Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)
Raspunsuri - Pagina 13
monikus spune:
anadomnica, legat de ce ai cumparat, cred ca o sa trag si eu o fuga pana in auchan sa vad de un sutien de alaptat ca nu ma mai cuprinde nici unul deja. Despre patut, cred ca ar fi super tare pt oricine sa stie sa si-l faca singur. Din pacate sotul meu nu prea le are cu lemnul si ciocanul asa ca.... va trebui sa cumparam unul. mie mi s-a parut super frumos si util cel de la barza MAX parca se chema la 790. Am vazut ca au si saltele pe masurile alea. Acum ramane sa ma duc si prin ikea sa vad daca au ceva interesant si nu chiar foarte scump.
Eu am o curiozitate, sunt patuturile astea pt bebe care se transforma apoi in pat normal pt copii. Pai dupa ce va sari cel mic in patutul ala cat l-or tine picioarele la un moment dat, credeti ca mai rezista inca cativa ani ca sa il folosesc fara bare?
Monica 18+ cu
ralu80 spune:
Geani ma bag si eu...tot fetita zic
Elena sa nu fii suparata, important e sa fie bebelina sanatoasa...tu oricum o s-o iubesti la fel de mult, ca doar nu e vina ei ca e tot fetita. Si noi tot fetita o sa avem si ma bucur foarte mult, pentru ca stiu ca se vor intelege foarte bine amandoua. Eu am o sora mai mica cu 3 ani jumate si pe 6 iunie are nunta...mai devreme m-a sunat sa-mi povesteasca despre tort si despre marturii...ne imprumutam haine ca avem aceeasi statura, vorbim chestii intime, mergem la cumparaturi impreuna, ca doua prietene bune. Dupa ce treci peste acest soc, o sa vezi ca nu e chiar asa rau sa ai doua fete.
Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)
claucia spune:
Fetelor de ce va impacientati cand nu simtiti bebele? o Avea si bebe vreo treaba, vreo ocupatie, poate doarme, daca de fiecare data cand nu il/o simtiti daca il treziti ca sa il simtiti...se supara
Eu sincer, cum zicea si Roxxy, nu ma impacientez cand nu o simt, de fapt nici nu sunt atenta cand misca si daca, si ma bucur enorm cand o simt, dar pe de alta parte e al doilea bebe si timpul liber mi-e ocupat cu bebe Alessia care nu imi da timp sa "cuget" la miscari.
Ce-i drept am si placenta anterioara, si in plus, daca te stresezi ca nu simti, nici nu poti face nimic nici nu prea ai de ales (doar sa mai bei apa, sa stai pe o parte si probabil deranjat sa reactioneze) si mai ales te stresezi si asa probabil ca nu ii e bine.
Eu cand stau pe spate seara si e liniste sau in alta pozitie si se agita, incerc sa schimb pozitia pentru ca ma gandesc ca o supar si daca stau cumva si nu ii convine, o deranjeaza pozitia si de aceea este bataioasa? ca sa se linisteasca. In rest...creste ca asta e treaba ei principala.
Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
claucia spune:
Monikus, copiii pana pe la 2 ani (in medie) nu prea sar...deloc. Ca nu stiu cum saritura lor e mai degraba un picior intai si imediat pe celalalt si deja e o realizare. Si pe la 2 ani cred ca o sa pui pat de copil mare deja, Alessia are de la 1 an jumate pat dublu cu aparatoare de 1 m pe fiecare laterala. Asa ca nu te ingijora, cand e mic bb nu prea strica el patutul, ce-i drept e bien sa fie solid si rezistent
Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
anamaria1979 spune:
Uve_got_mail felicitari pentru fetita!Sa o cresteti sanatosi!
Fetelor ce naspa cu gripa porcina! S-a confirmat si in Bucuresti. Asta mai lipsea acum.
Am si eu o intrebare. Dc nasc in septembrie si urmeaza sezonul rece mai imi trebuie landou, sau este de ajuns scoica cu caruciorul?
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Monikus, copiii pana pe la 2 ani (in medie) nu prea sar...deloc. Ca nu stiu cum saritura lor e mai degraba un picior intai si imediat pe celalalt si deja e o realizare. Si pe la 2 ani cred ca o sa pui pat de copil mare deja, Alessia are de la 1 an jumate pat dublu cu aparatoare de 1 m pe fiecare laterala. Asa ca nu te ingijora, cand e mic bb nu prea strica el patutul, ce-i drept e bien sa fie solid si rezistent Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
multumesc frumos pentru raspuns. Adevarul e ca eu am fost un bebe tare agitat din ce imi povesteste mama. Mai mult, am o prietena care are un baietel de aproape 2 ani acum. Eu de cand il stiu e un agitat si a reusit de la un an jumate sa dezmembreze un patut. E drept ca nu mi se parea chiar foarte rezistent dar... Si atunci de aia mi-am pus problema asa. Totusi, daca nu va semana cu mine, atunci patul va rezista mult si bine.
Monica 18+ cu
monikus spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Am si eu o intrebare. Dc nasc in septembrie si urmeaza sezonul rece mai imi trebuie landou, sau este de ajuns scoica cu caruciorul? |
Si eu am aceeasi problema cu caruciorul. De fapt, nu numai cu caruciorul, cu mai multe chestii dar eu una nu sunt atat de convinsa ca avem nevoie de landou. Cred ca mai mult il vom scoate afara cu scoica. Nu il vad eu miscand prea mult pe bebe si atunci....
Monica 18+ cu
santorini spune:
Alex e f frumos caruciorul de la Kreis, eu chiar i-am vazut la targ si le-am incercat, sunt f. comode. Mi s-au parut insa cam scumpe!
24+ cu
nazdravanul meu
litlelight spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Si eu am aceeasi problema cu caruciorul. De fapt, nu numai cu caruciorul, cu mai multe chestii dar eu una nu sunt atat de convinsa ca avem nevoie de landou. Cred ca mai mult il vom scoate afara cu scoica. Nu il vad eu miscand prea mult pe bebe si atunci.... Monica 18+ cu |
Noi am luat caruciorul sport de la Inglesina fara landou de la targ cu 900ron ,landoul nu cred ca o sa-l folosim prea mult, motiv pt care am optat pt scoica tot de ei care se potriveste pe sasiul caruciorului. o sa fac poze cand ajung acasa si le pun pe contul comun
23+ cu Ilinca Anamaria
monikus spune:
citat din mesajul lui litlelight Noi am luat caruciorul sport de la Inglesina fara landou de la targ cu 900ron ,landoul nu cred ca o sa-l folosim prea mult, motiv pt care am optat pt scoica tot de ei care se potriveste pe sasiul caruciorului. o sa fac poze cand ajung acasa si le pun pe contul comun 23+ cu Ilinca Anamaria |
Multumim de pe-acum pt pozutele de diseara. De-abia astept sa le vad.
Alex si mie mi se pare dragut carutul. E bine ca acum am de unde sa aleg.
Monica 18+ cu