Copilasi de Iulie-August*2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller, succes la logoped,
Ioano, daaa, m-ai prins, v-am citit dar n-am apucat sa scriu si uite cum mi-am facut rapid timp

Kim, unde esti ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ieri am vazut-o pe messenger, da pin sa scriu io, disparuse ! Azi nu stiu, ca imi face figuri calculatorul pacilea, tot felul de erori gaseste si ma dispera !
Olivia, sper ca sinteti bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut.
Jocul se numeste pe aici Carrera,a avut si Serban si are si Ricardo,ideal e pentru doi copii ptr. ca sunt doua manse de comanda ptr. respectiv doua masinute.Pe aici costa intre 40 si 50 de euro.Am stat la o parte cu privire la power r.ptr. ca aici nu prea sunt desenele ideale ptr. 4-5 ani si apoi pe val sunt jocurile MB,se incadreaza in categoria educative...parerea mea e ca sunt delicioase,m-a joc cot la cot cu ricardo...au o varitate impresionanta iar pretul e in jur de 20 euro.Ar mai fi play doh,sunt jocuri pe baza de modelaj de plastilina...absolut ingenioase...copilul poate dezvolta capacitatea de creare...una peste alta...pe aici se merge foarte mult pe ingeniozitate,pe creatie,mai putin pe figurine gen robotei si altele de genul asta.Sunt doar parerile mele personale...ramane sa stabiliti voi ce si cum putem cumpara ptr. Bradut.
Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Emaaaa, !! Te asteptam mai des pe aici !! Pupici baietilor tai !
Mey, am fugit si io acasa, sa aveti o dupaamiaza linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna de pe meleaguri oltenesti. Noi suntem bine, doar ocupati si nu cu prea mult acces la net. Va pupam pe toate.

Daria, Olivia, Roxi si fetele care mai vreti dati-mi si mie un PM cu numerele vostre de telefon va rog.
Sau mai bine il scriu aici pe al meu 0758 621 859.

Sper ca toata lumea este bine, caci nu am timp sa citesc din urma.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uite acum am citit din urma...si mi-au dat lacrimile. Multumesc din suflet, chiar daca, cu ceva intarziere, de urarile de La multi ani de ziua mea. Din pacate nu a fost cum as fi vrut...dar asta este, viata iti ofera multe surprize si bune si rele. Dar macar am fost impreuna cu iubitica mea a mica.
Va pup si tare as vrea sa ma pot intalni cu cel putin cateva dintre voi. Poate bucurestencele...si nu numai, numai dati de veste si vedem cum facem.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci de incurajari

deci cu herpesul e neplacut, ca-l mananca de numa in faza in care e azi, stau tot cu gura pe el sa NU se scarpine

si cu logopedul...Danule, sa-mi zici si mie ca am si eu pe Danutu care baga L in loc de R peste tot, si adesea zice SH in loc de S, si viceversa....nu m-am gandit sa-l evaluez inca si sa-l pun la exersat pt ca pur si simplu nu poate pronunta R-ul oricat s-ar stradui, nu stiu cine l-ar putea convinge fizic sa poata sa-l pronunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns cu pozili si poezia, cine vrea sa o vada pe don`soara Giulia, poate aici:

si in fotografii , acum sunt foarte multe, le voi selecta maine.

trupa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pup giulik frumos si talentat.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!

In primul rand pupam Giulia si pe mami ei care a facut o petrecere reusita!

Am fost la logoped. Si m-a programat saptamana viitoare, miercuri pentru testarea lui Victor. In functie de ce va zice vom vedea ce facem mai departe... Va tin la curent.

Io cred ca Olivia ori s-a pierdut in hatisurile birocratiei romanesti, ori e in vacantza Oliv, sunteti OK?

Liliana, vii in Bucuresti? Ce s-a intamplat?

Ma'c sa termin treburili prin casa. Pup yu!

PS Andreea, fromoase pozele cu baietii. Cum se mai impaca? Tu cum esti?

Mergi la inceput