Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 16
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am niste emotii de nu mai pot. Peste o ora merg la eco morfo...abia astept sa-mi vad iar puiutul si va rog sa-mi tineti pumnii sa ne arate bebe putza Nu conteaza ce va fi pana la urma ci doar sa ne arate cu siguranta ce are acolo va 22 + cu"probabil masculin " |
Eu promit sa tin pumnii stransi tare ca sa iti arate putza. Si eu sunt curioasa daca se pastreaza prima opinie a dr-ului.
Monica 18+ cu
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am niste emotii de nu mai pot. Peste o ora merg la eco morfo...abia astept sa-mi vad iar puiutul si va rog sa-mi tineti pumnii sa ne arate bebe putza Nu conteaza ce va fi pana la urma ci doar sa ne arate cu siguranta ce are acolo va 22 + cu"probabil masculin " |
Tinem pumnii draga mea. Sa dea DD sa fie bebele sanatos si tu la fel. Asta e cel mai important.
Sa ne dai de veste cand te intoci ...cu amanunte...greutate..lungime...femur...tot!
Hai...curaj!
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monikus spune:
Fetele, eu in 10 minute plec acasica. Astazi toata ziua mi-a fost somn. Sper sa mai am putere sa mai intru diseara sa vad ce a facut crissbebe si fetele cu ecograful azi.
Monica 18+ cu
alex25 spune:
Ma bucur ca v-a placut carutul pe care l-am luat, intradevar cam scump, am depasit cu mult bugetul pe care il alocasem pentru asta, dar asta e, noi sa fim sanatosi!
Am baut apa, m-am culcat pe o parte si am simtit ceva ceva, nu foarte activ dar sa zicem ca e ok....doamne, paranoia din capul meu, nu stiu ce ma fac cu ea!
Multa bafta celor care merg la eco!
21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
anadomnica spune:
crissbebe - Doamne ajuta sa vii cu vesti bune. Pe mine ma ajuta mult inainte de ecografie o mica rugaciune la Maicuta Domnului. Asteptam vestile frumoase
Danuta1979 - m-am conformat, sa traiti!! Am pus si nume la bebelina mica... abia astept sa o strang in brate. Sa-ti traiasca si tie printesica si sa fie cuminte la mamica ei in burtica.
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
kawaichan spune:
Fetele am pus si noi poze in albumul comun.Nu am apucat sa vizionez mare lucru dar o sa va iau la rand pe toate zilele asteaAnyway,ne pare bine de cunostinta
Crissbebe tin si eu pumnii la eco !
Inca o data,ii surade cuiva ideea unei listute cu masuratorile bebeilor,ce ziceti?Nu cred ca toata lumea are timp sa rasfoiasca toate capitolele,o listuta mica pe prima pagina(asa cum am vazut si pe la alte odisei)ar fi un lucru ideal dupa parerea mea
Kawaichan,cu la purtator 25+
kawaichan spune:
Si pt cele care sunt ingrijorate de miscarile bebelului-pe mine m-a ajutat ff mult un stetoscop din acela de care se gaseste in orice magazin de bebei si cu care ascultam miscarile buburuzului meu cand ma apuca paranoia...Credeti-ma ca faceam asta de nu stiu cate ori pe zi si numai asa ma linisteam,asta in perioada 16-21 sapt.Dupa aceea am inceput sa-i disting miscarile mai bine si in zilele in care mi se parea mie ca doarme cam mult papam repede o inghetata si se trezea imediat
Gata,ma duc la nani ca la noi e tarziu.Pup la fete,pe maine
Kawaichan,cu la purtator 25+
crissbebe spune:
Fetelor va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti sa trec peste toate grijile ce ma apasa. Sper ca totul sa fie in regula cu bebe,mai ales la cata activitate desfasoara el acolo,si sa nu mai apara probleme la mine.
22 + cu"probabil masculin "
MariaG spune:
citat din mesajul lui anadomnica monikus multumesc. Casa mea nu e chiar la tara, pt. ca e in Municipiul Falticeni, deci teoretic in oras... insa e drept ca e la o periferie de oras (mai sunt 7-8 case si se termina orasul) si atmosfera si aerul e ca la tara. Daaa... mi-am plantat anii trecuti pomi fructiferi pe el, si abia astep sa pun bebelina la umbra pomilor sa se bucure de verdeata. Te invit la mine sa stam primavara viitoare cu bebelinele la soare si/sau umbra si sa le spunem povesti. Oricum Botosaniul ... e la o aruncatura de bat de Falticeni... si cea mai buna prietena a mea e tot din Botosani de loc (acum e la Torino) Doamne ajuta! 17+ Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Mai atata de drag imi e cand merg acasa si trec prin Falticeni si dupa aia drumul spre Suceava n-ai idee. Sunt livezi si e lacul si drumul frumos, of-of. Cred ca l-am facut de vreo 4 ori anul asta si o sa-l mai facem de vreo doua ori ca ma bate gandul sa-l las pe Alex o saptamana la mama peste vara (ea sta la Veresti, daca iti spune ceva)
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/