Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iar nu ma baga nimeni in seama si pe mine, si mor aici.....oooof.

21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mai zi o data ca probabil am ratat.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Ziceam de paranoia ca de vreo 2 zile nu mai misca bbelina asa de mult si ca nu am mai fost la eco de o luna si ca nu stiu cum o sa rezist pana luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Litlelight felicitari pentru fetita!

23+ cu

Iepurica

Emy10

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Alex, Adimercedes, parca, recomanda o metoda sigura sa il simti pe bebe. Bea o cana cu apa si apoi aseazate in pat pe partea stanga. O sa il simti in max 30 min. Eu zic sa aplici metoda ca sa fii mai linistita!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Ziceam de paranoia ca de vreo 2 zile nu mai misca bbelina asa de mult si ca nu am mai fost la eco de o luna si ca nu stiu cum o sa rezist pana luni!

Si eu sunt cam in aceeasi situatie si ar trebui sa merg saptamana viitoare la spital, dar incerc sa ma calmez. Ai incercat cu apa si stat pe o parte, cum ziceau fetele?
La mine am observat ca bebe misca tare seara, cand ma asez relaxata si ii citesc povestea nazdravanului meu. Cred ca trebuie sa iau in considerare faptul ca le citesc la amandoi de acum. Incerca si tu sa te relaxezi si sa-i vorbesti, sau sa citesti ceva cu voce tare.
Oricum, nu mai sunt asa de multe zile si o sa-ti vezi minunea si iar o sa uiti de ingrijorari.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:

Eu nu am mai fost la eco de vreo 10 zile si deja sunt paranoica
Si eu am o fetita puturoasa caci nici eu nu pot spune ca o simt in fiecare zi. Din aceasta cauza si paranoia apare zi de zi, insa incerc sa o ignor

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Dar azi dimineata am simtit-o! Cred ca ori nu ii place in masina ori ca plec la serviciu

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc de raspunsuri, e tare greu pentru mine, ca abia am inceput sa o simt, si deja pauza.....oooof, ma duc sa beau afa si sa fac cum ati spun voi!

PS: nu mi-ati spus ce parere aveti despre caruciorul pe care l-am luat eu http:// www. kreisdesign .ro/ rodeo-abc. html

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

raluk16- am primit liber de la medic sa merg la aquagym. i-am zis si de locatie si faptul ca se cere control dermatologic, altfel nu te primeste, a verificat si mi-a dat ok-ul. Am uitat sa intreb si despre Sovata, dar nu cred sa nu fie in regula... am sa mai sun in dupamasa asta ca vreau pe 6 iunie sa fiu la SOvata si sa ma balacesc in apa. Eu nu stiam ca le vine ciclu la toate fetele cand merg acolo, mie una nu mi-a venit niciodata si eu am avum ceva probleme hormonale... nu v-am povestit, dar bebelina mea vinde dupa circa 5 ani de tratamente si analize. Asa ca eu sper sa primim unda verde si sa impartasim pe forum experientele de la Sovata.
In rest, pup fetele, va urmaresc cu interes discutiile despre ce si cum cumparati deja pt. bebe. Eu una ma aflu in faza de prospectare... si am primit cateva lucrusoare de la cumnata mea care are baietel de 8 luni acum. Despre patut... cred ca voi pune sotul sa-mi construiasca unul (are o pasiune pt. facut mobila din lemn)... dar mai are atatea de facut la casa, asa ca s-ar putea sa cumpar pana la urma. Oricum, ma bucur ca dati link-uri si ma documentez si eu.
Ce mi-am luat pana acum si mi-a placut a fost sutient pt. alaptat - de la auchan, super fain... e din bumbac si il port si acum... si il voi avea si perioada cand voi fi sandwish pt. fetita mea si ma va papa de n ori pe zi

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui litlelight
merci Monikus sunt cat pot de prezenta...si mereu i-mi propus sa fiu mai activa de forum...dar mereu se gaseste altceva de facut
23+ cu Ilinca Anamaria

Este de inteles pt ca fiecare le stie pe ale lui. Eu sunt mai activa acum pt ca mi-am schimbat putin locul de munca in firma si sunt mai libera putin. Inainte nu prea aveam timp sa fiu atenta si la fetele de pe forum. Dar intram noi toate in concediu si sa vezi atunci.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Eu zic sa nu te alarmezi prea tare pt ca sunt perioade cand o simti mai putin. Eu asa stiu cel putin. Oricum, daca nu poti sa scapi de grija dute la ecograf undeva si rezolva cumva.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput