Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Intru repede ca n-am timp, vroiam doar sa-i zic bafta lui Crissbebe, si bine ai revenit lui Kawaichan
iar legat de postarea masuratorilor pe prima pagina, eu una nu cred ca este o idee prea buna, pt ca am observat ca de fiecare data cand cineva a postat ceva "dimensiuni" de la eco, au aparut cateva "panicoase" care au facut comparatie cu masuratorile lor si li s-a parut ceva in neregula, iar urmarea o stim cu toatele....mie asa mi s-a parut pana acum, ca acesta a fost rezultatul in multe cazuri....

nu stiu, parerea mea.....cine vrea le poate posta, si cine nu vrea sa se uite le poate ignora

gata, back to work pt inca 1/2 de ora, ca dup-aia plec acasa, si am 2 zile libere!!

25+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cris, tinem pumnii. De abia astept sa aud vestile bune cu care vei veni de la eco .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Anadomnica, felicitari pentru casa. Am vazut fotografiile si are aerul acela intim si primitor. Sa dea Domnul sa va bucurati de ea cat mai mult.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am ajuns acasa, in sfarsit. Fetelor, ce ziceti: ii arata bebe putza lui crissbebe? Eu sper ca da.

Maria, cand merg cu trenul la Botosani, acolo la Veresti se schimba unele vagoane si ai impresia ca trenul o ia inapoi spre Bucuresti in loc sa mearga mai departe la Botosani. Eu asta stiu. Nu am vazut insa oraselul niciodata.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Monica, pe unde esti? Ca m-ai provocat astazi, dar tu nu prea ai bazait.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Am ajuns acasa, in sfarsit. Fetelor, ce ziceti: ii arata bebe putza lui crissbebe? Eu sper ca da.

Maria, cand merg cu trenul la Botosani, acolo la Veresti se schimba unele vagoane si ai impresia ca trenul o ia inapoi spre Bucuresti in loc sa mearga mai departe la Botosani. Eu asta stiu. Nu am vazut insa oraselul niciodata.

Monica 18+ cu

Orice ar fi, eu am zis ca aia o sa fie.

Si eu tot de gara din Veresti stiu. Faceam multe calatorii la Botosani cand eram mica si stateam mult in gara aceea. Are un nume care mi-a ramas lipit de memorie. Mi se parea ca trebuie sa fie un oras foarte important din moment ce trenul sta atat de mult acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna burtici,
permiteti sa raportez: am fost la moasa si nu am facut nimic
Tensiune mica adica foarte buna, proteine lipsa in urina adica foarte bine, masurata burtica si notat in caietel, ascultat inima lui Bebitza cu Dopler-ul, primit certificat oficial ca sunt gravida.
Drum bun si cale batuta.
Am fost usor dezamagita ca m-au cam expediat dar prea era totul bine ca sa ma tina la discutii
Intreba cineva dar nu stiu daca raspunsul meu are relevanta; in saptamana 28 fac iar analize de sange.
Mai revin cu povesti dupa ce ma mai odihnesc ca tare sunt obosita...de parca as fi gravida.
Insa sa stiti ca am citit TOT !!!!

Ahhhh...si Bebitza este asezat tot transversal ....capul in dreapta si piciorusele in stanga, acolo unde de altfel il si simt foarte tare .....
(daca loveste in stanga e baiat, nu ???? )

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Buna seara , am ajuns si eu putin mai devreme acasa si cum am promis am facut poze la caruciorul si scoica de masina care le-am luat de la babyexpo, sper ca se vad bine, am pus pozele pe contul comun de webshot.

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Crissbebe tinem pumnii stransi pt eco si sa dea Doamne Doamne sa fie sanatos/a

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui litlelight

Buna seara , am ajuns si eu putin mai devreme acasa si cum am promis am facut poze la caruciorul si scoica de masina care le-am luat de la babyexpo, sper ca se vad bine, am pus pozele pe contul comun de webshot.

23+ cu Ilinca Anamaria

mie personal mi-a placut ca se asorteaza perfect caruciorul cu dungile de la covor
Sa-l stapaniti sanatosi si sa stea bebe in el la plimbarica.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput