Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

He he, daca-i asa, eu pariez pe baietel. Asta ca sa fie si cineva care se gandeste la un dolofan nazdravan.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

tare.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Si pariez si pe fetita, ca sa nu ma dezmint si sa ies bine orice ar fi. Am voie sa pariez de doua ori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata si multumim de cafeluta Monica!
Ioana Ct multa bafta, sa vezi cat mai curand cele doua liniute

uve_got_mailfelicitari pentru fetita. Sa stea cuminte la mami in burtica pana la 40 de saptamani.

Dana si eu il simt destul de jos si cum zicea si Monica si burta mi se pare lasata cam in jos, dar saptamana trecuta am fost la dr si mi-a zis ca totul e OK!

Pazza, Madalina, Mariana, Gegea multa bafta la eco, sa va vedeti bebicii santosi!

Eu mi-am luat ieri rezultatele la analize si sunt cam naspa (adica sderemia si calcemia sub limita si TGP peste limita). Voi v-ati mai repetat analizele in ultimul timp? Cum au iesit? Cel mai tare ma ingrijoreaza TGP-ulca stiu ca e ceva legat de functionarea ficatului!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

AhhhUitaram sa schimbam semnatura!Astazi am terminat a 26-a saptamana! Suntem fetita mare ce mai!

26+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

santorini, parerea mea e sa le repeti. TGO si TGP sunt transaminazele si intr-adevar au legatura cu functionarea ficatului. Mie mi-a iesit colesterolul mare dar corelat cu transaminazele care la mine sunt mici e ok momentan. Dar trebuie urmarite avand in vedere antecedentele... eu oricum fac lunar analizele la fundeni.
Cat de mari sunt? Parca tre sa fie sub 50 daca nu ma insel.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, sunteti tare dragute si haioase. Sigur, voi zambi, cu gandul la voi si la "pariuri" cand ne va zice dr. ce e.

Cate un pt fiecare, cu drag !

Geani 24+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

M-am uitat acum, sub 30 trebuie sa fie.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza

Ieri am lipsit, dar motivat...mi-am luat liber maine si vineri, asa ca tb sa-mi termin treaba zilele astea, sa plec linistita....am reusit sa va citesc dar nu sa si raspund, le felicit pe fetele cu vesti bune si carucioare colorate si le tin pumnii celor care au controale zilele astea

Am vazut ca s-a discutat mult de cumparaturi, am incercat sa bag si eu la cap cat mai multe, sper ca mi-a ramas ceva...chiar vineri (pt a mi-am programat-o pt plimbari prin oras) cred ca voi incerca sa iau cateva lucrusoare, sa vad ce am retinut....

De la mine nimic nou...doar ca astept cu nerabdare sa treaca si ziua de azi sa fiu libera, si apoi sa vina ziua de sambata, cand merg la control sa vad daca bebelina a fost afectata de accidentul meu...

va

25+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'Neata si multumim de cafeluta Monica!
Ioana Ct multa bafta, sa vezi cat mai curand cele doua liniute

uve_got_mailfelicitari pentru fetita. Sa stea cuminte la mami in burtica pana la 40 de saptamani.

Dana si eu il simt destul de jos si cum zicea si Monica si burta mi se pare lasata cam in jos, dar saptamana trecuta am fost la dr si mi-a zis ca totul e OK!

Pazza, Madalina, Mariana, Gegea multa bafta la eco, sa va vedeti bebicii santosi!

Eu mi-am luat ieri rezultatele la analize si sunt cam naspa (adica sderemia si calcemia sub limita si TGP peste limita). Voi v-ati mai repetat analizele in ultimul timp? Cum au iesit? Cel mai tare ma ingrijoreaza TGP-ulca stiu ca e ceva legat de functionarea ficatului!

24+ cu

nazdravanul meu

Si eu as zice sa repeti analizele, dar sa nu te ingrijorezi prea mult. In sarcina se intampla destul de frecvent ca una dintre ele sa iasa anapoda. De exemplu, la prima sarcina eu aveam colesterol in jur de 200! In conditiile in care de obicei il am sub limita. Acum am sideremia crescuta. Ne tot dau de furca analizele astea. Lasa ca le venim noi de hac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

M-am uitat acum, sub 30 trebuie sa fie.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 23+ cu
O noua viata

La mine pe buletinul de analize scria ca trebuie sa fie mai mic de 40 iar la mine a iesit 48. Ai dreptate, cel mai bine e sa le repet si pe urma sa ma alarmez!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput