Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 15
x_ggg spune:
Buna, fetelor.
Si eu mi-am dorit foarte mult o fetita, dar and mi-a zis ca e sigur baietel, am fost foarte incantata. Acu ma laud tuturor ca voi avea un baietel frumos si mamos...abia astept. Sa nu sarim pe Ellena: probabil si-a dorit mult mult! Cu timpul se va obisnui cu ideea, si dupa ce va naste, cu siguranta va spune ca nu si-ar da fata, nici pe o mie de baieti!!
Va pup.
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
20+ cu - Rares Alexandru
monica_dicut spune:
diana, fisher price e aproape dublu ca pret in romanica. Eu visez un baalansoar de la ei dar nu imi vine sa dau aproape 7 milioane pe el
AnywaY, sedere placuta acasa si sa enjoy totul
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Buna, fetelor. Si eu mi-am dorit foarte mult o fetita, dar and mi-a zis ca e sigur baietel, am fost foarte incantata. Acu ma laud tuturor ca voi avea un baietel frumos si mamos...abia astept. Sa nu sarim pe Ellena: probabil si-a dorit mult mult! Cu timpul se va obisnui cu ideea, si dupa ce va naste, cu siguranta va spune ca nu si-ar da fata, nici pe o mie de baieti!! Va pup. 20+ cu - Rares Alexandru |
Sa iti traiasca baietelul. La mine deocamdata mi s-a spus ca e fetita dar daca ar fi fost baietel, l-ar fi chemat exact asa cum vrei si tu sa ii pui numele. Daca la urmatoarea ecografie o sa aflu ca fetita mea e baietel, o sa fie tizul baietelului tau pt ca il va chema la fel.
Monica 18+ cu
monikus spune:
Anadomnica, ce te invidiez ca te vei muta la tara la casa. Eu am teren de casa de la bunici in comuna Corni, langa Botosani. Din pacate, distanta dintre Botosani si Bucuresti este foarte mare si nu cred ca voi reusi vreodata sa imi fac o casuta acolo desi multe rude si bunicii sunt in Botosani. Felicitari din inima pt realizare si felicitari cu atat mai mult cu cat ai acum si un bebic in burtica.
Monica 18+ cu
anadomnica spune:
monikus multumesc. Casa mea nu e chiar la tara, pt. ca e in Municipiul Falticeni, deci teoretic in oras... insa e drept ca e la o periferie de oras (mai sunt 7-8 case si se termina orasul) si atmosfera si aerul e ca la tara. Daaa... mi-am plantat anii trecuti pomi fructiferi pe el, si abia astep sa pun bebelina la umbra pomilor sa se bucure de verdeata. Te invit la mine sa stam primavara viitoare cu bebelinele la soare si/sau umbra si sa le spunem povesti. Oricum Botosaniul ... e la o aruncatura de bat de Falticeni... si cea mai buna prietena a mea e tot din Botosani de loc (acum e la Torino)
Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
monikus spune:
citat din mesajul lui anadomnica monikus multumesc. Casa mea nu e chiar la tara, pt. ca e in Municipiul Falticeni, deci teoretic in oras... insa e drept ca e la o periferie de oras (mai sunt 7-8 case si se termina orasul) si atmosfera si aerul e ca la tara. Daaa... mi-am plantat anii trecuti pomi fructiferi pe el, si abia astep sa pun bebelina la umbra pomilor sa se bucure de verdeata. Te invit la mine sa stam primavara viitoare cu bebelinele la soare si/sau umbra si sa le spunem povesti. Oricum Botosaniul ... e la o aruncatura de bat de Falticeni... si cea mai buna prietena a mea e tot din Botosani de loc (acum e la Torino)17+ |
Multumesc frumos de invitatie. Cine stie poate chiar o sa pot veni prin Botosani si atunci iti fac o vizita cu siguranta. Pana atunci ne auzim aici si eventual dupa aia cine stie ce alta odisee se mai face legat de copilasii nostri din buritca. Super tare.
Monica 18+ cu
anadomnica spune:
Si daca tot m-am laudat cu casuta mea verde,... am pus si pe webshots 2 poze ... Nu dati cu rosii. Va astept pe toate care vreti sa va relaxati cateva zile in nordul Moldovei, aproape de manastirile din zona Bucovinei, sa veniti sa ma vizitati
Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
crissbebe spune:
Fetelor am niste emotii de nu mai pot. Peste o ora merg la eco morfo...abia astept sa-mi vad iar puiutul si va rog sa-mi tineti pumnii sa ne arate bebe putza Nu conteaza ce va fi pana la urma ci doar sa ne arate cu siguranta ce are acolo va
22 + cu"probabil masculin "
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui anadomnica Bia - admiratii pt. aptitudinile sotului. Sa stii ca am sa-l pun si pe al meu sa-mi faca pat supraetajat... cand va mai creste bebe, fiindca sper sa fac cel putin 2 copii ( 3 sau 4 ar fi minunat - eu sunt din familie cu 4 copii). Acum... finantele stand mai prost (noi abia ne terminam casa, abia ce m-au sunat astia azi sa-mi spuna ca au tras si gazul) si avem o multime de cheltuieli m-am gandit sa pun sotul la treaba chiar si pt. patut de bebe(materia prima deja exista in magazie). Insa pana in toamna mai este timp... si vedem ce si cum. Acum tragem tare intai de toate sa terminam casuta cu tot ce-i trebuie: mai avem de cumparat mobila de bucatarie, de facut gardul la strada si aleile betonate in curte - trotuarele adica, sa nu ne scufundam in glod cand ploua. Dupa ce vad chestiile astea majore terminate incep sa ma ocup si de dormitoare... care cred ca se vor reduce la unul singur in care voi locui eu cu bebe pt. inceput. Sa nu va mirati, ca noi casa o facem la Falticeni, jud. Suceava, insa acum muncim si locuim langa Iasi (avem apartament de servici - lucram amandoi la aceeasi firma). Asa ca dupa nastere eu ma retrag in cuibul de la Falticeni - unde o am pe mama la 4 case distanta de mine - iar sotul ramane pe baricade la munca sa asigure o buna parte din cheltuielile familiei marite. La inceput nu am vrut sa-i scriu Elenei, dar m-a impresionat raspunsul sincer al lui Roxxy80 si vin si eu sa o sustin pe aceasta din urma: eu ma numar printre fetele care se chinuie de ani buni sa faca un bebe. Acum m-a binecuvantat Domnul. Recunosc ca mi-as fi dorit mai tare un baietel, dar ma bucur imens de fetita mea si deja gasesc o multime de motive sa o iubesc nespus. Daca... Elena... daca nu stii ce sa faci cu 2 fete, daca tu intr-adevar vorbesti serios (desi inclin sa cred ca au fost vorbe spuse la suparare si ca acum ti-a mai trecut), iti propun sa o dai unei familii care se chinuie de ani buni sa aiba un copilas. Daca te gandesti asa... sigur ti se va rupe inima si nu vei suporta sa o dai, desi, crede-ma vei face un cuplu super, super fericit. Eu de cate ori nu m-am gandit sa adopt un copil in anii in care asteptarea a fost asa de grea... Stii din cate familii ai de ales pt. a face una fericita?? Doamne ajuta! 17+ Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa. Dar intre timp, schimba-ti semnatura in 18+ si bucura-te ca a mai trecut o saptamana.
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anamaria1979 spune:
Crissbebe succes la morfofetala sa vezi o putulica frumoasa si sanatoasa.
Multumesc fetelor pentru sfaturi privind carucioare, scoici si landouri. O sa vedem in functie de ce gasim si finante ce vom alege.
In privinta sotului trebuie sa-l laud pe al meu care a varuit baia si bucataria, dupa care ma intreaba dc sa zugravim toata casa in conditiile in care nu e necesar. I-am zis ca plec de acasa daca se apuca de asa ceva