Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramonika spune:
elenic, Simonette - bafta la eco si sa veniti cu vesti bune 
rgagapie - imi place atitudinea ta, asa te vrem 
monis - intr-un fel ai si tu dreptate. insa cand avem noi (adica "plebea") un cuvant de spus? la alegeri... tocmai ne-am spus cuvantul. sau facem greva. chiar, vine cineva la greva? contra proiectlui de lege (sau ce-o fi) care propune sa platim la consultatiile medicale.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Cineva intreba aici, cred ca b_carmen(sper ca am scris bine) de reducerea programului de lucru, exista o ordonanta (96 daca nu ma insel) pentru protectie sociala si a maternitatii la locul de munca prin care poti sa ceri reducerea programului de lucru la 6 ore cu pastrarea drepturilor salariale. Poate sunt fete care lucreaza in HR si au nr. exact al ordonantei. Este posibil ca aceasta prevedere sa fie preluata si in Cotractul Colectiv de Munca la nivel national. Camy ai PM. Fetelor care azi merg la echo. le tin pumnii si sa vina cu vesti bune. Va pupici pe burtici mai mari sau mai mici ![]() ![]() ![]() 16 + ![]() |
O.U. 96/2003 priv. protectia maternitatii la locurile de munca prevede in:Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
rgagapie spune:
camy_pus MULTA BAFTA 
, hai k o sa fie bine nu ai d c sa te stresezi asa d tare
Ramona
+14 
edelyia spune:
Buna fetelor1bun venit noilor
dute
.va citesc zilnic,chiar daca scriu mai rar.stari de rau mai am din cand in cand seara mai ales,dureri de cap ...incep sa`si faca aparitia
,iar maine merg din nou la echo.sper sa`mi zica ce voi avea ca mor de nerabdare.cu poftele stau bine,inca prea bine...tot ce vad,aud legat de papa imi trebuie
.
vreau si eu parola de la picassa,daca se poate pls
,ms anticipat
va pup
pe toate si sper sa fie numai vesti bune
delia
12+
Romanitza_31 spune:
Buna dragele mele!
Doamne voi ati inceput si aproape ca ati si terminat un alt capitol??
F greu o sa tin pasul cu voi....;)
Am fost la dr azi pt eco screening trim 1 si recoltare sange pt dublu test. M'am distrat pe cinste pt ca bebe dormea dus ...un sfert de ora ne-am rugat de el sa se trezeasca ca sa miste sa il vedem si noi si sa ii faca si dr masuratorile...intr-un final puturosul s-a trezit si a inceput sa isi bage degetele in gurita si sa stea cand cu spatele cand cu capul in jos etc....... dr crede ca ar fi o ..putzulica pe acolo, insa un pic mai incolo o sa avem si certitudinea! aaaa si am mai crescut avem 6.07 cm!!!!
pupi!
12+
POZE
A_driana spune:
fetelor dar ziceti-mi si mie va rog, pana la ce varsta a sarcinii se poate masura pliul nucal, sau oricand?
eu merg la eco cand voi avea 16 sapt de sarcina, peste 3 sapt...
cand am fost la 11 sapt nu mi-a zis nimic de asa ceva, si eu ca bleaga am uitat sa intreb...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet
edelyia spune:
am schimbat semnatura ...santem deja in 13 sapt. fac cinste cu o limo,fructe,cafea ce vreti voi
delia
13+
Ramonika spune:
edelia - activeaza-ti PM-ul sa-ti putem trimite parola.
fetele cu DPN-ul in prima jum. a lui noiembrie (krelia, monis, miany, laurairina, laura garner, simina) cand aflati daca bebe e
sau
? vad ca si pt. decembrie avem 2 carucioare. voi ar trebui sa stiti deja. cand mergeti la eco?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simonette spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Buna dragele mele! Doamne voi ati inceput si aproape ca ati si terminat un alt capitol?? F greu o sa tin pasul cu voi....;) Am fost la dr azi pt eco screening trim 1 si recoltare sange pt dublu test. M'am distrat pe cinste pt ca bebe dormea dus ...un sfert de ora ne-am rugat de el sa se trezeasca ca sa miste sa il vedem si noi si sa ii faca si dr masuratorile...intr-un final puturosul s-a trezit si a inceput sa isi bage degetele in gurita si sa stea cand cu spatele cand cu capul in jos etc....... dr crede ca ar fi o ..putzulica pe acolo, insa un pic mai incolo o sa avem si certitudinea! aaaa si am mai crescut avem 6.07 cm!!!! pupi! 12+POZE |
Bravo!!! Felicitari!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui A_driana fetelor dar ziceti-mi si mie va rog, pana la ce varsta a sarcinii se poate masura pliul nucal, sau oricand? eu merg la eco cand voi avea 16 sapt de sarcina, peste 3 sapt... cand am fost la 11 sapt nu mi-a zis nimic de asa ceva, si eu ca bleaga am uitat sa intreb... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 12+strumfulet + poza strumfulet |
12-14
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro