santorini parerea mea e ca 48 ( in cazul in care valorile normale ajung pana la 40 , asta depinzand mult de metoda folosita la efectuarea analizelor ) nu e mare , initial am crezut ca e vorba de sute ,le poti repeta , transaminazele ies mari si de la oboseala , banuiesc ca ai facur Antigen HBs ptr hepatita C si Anticorpi Hcv ptr hepatita B 9 care de altfel sunt obligatorii in sarcina ), daca au iesit negative nu ai de ce sa-ti faci griji , la hepatita de tip A valorile la transaminaze sunt mult mult mai mari
te pup

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

25+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini
Eu mi-am luat ieri rezultatele la analize si sunt cam naspa (adica sderemia si calcemia sub limita si TGP peste limita). Voi v-ati mai repetat analizele in ultimul timp? Cum au iesit? Cel mai tare ma ingrijoreaza TGP-ulca stiu ca e ceva legat de functionarea ficatului!
24+ cu

Eu mi-am facut analize saptamana trecuta si trebuie sa iau rezultatele lunea viitoare. Pana atunci nu stiu ce sa iti spun de valori. Sanatate.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput