Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika Pirelia - tocmai am auzit si eu. vorbesc pe mess cu o tipa din Timisoara unde s-au gasit niste cazuri (sau unul singur, nu-s sigura). Doamne fereste, la cate belele are Romania pe cap, gripa-i mai lipsea. si ati auzit ce propun handicapatii astia de guvernanti? cica sa platim consultatiile la medicul de familie 5 lei, la medicul de specialitate 10 lei si o saptamana de spitalizare va fi 100 lei. asta pe langa asigurarile de sanatate pe care le platim lunar din salariu si poate trec si 5 ani si tu nu mergi la doctor, insa banii tot se vireaza acolo, iar cand mergi, tre sa platesti... mai ales ca noi o sa avem mult de mers pe la cabinete, spitale, si asa platim ca mergem mai toate la cabinete private, acum o sa platim si la stat... dar nah, Romania, ce vrei? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
mda...ma gandesc la saracii oameni care trec din pacate in continuare prin ce am trecut eu...pai eu intr-o luna dadeam 8 mil cu dariusica???
Fratilor....cine mai vine cu mine sa-i impusc pe parlamentarii astia???
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Miramar spune:
Bravo Rgagapie. E cea mai buna atitudine. Testele astea ne streseaza prea tare. Si mie imi pare rau ca am facut dry test. Acum stau si astept cu emotie rezultatul si sa vezi stres pe mine (si implicit pe voi ) daca imi iese ceva prost.
Dr. tau insa daca nu are aceasta competenta ar trebui nici sa nu trimita gravidele la dublu test sa dea banii degeaba.
14+
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
Mama ce lume de vis descrii tu acolo!!!! Bafta azi la eco...si eu merg azi! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
va asteptam cu vesti bune!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
elenic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
In primul rand felicitari ptr cele 10 saptamani! Testul pe care el vei face tu pe 2 iunie este dublul test. Acesta implica o ecografie ptr. cautarea excesului de lichid la ceafa fatului (grosimea pliului nucal) si un test de sange ptr. cautarea unor nivele ridicate de proteina plasmatica A si hCG, doi hormoni produsi de fat, care trec in circulatia mamei. Din cate am citit eu acest test se face intre saptamanile 10 si 14 de sarcina. Eu l-am facut la 12 saptamani si 5 zile. Pe 2 iunie am si eu programare la medic. De abia astept. ------------------------ 16+ Albume foto |
Multumesc dana n. pentru raspuns. Sa vad ce spune ea marti, daca il facem sau mai asteptam. Eu am lasat asa programarea in ideea ca daca nu poate sa-mi faca testul, macar imi mai face un eco si-l vad iar A propos, tu platesti pt eco? Vad ca esti tot in Germania, poate tinem legatura, ma mai sfatuiesti si pe mine ca vad ca ai sarcina mai avansata
10+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
simonette spune:
citat din mesajul lui rgagapie Alexa si Simonette - bafta la eco Simonette vi cu vant d , nu d alta dar suntem f putine si o sa plictiseask numai singurei Ramona +14 |
Ammare incredere in mama care mi-a aparut in vis si mi-a zis ca voi avea o fetitza dar mi-a interzis sa-i pun numele Stefania
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
monis5 spune:
Camy ce simplu ar fi sa rezolvam asa. Dar din pacate nu doar parlamentarii sunt de vina. Societatea civila e la fel de vinovata... in primul rand prin 'inexistenta' ei si vocea slaba. Si asta e adevarul, suntem un neam slab, care in loc sa ia atitudine si sa faca ceva, mai bine sta la colt si-l arata pe altul cu degetul, spunand: "de ce nu face asta ceva?"
Mi-e o sila cateodata....
monis 16+
simonette spune:
citat din mesajul lui Miramar Bravo Rgagapie. E cea mai buna atitudine. Testele astea ne streseaza prea tare. Si mie imi pare rau ca am facut dry test. Acum stau si astept cu emotie rezultatul si sa vezi stres pe mine (si implicit pe voi ) daca imi iese ceva prost. Dr. tau insa daca nu are aceasta competenta ar trebui nici sa nu trimita gravidele la dublu test sa dea banii degeaba. 14+ |
Sunt total de acord cu tine in ambele cazuri!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
many_bani spune:
Urez si eu proaspetelor gravidute un "bun venit"si o sarcina fara incidente.
Eu am avut echo. la dr. care imi urmareste sarcina, a confirmat faptul ca este baietel si a spus ca masuratorile arata ca se dezvolta armonios si a pastrat avansul. Pe mine m-a certat rau, ca daca pana la 11 sapt. am luat 1kg. de la 11 sapt. la 16 sapt. am luat 4kg., Eu nu am crezut ca este o problem mare, chiar eram fercita ca se vede si la mine burtica, insa a inceput sa-mi expuna dr. o serie de pericole atat ptr. mie cat si ptr. copil, de care nu am auzit in viata mea. A zis ca de acum un kg. pe luna ca sa fie toata lumea multumita. Cum o sa pot sa ma tin de kg. pe luna cand am primit de la ea o carca de vitamine(berocca, cal-c-vit, elevit), am ajuns si noaptea sa visez mancare.O sa incerc, am inceput cu reducerea spre eliminare a dulciurilor.Insa am si eu ca si Laura G. problema cu placenta care este inserata jos, pana acum nu am avut probleme insa m-a avertizat ca daca nu se ridica pot sa apara sagerari. Tensiunea 9/5, dar nu am avut niciodata mai mare, dr. cica in sarcina este bine o tensiune mai mica.
Cineva intreba aici, cred ca b_carmen(sper ca am scris bine) de reducerea programului de lucru, exista o ordonanta (96 daca nu ma insel) pentru protectie sociala si a maternitatii la locul de munca prin care poti sa ceri reducerea programului de lucru la 6 ore cu pastrarea drepturilor salariale. Poate sunt fete care lucreaza in HR si au nr. exact al ordonantei. Este posibil ca aceasta prevedere sa fie preluata si in Cotractul Colectiv de Munca la nivel national.
Camy ai PM.
Fetelor care azi merg la echo. le tin pumnii si sa vina cu vesti bune.
Va pupici pe burtici mai mari sau mai mici
16 +
vias spune:
fetele...eu vin de la un spalat de frigider...ditamai hardughia...si acum ma simt rau
am inceput sa tremur...dar bebe cred ca a simtit si misca
..cred ca o sa si pap ceva..si apoi ma pregatesc de marea intalnire cu dna dr de la medicina muncii...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
sa-mi tineti pumnii..sper sa reusesc ceva ca altfel si mor
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE