dilema mare suparata foc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eunice78 pina la urma ce conteaza mai mult pt tine? Faptul ca se vede (pe haine, clar!) ca slabesti si te simti mai bine sau ceea ce iti arata cantarul ala nenorocit?
Este absolut normal ce ti se intampla. Te-ai reapucat de taebo care se face "in forta", muschii isi cresc masa si se vde asta la cantar.
Nu degeaba se spune sa nu te cantaresti asa des.
Este admirabil si laudabil ca faci asa consecvent miscare, asta nu poate decat sa fie de bun augur pt silueta ta si pt sanatate bineinteles.
Insa as vrea sa iti spun ca si celelalte fete, ca maninci foarte putin.
Am observat la mine, care am destul de mult de slabit, ca daca nu maninc macar cele 3 mese normale de peste zi, se cam "blocheaza" metabolismul, intra intr-un fel de alerta si stocheaza ce ii dau.
Cum incep sa maninc normal si daca ii mai "servesc" si cate o gustarica (un fruct de ex) imediat incepe s-o ia din loc si sa "rontzaie" din grasimi.

Lasa-l incolo de cantar o perioada si ai sa vezi cum slabesti numai uitandu-te cum te simti in haine!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri..nu o sa ma mai cantaresc o perioada..ca imi vine sa arunc cantarul pe geam.
Legat de sport am avut o perioada de cca 6 luni de pauza. Am reluat si acum fac de 3 ori pe saptamana Tae bo, in celelalte zile folosesc bicicleta stationara, mai fac pilates cateodata.
Androix, nu ma infometez, in ziua aia am mancat intr-adevar cam putin dar nu e o regula. Am scris cat am mancat atunci strict pentru a atrage atentia asupra faptului ca imi arata seara cantarul mai putin si dimineata mai mult, ciudat, dupa parerea mea. In general, mananc mai consistent pana la 12 (orice), fructe si legume in intervalul 12 - 18 si nimic dupa 18 (adica asa cum mananca fetele de la "cel mai usor regim"). Mai trisez si eu cateodata, dar mai rar, si cand o fac imediat fac sport, ca sa nu am mustrari de constiinta .
Ideea este ca in ciuda acestor eforturi, in aproape 3 ani de cand am nascut al doilea copil, nu am mai ajuns niciodata la 59 kg, cum aveam inainte (am ajuns pana la 61). Ma intreb daca nu o fi ceva legat de varsta, densitate osoasa..ceva de genul acesta..
legat de retentia de apa..nu stiu ce sa zic..ca abia pe 4 trebuie sa intru in perioada cu pricina..deci ar mai fi cateva zile..

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am o problema de genul asta cu un cantar Tefal. Am vazut ca arata diferit in functie de pozitia picioarelor. Cred ca ar trebui sa-i schimb bateriile. Si pe mine ma scoate din sarite si ma demoralizeaza cand stiu sigur ca ar trebui sa-mi arate mai putin si imi arata mai mult... De exemplu, luni dimineata eram sigura ca o sa-mi arate 57,9 si cand colo erau 58,5, mai mult si decat si la ultima cantarire. Uite, chiar am sa vad maine cat imi arata cu bateriile schimbate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Cat despre retentia de apa, aveti idee cu ce se trateaza? Am inteles ca trebuiesc evitate alimentele cu un continut mare de sare si de apa. Si am citit pe net ca exista cateva produse naturiste cu efect diuretic, care ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism. Eu una ma suspectez ca as avea probleme cu retentia de apa, am mainile si picioarele umflate in fiecare dimineata cand ma trezesc, sau atunci cand stau mult timp in acelas loc( in masina de exemplu). Si asta in fiecare zi, nu numai inainte de menstruatie. Inainte de sarcina nu am avut problema asta. A inceput in ultimele luni de sarcina, si se continua si acum, dupa 2 ani de cand am nascut... Inainte oscilam intre 49-50 kg ( la 1,60m) acum sub 60 nu am mai reusit sa ajung, desi am tinut si diete drastice, m-am si infometat cateva zile la rand, am facut si sport, am luat si pastile de slabit... Nimic nu a avut efect. De 2 ani de zile ma mentin la 62-63 kg, indiferent ca mananc normal sau ca ma infometez... Problema cea mare nu e ca am 60 si ceva de kg, ci ca arat ca si cum as avea mult mai mult, in jur de 70-75kg,asta datorita aspectului acela de "pufos" care, din cate stiu este o cauza tot a retentiei de apa. Deci, este cineva care a trecut sau trece prin asta. Are cineva sfaturi si solutii pt asta?... Am uitat sa specific, am 24 de ani, am nascut acum aproape 2 ani, si in prezent nu sunt insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mie mi-a zis un medic internist ca am probleme cu rinichii si de aici retentia de apa, care se combate doar band pur si simplu apa. Nu stiu care naibii e fenomenul, dar daca beau 2 litri de apa pe zi, nu mai sunt pufoasa. Da' abia ajung la aia 2 litri, ca nu-mi vine deloc sa beau apa chioara asa...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Eu pot sa va recomand Detoxifiantul pe baza de fructe de soc de la Dacia Plant. Este foarte bun pentru retentia de apa. Sa cititi un pic prospectul pe net. Eu am luat anul trecut in vreo doua ture. Iau si acum, de vreo luna, beau si foarte multa apa, noroc ca e cald, mananc destul de putin si echilibrat si tot nu slabesc - sau, acum trag sperante ca nu-mi arata cantarul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Da Ellinia, la ceva pt detoxifiere ma gandeam si eu. Multumim pt pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sau pur si simplu ceai de soc, ceai verde...alternativ cu apa

Functioneaza clar!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La mine acel detoxifiant cu soc de la DaciaPlant a avut un singur efect, major si total neplacut: o dereglare a ciclului destul de nasoala. A fost singura explicatie a acelei dereglari. Am mai scris undeva despre acest elixir.A fost un topic referitor la elixirul de soc.

Aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132998 si a mai fost un topic, dar il caut mai tarziu.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Eu am recomandat detoxifiantul, nu elixirul. Am incercat si eu anul asta, prima data elixirul si nu mi-a priit nici mie. Parca ma simteam balonata. Plus ca nu puteam manca carne, cel putin asa scria in prospect. Eu am mai mancat piept de pui sau peste (cum fainoase si in general, carbohidrati nu prea mananc, cred ca as fi lesinat de foame)
si imi apareau niste chestii pe piele, ca un fel de alergie. Nu m-am gandit ca ar putea fi de la elixir - am luat totusi o sticluta intreaga, pana m-am oprit si mi-au disparut si chestiile alea de pe piele. Am descoperit ulterior ca mai patise cineva ceva asemanator - mancase carne in timpul tratamentului. L-a luat apoi in postul Pastelui si nu a mancat carne deloc si a slabit 6 kg. Depinde de organismul fiecaruia. Mie nu mi-a priit elixirul, in schimb de la detoxifiant ma simt foarte bine, mai usoara, si elimin multa apa. Cateodata parca ma simt si prost la serviciu - eu mereu ma duc la baie...

Mergi la inceput