Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lutoniana, felicitari pt vestea ce esti insarcinata si pt certificatul oficial primit . Acum, trecand peste glumita, eu zic ca e bine ca ai putut sa ii asculti inima lui bebe si ca ai aflat ca totul este ok. Atata timp cat nu sunt simptome ca ceva rau se intampla, totul este bine. Pe de alta parte, imi pare rau ca nu ai aflat ce e bebele tau dar nu cred ca are prea mare importanta sexul. Puteti oricand si oricum sa cumparati diverse hainute galbene, portocalii sau verzi care se potrivesc atat pt baietei cat si pt fetite. Sanatos sa fie si bebe si mamica lui. Odihna placuta iti doresc.

Litlelight, ma bag acum sa vad ce frumuseti de lucrusoare ai cumparat. Poate imi iau si eu cand va fi urmatorul baby expo in Bucuresti, in septembrie.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mie personal mi-a placut ca se asorteaza perfect caruciorul cu dungile de la covor
Sa-l stapaniti sanatosi si sa stea bebe in el la plimbarica.

Cea mai fericita 24 + cu

lutoniana la cat de incantati suntem de carucior nici nu am obsevat ca se asorteaza

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

[blue] Pe de alta parte, imi pare rau ca nu ai aflat ce e bebele tau ....

...si nici nu voi afla dar sunt deja resemnata, multumita, impacata si cea mai fericita viitoare mamica. Povestile cu sotul meu sunt si despre fetita cu rochita asortotata cu palarioara si despre baietel cu sapcuta si tenisi....am in fata ochilor ambele variante si suntem pregatiti pentru orice va fi.....pacat ca nu vin amandoi de-o data dar mai e timp, acum ca stim cum se face
Visez si la baietel care se joaca cu masini de politie dar si la o fetita care plimba la randul ei un carucior cu o papusica.
Ambele variante sunt daruri de la Dumnezeu pentru care noi ne bucuram enorm.

Dar parca daca ar fi baietel ar fi chiar implinirea tuturor viselor

Sa fiti sanatoase dragele mele si sa aveti mare grija de minunile din burtici.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

litlelight, foarte dragut caruciorul si scoica. Si culorile mi se par foarte linistitoare. Ba mai mult, merge si pt fetite si pt baietei. Sa stea bebe cu placere in el. Sigur o sa ii placa si lui mai ales daca ii mai legi si niste zorzonele.

Ramsan, acum am vazut si eu pozele tale. Esti foarte draguta si tu si copilasul care iti seamana. Sa fiti sanatosi cu totii si sa mai pui poze.

gegea, crissbebe ce faceti? inca nu ati venit de la eco?

cristina-ana inca nu ati gasit apartamentul potrivit?

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus ca bine zici ....si eu vroiam sa zic ce finuta este Ramsan si ce baietel dragut are....dar am uitat.....de la batranete, de la sarcina....
Si ce sa mai zic de nunta lui kawaikan....ca in romane.
Eu personal admir aceste fete, eu nu stiu daca eram capabila de asa multe transformari in stilul de viata. De felul meu sunt mai nonconformista....dar cred ca am unele limite totusi....asa departe nu m-as vedea, cu papucei dinaceea
Va pup pe toate pentru fiecare alegerea minunata facuta in viata

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

litlelight, foarte dragut caruciorul si scoica. Si culorile mi se par foarte linistitoare. Ba mai mult, merge si pt fetite si pt baietei. Sa stea bebe cu placere in el. Sigur o sa ii placa si lui mai ales daca ii mai legi si niste zorzonele.

Monica 18+ cu

multumesc mult monikus noi suntem foarte incantati de el mai ales pt ca l-am luat cu reducere de aproape 300 ron fata de pretul lor de lista iar scoica cu 70 ron mai putin, pe langa asta ce ne-a atras cel mai mult la el e sistemul de strangere si deschidere pe care-l poti face practic cu o singura mana, ne-a placut si culoarea in special mie e foarte linistitoare si se potriveste si la fetite si la baietei ... majoritatea carucioarelor care le-am vazut la expo aveau culori prea tipatoare sau prea inchise si majoritatea care ne-au placut aveau portocaliu ( eu nu suport culoarea asta )

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salutare , gagicute burticoase!
Mersi ca ati reactionat un pic, cand v-am tras de ureche ca nu mi-ati simtit lipsa.....Cat in gluma, cat in serios, iata ca a prins!!!!
Eu raman in continuare imuna la cumparaturi.Astept intai sa fac morfofetala, apoi sa nasc si sa fim sanatosi si pe urma incep cumparaturile.Lucrusoare am o gramada de la baiat, asa ca nu ma grabesc...Poate sunt si un pic superstitioasa....
Va pup tare, tare!

Mariaanna
19+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Acum am vazut ca eu am ramas la 19 saptamani cu semnatura.....dar nu!
AVEM 21+

Mariaanna
21+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Litlelight imi place mult caruciorul si scoica. Cat a costat si cine il produce?

Mergi la inceput

Lutoniana, ai dreptate in ceea ce o priveste pe kawaikan. Eu una nu as fi avut tupeul sa plec intr-o tara cu o limba atat de dificila dupa mine, unde nu cunosc pe nimeni. Cred ca e dificil sa iei asa o decizie. Oricum, eu va apreciez pe voi toate cele care ati avut curajul sa luati viata in piept si sa plecati din tara voastra. Eu rescunosc, nu as putea pleca din Romania si sa nu o am pe mama lange mine. E adevarat ca si ea e singura de cand a murit tata si nu e chiar in varsta si atunci nu ma lasa inima la o parasesc si eu. In fine, bravo voua celor care ati putut sa faceti pasul asta.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput