Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
monikus da unde ai facut mama analizele de ies asa greu? Normal in maxim 5 zile ar trebui sa iti dea rezultatele.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kawaichan spune:
Multumim mult Monica,felicitari si voua de asemenea
Asa..ce am cumparat pana acum:
-carucior Bugaboo Frog ~715 $
-swing Graco Sweetpeace ~290 $
http://www.mysweetpeace.com/#
-lenjerie patut bebe ~270 $
http://www.lambsivy.com/newsite/product.shtml?251
-hainute pana in jur de 12 luni ~500$
-1 incalzitor bibe pt masina ~25$
-vreo 6 suzete ,2 latex,restul silicon
-termometru digital-suzeta-l-am gasit in toronto,la vreo 17$
-un bibe de sticla de la NUK,anti colic si non-drip
-un bibe de plastic- o firma elvetiana ceva,am uitat numele,l-am luat mai mult de design,dar cica e BPA free si anti colic
-prosopele de baie,batistute
Ce avem inca de cumparat
-cadita de baie
-pompa de san pt mine(o sa imi iau una manuala de le Pigeon cred,e exact ca si Medela manuala dar la jumatate de pret,Medela fiind importata aici)
-patut pt bebe
-scaun pt masina
-pampers
-sling/wrap sau ambele
-pompita pt nasuc,forfecuta de unghii etc etc...spuneti daca mi-a scapat ceva.Revin
Kawaichan,cu la purtator 25+
ralu0308 spune:
Neatza fetele si o zi cat mai buna!
Felicitari pt cine a aflat culoarea caruciorului.
Am vazut ca ati atins subiectul analize si ca ati si reluat unele analize. Stiti cumva pe la cate sapt se reiau analizele?
PUP
Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
monica_dicut spune:
ralu, normal analizele se fac la inceputul fiecarui trimestru. Urocultura ar trebui lunar. Daca sunt probleme atunci se fac la recomandarea doctorului lunar sau dupa caz.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut dana si eu la fel de jos il simt spre deosebire de celalalt care dadea numai sus. Si chiar si burta am impresia ca imi este foarte joasa, lasata asa. DAr nu cred ca e problema, cred ca tine doar de pozitionarea lui si a palcentei Ma bucur ca ne mai scrii. Imi pare rau ca si tu suferi de cald ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 23+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Neata!
Fetelor, m-ati mai linistit, ca am intrebat si ieri dar nu mi-a raspuns nimeni...
Si la mine loveste "sub centura", iar burta chiar mi se pare prea jos.
In rest, in loc sa creasca, mi se pare ca burta scade. Ori cresc eu...pe lateral..si e eroare de perceptie
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
Iulika29 spune:
BUna dimineata fetelor!!
In sfarsit va invit si eu la o cafelutå..!Nu am putut sa o fac pana acum ca eu sunt certata cu diminetile dar uite ca a venit vremea
Nu am mai scris dar incerc sa recuperez ca taaare mult ati mai scris..
Mai am såpt asta si cealalta ..de muncå joia viitoare e declarata ultima zi de munca pt mai bine de un an
Felicitari fetelor pt vestile bune ..La multi ani pt sårbatorite si sårbatoriti..
Eu plec sa citesc si mai scriu intre timp..
Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas
kemsy spune:
citat din mesajul lui adimercedes |
Kemsy, si eu eram la fel de stresata si nedumerita de cumparaturi ca si cele mai multe dintre voi. Important e sa iti dai seama din toate ofertele, care s-ar potrivi mai bine situatiei si nevoilor tale specifice.
Stiu ca MangaGirl pomenise de Bugaboo. Si noi ne-am uitat la el. Insa mi-am dat seama ca e pt city-slickers, scuze, nu s-ar fi potrivit stilului nostru de viata. In afara de faptul ca e fff scump, spatiul pt pus cumparaturile e fff limitat. Or eu cand ma duc la cumparaturi, car ca si cu tancul! Mai ales cand bb e mic si adoarme in carut, e greu sa il muti in cos de cumparaturi, pe care nu totdeauna il gasesti si e greu de manevrat etc. Asa ca incarcam carutul la refuz, in cosul special de sub carut, plus pe copertina!!! Ba cand era mica-mica, puneam scutece, de ex, si pe suportul de picioare. La noi toti cei pe care i-am vazut cu Bugaboo erau la cravata/fusta, tocuri etc, cu o geanta mica atarnata de carut si gata. Arata tare bine, dar nu as fi putut sa il handralesc in modul in care l-am muncit pe asta pe care l-am si cumparat, tocmai de aceea zic ca e imp sa vezi ce si pe unde vei avea nevoie de el.
A nu se intelege ca am ceva cu Bugaboo, l-am luat doar de exemplu, ca era si pe lista noastra si am vrut sa dau motivele pt care noi am considerat ca nu ni s-ar fi potrivit.
O sa vezi ca incet-incet totul va face sens. Acum e o mare de pareri, de la persoane diferite, cu stiluri de viata diferite si e normal sa nu stii ce sa alegi. Ia incearca sa gasesti femei, de preferinta cu copii deja, care sa aiba circumstante si stil de viata cam ca ale tale si vorbeste cu cat mai multe, vezi ce au ales, de ce si ce pareri au despre produsele alese.
Altfel, poti alege pur si simplu ca e verde cu portocaliu sau albastru cu rosu .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
[/quote]
Tare-mi doresc sa ai dreptate
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
kawaichan spune:
In alta ordine de idei..ca am vazut discutii si despre spitale.Nu stiu daca va e de mare folos,fetele din ro,dar o sa pun aici si feedback-ul meu ca poate cine stie..sau macar asa de curiozitate,daca vreti sa comparati cu sistemele de prin alte tari
Noi am avut un drum lung si anevoios de strabatut pana sa gasim spitalul ideal sa zic asa,desi ideal cred ca nu e nici unul,toate au plusuri si minusuri.
Eu locuiesc undeva mai "la tara" si am avut bafta de a da numai peste doctori care ori aveau metode ff invechite ori daca erau mai tineri erau prea mandri ca sa se ajusteze la unele din dorintele mele legate de nastere..asa ca am purces spre Tokyo,unde finally am dat peste un loc in care nu se uita ca la avioane straine la tine daca nu esti japonez si eventual esti si tratat normal,fara a-ti lua portia binecunoscuta aici de raceala/indiferenta din partea gineco iar asistentele sunt cat de cat ok.
Ei,daca stateam eu cuminte pe fundul meu aici la tara si acceptam fie ca sotul n-avea cum sa fie de fata la nastere ori ca nu pot sa-l iau pe bebe cu mine imediat ori faptul ca o eventuala taietura la ceza ar fi automat verticala, fara epidurala etc etc as fi platit doar vreo 5000$ din care statul ramburseaza 3800$....dar cum m-am hotarat pt Tokyo,distractia va fi mare-aprox 7000$ din care statul ramburseaza 3800$,deci sa-mi fie de bine
Diferenta va fi ca imi va fi respectat birth plan-ul meu iar in caz de ceva doamne fereste au aparatura de ultima generatie pt prematuri,ceea ce-mi da o oarecare stare de siguranta.
Asa ca puteti sa ne treceti si pe noi in lista cu Aiiku Hospital Tokyo,pt fetele din Ro probabil ca n-are mare importanta dar pt cele din Japonia care vor naste pe viitor s-ar putea
Kawaichan,cu la purtator 25+
biaz29 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Multumim mult Monica,felicitari si voua de asemenea Asa..ce am cumparat pana acum: -carucior Bugaboo Frog ~715 $ -swing Graco Sweetpeace ~290 $ http://www.mysweetpeace.com/# -lenjerie patut bebe ~270 $ http://www.lambsivy.com/newsite/product.shtml?251 -hainute pana in jur de 12 luni ~500$ -1 incalzitor bibe pt masina ~25$ -vreo 6 suzete ,2 latex,restul silicon -termometru digital-suzeta-l-am gasit in toronto,la vreo 17$ -un bibe de sticla de la NUK,anti colic si non-drip -un bibe de plastic- o firma elvetiana ceva,am uitat numele,l-am luat mai mult de design,dar cica e BPA free si anti colic -prosopele de baie,batistute Kawaichan,cu la purtator 25+ |
Ai luat leganus dintr-ala scump? Si l-ai primit deja? Cum e?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
MariaG spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Buna dimineata si de la noi. N-am o stare tocmai buna, ma doare ceva in stanga spate si sper sa nu fie rinichiul. |
Monica aceeasi durere i-am explicat-o si eu dr de familie si am facut si un sumar de urina pe tema asta (care a iesit curat) si ea mi-a explicat ca e de la intestinul gros, ea a avut o exprimare mai stiintifica si la fata mea blocata mi-a explicat mai pe intelesul meu. Si mi-a recomandat sa mananc mai mult iaurt, cereale si fructe si sa beau mai multa apa.
Adevarul e ca ma mai supara, dar nu ma mai doare asa rau.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/