Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

bun diminetzul...asa sa incepem cu mancarea: bun piccolo mondo..si arata si frumos..vi-l recomand...pt cine nu stie mancare libaneza si nu stie ce sa comande va fac eu lista cand vreti..eu majoritatea le fac acasa si chair imi ies f bine si chiar dulciurile arabe..ma bucur ca stiti de fadel si prajiturile lui...neaparat sa incercati..va si dau sa gustati din toata ca sa va decideti mai usor..da asta e obicei libnez...krelia nu m-am suparat deloccccccc pe tine si nici nu aveam de ce..barbatii arabi: "orice padure are si uscaciunile ei" da e universal valabil..dar in islam este complet interzis sa iti ranesti sotia in vreun fel sau sa o insulti ...ah si daca esti arab si cineva iti insulta sotia crde ca sigur persoana aia nu mai are sanse sa traiasca...eu am vizitat libanul 4 ani la cateva luni plus ca m-am mutat dea de 1 an si am avut timp sa observ&sa analizez: barbatii arabi si mai ales cei musulmani sunt f f fatenti cu sotiile si se poaret f frumos...eu nu auzisem pana acum de cazurile alea de femei maltratate..poate au nimerit saracele pe la vreun beduin sau alt crescator de "vite"..aia cred ca sunt obisnuiti cu batul...ahhh cine a indraznit sa zica de narghilea???"arghile" zicem noi in libaneza...ahh mie imi place la nebunie sa "beau arghile" zic beau pt ca in araba zici "beau arghile" ..NU: "fumez argile"..acum mai trag "o dusca" la 1 luna...sa va spun de restaurantul meu preferta din beirut: "al -saha" se numeste ..este un castel...renovat complet...cu stradute interiore pietruite f inguste ..cu magazine micute de bijoux si souvenirs..chiar si librarie..camere pt rugaciune si chiar camere de inchiriat pt cei care fac nunta acolo si-l inchiriaza pe 1 zi sau 2..in curte(interioara pe stil arab daca stiti)..este un rauletz mic iar muzica este de obicei fayrouz(cea mai cunsocuta cantareata libaneza-are acum peste 70 de ani dar inca mai canta-o adorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)...muzica este in surdina nu cum am vazut pe la unele restaurante in romania unde este atat de tare ca nu poti sa te concentrezi sa-ti coordonezi mana sa duca mancarea in gura...heheh ...hai ca m-am cam intins la vorba..sa va ganditi la mine pt k ma duc la echo azi si eu tot am feeling-ul ala strange..va pe toate si sunt f fericita pt ca m-ati primit printre voi

alexa

Mama ce lume de vis descrii tu acolo!!!! Bafta azi la eco...si eu merg azi!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
Pai nu spuneai ca nu ai masuratoare pentru translucenta nucala? Asta e cea mai importanta masuratoare.

Acum am inchis tel. k iar l-am sunat p dr. si a spus k el nu are competenta pt a citi translucenta nucala si k in nu exista decat vreo 3 dr. care o pot citi.
Iar cu 4D e aceasi chestie. M-am hotarat, nu mai las nimic sa ma intristeze, nu mai fac nici o analiza, o sa fiu optimista si gata. Mie nu mi se poate intampla asa ceva .

Ramona +14

Mergi la inceput

Pai c naiba p vremea lu mama nici macar eco nu se facea, d unde dublu, triplu sau dry test, eco 3D si 4D si pentru aia am fost sanatosi si cu ajutorul lui D-zeu asa va fi si d acum inainte..
Gata imi schimb atitudinea si o sa se intample numai lucruri bune. Dak t gandesti doar la c poate fi mai rau, normal k o sa se intample ceva rau. O gandire pozitiva va aduce doar lucruri bune, nu-i asa fetelor?

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexa si Simonette - bafta la echo, sa ne spuneti si noua. Simonette - oare afli ce e ?

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Pai c naiba p vremea lu mama nici macar eco nu se facea, d unde dublu triplu sau dry test, eco 3D si 4D si pentru aia am fost sanatosi si cu autorul lui D-zeu asa va fi si d acum inainte..
Gata imi schimb atitudinea si o sa se intample numai lucruri bune. Dak t gandesti doar la c poate fi mai rau, normal k o sa se intample ceva rau. O gandire pozitiva va aduce doar lucruri bune, nu-i asa fetelor?

Ramona +14

Asa te vrem

monis 16+

Mergi la inceput

Bravo Ramona!!!! Asta e gandire corecta! Eu cred ca aici e vb de incompetenta dr-ilor si a ecografistului! Doamne Ajuta sa fie totul bine! Sa nu-ti pierzi increderea in D-zeu!!!

FEtele, am citit din urma si vreau sa va pe toate!
Sa-mi tineti pumnii ca azi merg la dr! O sa cunosc Dr. care imi va urmari sarcina si cu care voi naste cu Ajutorul lui D-zeu!!!

Va

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Vai cat ati scris! Eu nu mai apuc sa scriu ceva ca stau doar la citit (cat imi permite timpul)

Intai de toate va anunt ca astazi am implinit 10 sapt!

La control merg marti, pe 2 iunie, de fapt am programare pt un test, ala cu masuratorile la ceafa ?! (nu ma pricep deloc! vad ca voi sunteti experte), insa mi se pare cam devreme. Adevarul e ca doctora mi-a zis sa-mi fac programare in 3 sapt, iar asistenta la receptie mi-a facut din greseala dupa 2 sapt si mi-am dat seama abia acasa. La inceput, cand mi-a povestit despre testul asta a zis ca se face intre 12 -14 sapt. Sunt nedumerita!

Mai este vreo mamica in Germania pe aici???

Va pup si spor la treaba!

Aaa, aseara mi-am facut mamaliga cu branza si smantana, ca tot de aici mi s-a facut pofta (krelia parca?), dar vroiam sa va intreb, e ok smantana pt noi??

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

In primul rand felicitari ptr cele 10 saptamani!

Testul pe care el vei face tu pe 2 iunie este dublul test. Acesta implica o ecografie ptr. cautarea excesului de lichid la ceafa fatului (grosimea pliului nucal) si un test de sange ptr. cautarea unor nivele ridicate de proteina plasmatica A si hCG, doi hormoni produsi de fat, care trec in circulatia mamei.
Din cate am citit eu acest test se face intre saptamanile 10 si 14 de sarcina. Eu l-am facut la 12 saptamani si 5 zile.

Pe 2 iunie am si eu programare la medic. De abia astept.

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Pai c naiba p vremea lu mama nici macar eco nu se facea, d unde dublu, triplu sau dry test, eco 3D si 4D si pentru aia am fost sanatosi si cu ajutorul lui D-zeu asa va fi si d acum inainte..

Ramona +14

Felicitari ptr optimism! Dumnezeu va fi langa voi si va fi totul bine.

------------------------
16+

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Alexa si Simonette - bafta la echo, sa ne spuneti si noua. Simonette - oare afli ce e ?

monis 16+

Nici vorba la nici 11 sapt, dar macar o vad cum se zbenguie!!!

10+

Mergi la inceput

Alexa si Simonette - bafta la eco
Simonette vi cu vant d , nu d alta dar suntem f putine si o sa plictiseask numai singurei

Ramona +14

Mergi la inceput