Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 19
litlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Litlelight imi place mult caruciorul si scoica. Cat a costat si cine il produce? |
Anamaria1979 sunt facute de Inglesina
carucior http://www. inglesina .ro/prestashop/product.php?id_product=15
pe site este 1170 rom iar la expo l-amluat cu 900 ron
scoica http://www. inglesina. ro/prestashop/product.php?id_product=23 pe site este 620 ron iar de la expo am luat-o cu 550
23+ cu Ilinca Anamaria
Danuta1979 spune:
Nici o veste de la fetele care au facut eco azi?
Ca noi tot cu pumnii stransi am ramas!
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anadomnica spune:
Fetelor, multumesc pt. aprecierile cu privire la casuta. Eu zic ca toata stralucirea va fi data cand 2-3 pitici se vor zbengui prin curtea casutei. Atunci sa vezi distractie
litlelight - am admirat carutul si scoica: ma alatur grupului de admiratoare. Din pacate am admirat si preturile de pe net si ma ustura la buzunar doar sa ma gandesc... lasa ca poate joc si castig la loto si atunci sa vedeti!!!
kawaichan - toata stima si admiratia- ai fost o mireasa frumoasa si mi-a placut costumul traditional. Am si eu o curiozitate, sa nu ma bati, te rog: cum ai reusit sa inveti limba?? Dar semnele de scriere... am inteles ca se numesc canji (nu stiu daca asa se scrie) si ca sunt peste 3000 de semne diferite in total. Bine, pt. uzul frecvent sunt mai putine. Si mai am o curiozitate ... nu da cu rosii: te-ai indragostit si de tara soarelui rasare? sau doar de sot?
crissbebe - cum a fost la morfo? asteptam cu suflet la gura detalii
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
danangie spune:
Buna seara,
CLODUTE sper ca ai avut o zi superba la mare.Si eu abia astept.In ce statiune esti? Cum e la mare?Preturile?
MONI,BIA......CLAUCIA are dreptate. Din cauza lui Alessio am nopti albe.Dar azi,noapte nu stiu ce a avut ca a plans mereu cand se trezea.L-am luat si-n pat cu mine dar tot a plans.Dimineata la 6,00 a adormit cu capul pe burta mea.Si bb ce mai suturi ii dadea..., dar Ale dormea fara nici o treaba.
CLAUCIA iti urez de pe acum,in caz ca uit.....vacanta placuta si sa vii cu amintiri frumoase.
KATTERYNA tin pumnii ptr maine sa vii cu vesti bune de la medic si de asemenea cu,culoarea caruciorului.Felicitari ptr cele 26 s si la cat mai multe.
SELEN va fi bine....mie mi-a scapat..nu stiu despre ce accident e vorba,dar roaga-te Sf-Stelian,ocrotitorul copiilor.
KAWAICHAN felicitari ptr putzulica.Ce inseamna nick-ul tau?
SANTORINI chiar sunt mai linistita vazand ca nu sunt unica.
MONI cum e cu durerea?
LITLELIGHT felicitari ptr bblina!
ALEX intrebasi ceva?
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Referitor la landou. Prietena mea, la sfatul careia am cumparat si caruciorul, a nascut in luna noiembrie. Pentru ea, landoul a fost o binecuvantare ca iesea cu fata afara iarna fara probleme. L-a folosit pana pe la 4-5 luni cand nu a mai vrut copilul sa stea in el pt ca vroia sa vada pe unde merge si se frichinea rau in el. DAr pana atunci si mai ales iarna a fost excelent pt ca ferea copilul de vvant, viscol si alte cele. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 23+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Subscriu.Si mie mi-a folosit tare mult landoul.Ferit de ploi,vant,viscol.Alessio dormea asa bine il ellll.In scoica dadea sa se intinda,sa se intoarca...neee nu reusea...
danangie spune:
ALEX aaa abia acum vazusi mesajul tau.Important e ca o simti.Eu pe la 21 sapt....putin tare il simteam pe Alessio.Si cand nu il simteam...ma intindeam, ma concentram,vorbeam cu el in gand sa-i dea sut lui mamii si dadea rezultate.Sau mancam ceva dulce.
CRISSBEBE asteptam vesti.
Sunt asa de obosita.Azi am avut prigram de .Sunt rupta!!!Nici macar nu am putere sa fac un .
adriana_m spune:
salutare burtici
Si eu pe aici astept sa se intoarca fetele de la eco.
Adriana 21+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
monikus spune:
Probabil ca fetele care au fost la eco s-au intors obosite si nu au mai intrat sa ne spuna. Oricum, sunt sigura ca maine la prima vor vor fi prezente. Nu-i asa fetelor?
Noapte buna tuturor si pe maine.
Monica 18+ cu
litlelight spune:
citat din mesajul lui anadomnica litlelight - am admirat carutul si scoica: ma alatur grupului de admiratoare. Din pacate am admirat si preturile de pe net si ma ustura la buzunar doar sa ma gandesc... lasa ca poate joc si castig la loto si atunci sa vedeti!!! Doamne ajuta! 18+ Maria Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
anadomnicadesi eu m-am indragostit de el la prima vedere sa stii ca si noua initial ni s-a parut scump la 900ron si-mi cam luasem gandul de la el (inca nu vazusem pretul de pe net care erea si mai mare)...iar dupa de am tot umblat pe la standurile cu carucioare si tot ''probat'' cel mai ieftin care l-am gasit noi erea un carucior made in china doar cu landou la 700ron...iar soata cum are o problema cu majoritatea lucrurilor made in china am zis pass. deasemenea ne-a placut foarte mult faptul ca este bine lucrat, clar am depasit cu muuuult bugetul de carucior si scoica dar cum noi suntem chititi in aducerea pe lume a unei alte minuni in urmatorii max 3 ani..am luat cumparea lor ca pe o investitie pe termen lung
23+ cu Ilinca Anamaria