Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Multumesc de raspuns. Am auzit de dna. dr. Totolici ca este profesionista si ca are mare rabdare cu copiii, ceea ce e foarte important. O sa ma interesez. Imi poti spune cat e o consultatie. Casa stiu orientativ.


Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nu stiu sa-ti zic exact.pentru ca ne spunea atunci cat ne costa.pe loc.mai mult de 30 ron nu ne-a luat.20-30 ron.de cate ori ne-am dus.
sper sa-ti fie de folos.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyyy

Neata!
Crixia & Creem mersi ptr ajutor!
Am fost ieri la domnul Dr Rusha,inca mai da consultatii la vechiul cabinet de pe Ieremia Grigorescu , intre orele 16-19 dar s-au schimbat putin zilele: Luni face de garda la EuroMaterna iar la cabinet de Marti pana Vineri.
V-am pupat


Cu placere!
Ajutorul vine din partea ta ca ne informezi noul program al dr-ului.

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina, si mie imi pare bine ca te-am cunoscut. Ma bucur ca le-am cunoscut in sfarsit si pe Dandusa, Nastasie, Tina si Adina. De pitici nici nu stiu ce sa mai zic . Toti sunt niste nazdravani.
Angi, eu stiu ca in cazuri de accidente de-astea se spune la politie ca masinile s-au ciocnit in parcare la Metro, tocmai pentru a scapa de ridicarea carnetului. Cel putin asa a procedat cineva apropiat mie si a scapat. Culmea e ca tocmai politistul l-a invatat cum sa faca.
Mokika, multumesc pentru pontul cu parfumul. Mai trebuie sa produc si banii pentru el si gata.
Mocutza, sper sa rezolvi cat mai repede cu masina.
Doc, ce mai face Serban? Ai vorbit pana la urma cu Munteanu? Pe mine ma enerveaza la culme fazele ei cand nu raspunde la telefon.
Nu mai stiu cui vroiam sa-i scriu.
Daddy, pesemne ca ti-ai reparat spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kris,chiar ma gandeam la ce a zis mirela.chiar m-a intrebat ionut de ce nu ati procedat altfel sa nu iasa cu suspendare de permis.sau nu a vrut cel cu care te-ai accidentat.adica daca spuneai ca s-a intamplat altfel(sa fie de acord si cel cu care ai avut accident) poate nu ajungeai la suspendare.nu vreau sa-ti fac sange rau, doar imi dadeam cu parerea

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Mai fetelor, am citit ceva de m-a bulversat. Daca aveti timp si chef poate cititi si voi. http://babydex.com/2009/05/26/conceptul-continuu-interviu-cu-claudia-neacsu-partea-i/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mirela, adi, o gramada de lume m-a intrebat ce imi spuneti voi acum, dar eu eram prea speriata si socata de ce s-a intamplat si habar nu aveam ca exista riscul sa imi ridice permisul asta nu imi face cinste in cunoasterea legislatiei, credeam ca imi da amenda, puncte si gata, fiind la prima abatere, nu imi pasa de puncte si abia la completarea procesului verbal am aflat ca o sa imi suspende permisul, prea tarziu... nici nenea cu care m-am ciocnit nu stia si i-a parut si lui rau si a incercat sa intervina, insa zadarnic... Daca as fi stiut as fi incercat tot posibilul.

Asta e, e prea tarziu...



Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut

fetelor, eu sunt tot in asteptare, febra a mai cedat azi, a mai avut doar 2 episoade de 38,9; am fost la pediatru, gatul e ok, urechi la fel, in seara asta dupa 8 ore de la ultimul paracetamol a facut 38 cu 2, cred ca suntem pe drumul cel bun, intr-adevar nu m-am inselat se vede cum sta sa iasa un canin, azi a stat numai cu mana toata in gura, rozand-o cu gingia pe unde mai are goluri.

sunt chiauna grupa mare, va multumesc mult de grija si de ganduri bune, sper sa se aleaga sau sa se linisteasca treaba, daca nu vineri facem analize de tot felul, dar mie imi pare ca deja greul a trecut, o fi fost vreun virus abscons...

pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela79

Daddy, pesemne ca ti-ai reparat spatele.

www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu



Supravetuiesc,...daca ma protejez sunt zile cand nu ma doare deloc, dar cum mereu este cate ceva de facut si uit in primul rand sa nu fac miscari bruste(sunt oricum stilul smuls)ma resimt imediat. Sincer mai mult am picat psihic simtindu-ma atat de neputincioasa(in perioada cand eram imobilizata la pat). Cel mai rau insa imi pare de Dr. Moraru-Dumnezeu sa-l odihneasca!.... A decedat acum vreo 10 zile si a fost singurul care m-a pus pe picioare...acum ma tem de o noua criza...unde ma duc??????

Mamacita ai avut sansa sa te asculte...Eu m-am anuntat din timp si mi-am programat audienta cu el la ora 8 (in doua randuri) si de ascultat m-a ascultat, dar... din picioare....ceea ce mi se pare in primul rand o lipsa de politete fata de o femeie si apoi discutia a pornit-o ambiguu si pe fagasul dorit de el....stie ca am dreptate...dar isi pastreaza asul pt ...negocierea cea mare...cred ca-si dorea sa cad in plasa si sa fiu obedienta numai sa obtin ceva ce oricum e obligatoriu prin lege...dar asta e alta poveste....am inca un gust amar pentru ca profesional stiu ca este un medic excelent.... un gust amar......

Elena parca dupa ora 12 mi-a spus...si nu ai pt. ce sa-mi multumesti...daca putem sa ne ajutam de ce nu????

Va pupic pe toate pt ca incep un we prelungit(de vineri pana luni)-pleaca sora mea in UK si petrecem ultimul we impreuna in tara...

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita


Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adabalan,cred ca parerea adecvata va veni din partea dr.Totolici.Succes si sa ne impartasesti si noua ce ti-a spus,chiar interesant!
doc,posibil un virus ciudat,caci si Anabela a avut febra doua dupa-amieze consecutiv,apoi niente,slava Domnului!Azi am reusit in sfarsit sa ajung sa cumpar formula 75,caci acum tuseste de 3 ori pe zi umed(adica"rupe"),dar nici gand sa dispara sunetul produs de secretiile din faringe,sa vedem,cam in cat timp sa astept ameliorari,Adina?
dady,despre crizele cu spatele cred ca trebuie intai psihic sa te adaptezi cu ideea,in fond este boala secolului,nu este mortala si eu ma inscriu pe lista,cu o vechime de 17 ani si nici macar nu ma mai deranjeaza crizele.Le tratez,dar nu ma sperie si nu ma ingrozeste gandul unei noi crize,"ce e scris si pentru noi...".Am ajuns lejer sa glumesc pe seama spatelui meu.
In cealalta problema,omuletul nu este expert in niciunul din domeniile in care il crezi tu excelent.Poate sunt eu prea pretentioasa si exclusivista,dar sigur sufera de lacune in educatie si sigur l-am prins cu ocaua mica in domeniul profesional si,spre disperarea mea,nici eu n-am mai putut ajuta acea femeie si a decedat.Asa ca rabdare...fara tutun,please!Lucrurile se aseaza,fiecare dupa cum meritam si dupa ce rol trebuie sa jucam in viata celorlalti.
Voiam sa te intreb,ca de zarit nu mi s-a mai intamplat(adevarul este ca ma intarzie astia mici ceva de groaza dimineata):cum mai stai cu silueta?
Mirela,si eu mi-am schimbat fantastic de multe prejudecati de cand sunt mama,cu altele inca ma lupt si altele nu veau sa le schimb,sic,a propos de optiuni si relativitate.Dar slingul m-a atras si pe mine ca idee inca de la Alex,insa n-am avut cum sa procur,iar la Anabela,fiind atat de mica si amenintata,am preferat bratele.Acum insa,ca are 11 kg si vrea mai mereu in brate,cochetez cu ideea,dar banuiesc ca e prea tarziu,se apropie de varsta desprinderii si,cum am dus-o pana acum,mai rezist cateva luni...sper(neurochirurgul zice altfel de hernia mea de disc,dar who cares cand am asa copii deliciosi si lipiciosi?!).

Mergi la inceput