Copilasi de Iulie-August*2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, saru mana, azi dimineata eram zombi ca micutul s-a trezit la 2 ore din care sugea pt 40 de minute. iti dai seama cat somn am prins. apoi am trimis bunica cu cel mare la parc si-am prins o ora de somn, pfii, super, alta viata, apoi am iesit si noi la parc cu bebe in wrap am stat vreo 2 ore si ne-a priit. acu tocmai ce-a supt vreo ora (!) si a adormit. incerc sa-i dau la 2 maximum 3 ore tata ziua ca poate doarme mai mult noaptea. Philip s-a mai obisnuit, acu il gadila bunica-sa timp in care el se uita la desene. deh, viata grea :)
maine va merge pt ultima oara la gradi pt cateva ore, apoi acas pana la sfarsitul lui august cand va incepe scoala.
succes la logoped
pupici tuturor

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna de dimineata
Andreea de pupi ce bine ca mai reusesti sa te odihnesti. sper sa isi faca mai repede Nicholas un program si sa va intrati in ritm. si bine ca mananca!
Danule, succes la logooped! Oliv e bine, chiar marti ne-am vazut, au trebi cat casa.... dar is ok.
Liliana, ai PM. sterge nr ala de acolo pls... sa nu stea asa pe forum
Lia, felicitari pentru gasirea acului pentru cojocul mandrutei.
azi are si Pat serbarea de power ranger galben... ca costumul negru vine saptamana viitoare. bine ca il are de ziua lui!
trebuie sa inchei ca ma musca mandra de mana. are ceva treaba cu ceasul meu
sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Roller, succes la evaluare, sa fie totul bine
Rox, cu ceasul zici ? Ce tare e
Sa vii cu pozele de la serbare
Andreea de Pupi, moama cat papa juniorul, multa rabdare tie si la cat mai multe ore de somn. Ma bucur ca buni se ocupa bine de Philip Sa mai pui poze
Polux, cum esti ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

In primul rand, pupici Guliei - fluturas!

Eu joc azi in seria a doua "Zombie", am fost dis-de -dimineata tot familionul la analize (ITP-ul anual), iar Matei a facut o criza acolo (de frica, nici nu apucase sa il intepe) de nu reusesc sa imi revin... dar a trecut, sa vedem rezultatele, am mari emotii cu exudatul la toti trei, dupa ce in ianuarie mi s-a descoperit mie balaurul de streptococ in gat

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Andreea, bravo! daca tot sta Philip acasa mergeti impreuna in parc. Cu Vicu asa am rezolvat problema: facem totul in 4 (sau macar in 3) Si dormi cat de mult poti. Noi mai faceam grupa de somn: baietii si cu mine in patul mare. Si dormeeeaaam (ce vremuri, pfui...)
Roxane, serbare frumoasa!

Noi am facut azi 8 luni... Si deseara mergem sa aniversam un pusti de 2 ani... Maine o sa fiu zombi. Norok ca luni e liber...

O zi minunata! Alice, multumim de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, pupici lui Matei, nu e singurul care stie sa faca urat, stai linistita
Roller, sa-ti traiasca flacaul si la cat mai multe lunisoare
Si io am avut dimineata nebuna: am fugit la dic ca Giulia a tusit ieri si are un inceput de rosu in gat si de dimi era ragusita. Era un alt doc, rezident, s-a uitat crucis oleaca da` l-au lamurit asistentele ca io`st mamica aia care vine la timp
Am scos med, am fugit la gradi, apoi la lucru. Mor de somn

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hallo
am venit de la serbare, am pus si ceva poze: http://family.webshots.com/photo/2320056920088100014zrshSx
si acu ma duc ca-s amandoi in camera lor si Patrick e crizat: "mama Eva a pus mana pe cuburile mele" "mami Eva imi strica revista"....
mai stam 2 ore si plecam la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Am vizionat niste poze superbecu Giulik delicata si foarte,foarte frumoasasi cu power rangersul Patrik...mi-a placut mult aia in care Eva dormea linistita ca supereroii isi fac treaba
Emamultumim de sfaturi,te asteptam mai des pe la noi....btw Daria ai inceput sa strangi banuti pentru bradut,ca io nu am primit nici un cont...
Meii ma enerveaza cu nervii vreme asta,5 minute soare,5 minute nor sau ploaie,...sper sa nu ma apuc de facut cozonaci ca sa-mi treaca nerfiiieri dupa o ploicica cu soare am vazut si curcubeul
Mandra m-a anuntat inainte sa adoarma ca vrea sa o dau la liceul de motociclisti,ca ea se face motociclist(asta pentru ca m-a auzit cand am discutat cu o mamica care a zis ca-si da fetita din clasa I la liceul de muzica,sa faca pian)...daca auziti cand se fac inscrierile,anuntati-ma si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sa scriu si eu citeva rinduri acum, cind am putin timp...
Am dat o fuga si pina la casa, daca nu a mai plouat, s-au apucat de gard, ma bucur ca s-a mai schimbat ceva si se mai vede ceva nou acolo...

Noi avem serbarea la gradi chiar inainte sa plecam la mare, pe 25 sau 26 iunie si Stefan are rolul lui Toto, catelul din Vrajitorul di n Oz, asa ca trebuie sa ii fac rost de costum de catel...aveti idee ce sa fac, de unde sa iau asa ceva?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, nu stiu daca Giulia a fost "cea mai rea" de la serbare, dar sigur a fost cea mai frumoasa!
M-ai dat gata cu cele trei (!) tinute si cu tortul. Ti-a iesit foarte bine, cred si eu ca Giulia era fericita.

Roxi, am vazut si serbarea voastra si mi-a placut, mai ales ca a fost plina de vedete . Foarte originala ideea cu costumele pe placul copiilor ...

Gabi, deci pana la urma prindeti serbarea ... Eu cred ca gasesti costum de catel la firmele care se ocupa cu asa ceva ... doar fii atenta sa nu te pacalesti cu vreunul din blanita sau alt material mai gros ... o fii mai realist, dar ar fi incomod.

Ioana, ce tare e Maria cu liceul de motociclisti . Oricum, nici fii'mea nu e departe ... ieri dimineata imi spunea in garderoba la gradi ca atunci cand merg la cumparaturi sa-i cumpar niste haine "mai rock"

Ema tie si baietilor tai... Treci mai des pe la noi, ne e dor de tine ...

Va pup si fug la treburile mele...
Dar inainte va las niste poze, ca am ramas datoare cu cele de acu' doau saptamani cand a avut fii'mea prima impartasanie...
Enjoy:
http://family.webshots.com/photo/2678200520044250153KxrQjP

Mergi la inceput