Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
ingrid70 spune:
Edinutza, de pe Dinobebe.ro am comandat-o pe Sophie, dar tu esti din Spania. Dinobebe are sediul la Bucuresti.
Dark, parca stie de pe ce site se poate comanda in Spania.Sa stiti ca tipa de la Dinobebe a fost o draguta si a facut reclamatie la Fan Courier si mi-a trimis-o prin e-mail si mi-a trimis si AWB-ul de la plic pe care scria clar 62 lei, deci tipul a modificat. Deseara ii pun la posta plicul in care a fost Sophie si unde se vede ca a modificat si tipa o sa-l trimita la Fan Courier si mi-a promis ca daca mai comand, o sa-mi trimita cu altcineva (i-am zis ca de astia nu mai vreau sa aud daca nu se rezolva).Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ingrid70 spune:
Fetelor, am facut o supa de pui si fiindca bebe s-a trezit cand fierbea si n-a mai adormit, in loc de supa a iesit piftie (dupa ce s-a racit s-a inchegat) Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Hello girls, Bee vroiam sa te intreb tu cum ii dai Alexiei Infant formula? pt raspuns cand ai timp. O zi buna Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009 http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica# |
Buna,
Alexia ia 1 ml de Infant Formula pe zi, dimineata. Din pipeta, ii pun in lingurita. Pana acum, ii puneam in 10 ml ceai intr-un biberon de medicamente, insa imi e mai usor si stiu sigur ca a luat tot din lingurita. Tu poti sa ii pui si in lapte, dar sa fii sigura ca bebe papa tot.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Si eu votez pentru Herastrau!!!!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
Noi am fost dupa banii de trusou. Dari a stat foarte cuminte in marsupiu, cu fatza catre lume. Nu stiu daca e bine s-o pun asa, deja, insa. Ei ii place foarte mult. Marsupiul meu e "no name", scrie Baby Care pe material, dar... Cand o pun cu fatza catre lume, spatele ei se sprijina, practic, pe o curea orizontala de protectie si pe pieptul / burta mea. Peste umeri ii vin doua cureluse elastice de protectie. Sper sa fie OK. A gangurit tot drumul.
Fetelor, intrebare: este recomandat sa-i iau de pe acum sandalute de piele? Am vazut dragute, dar scumpe, 80 de lei.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
crisspy spune:
citat din mesajul lui flowerbee Buna, Alexia ia 1 ml de Infant Formula pe zi, dimineata. Din pipeta, ii pun in lingurita. Pana acum, ii puneam in 10 ml ceai intr-un biberon de medicamente, insa imi e mai usor si stiu sigur ca a luat tot din lingurita. Tu poti sa ii pui si in lapte, dar sa fii sigura ca bebe papa tot. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Bee pt raspuns.
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
DarkBendis spune:
Selene, noi nu vom cumpara sandalute/papuci/ghetute etc pana nu incepe bebe sa se ridice sa umble. Chiar nu are rost... si in nici un caz nu vom lua tare scumpe, caci ei cresc repede-repede... i-ar fi buni o luna si gata.
Edinutza, cei de aici http://sophielagirafe.co.uk/ trimit si n Spania... da' ma gandesc ca poate gasesti un furnizor mai apropiat.
Ingrid, ce bine ca ai luat atitudine. O sa vezi ca o sa se rezolve (aici, pentru o chestie din asta si-ar pierde slujba fara discutii)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Cei de la Fan il trimit maine pe agent sa-mi aduca chitanta. Foarte operativa si draguta tipa de la Dinobebe. Sunt curioasa ce suma va fi pe chitanta! Daca tipul e destept, imi aduce chitanta cu suma corecta si diferenta de bani. Sa vedem maine! Va tin la curent!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ariya spune:
Rox,da,a trecut,da' stii cu ce?l-am pus pe angelo sa-mi spuna Tatal Nostru si,jur,dupa juma' de ora nu am mai avut nimic!asa ca acum sunt bine...
azi am fost cu Amedeo la dermatologie pt ca mi s-a trezit dimineata plin de bubite mici,una langa alta,pe corp,zone intime,accentuate la incheieturi si se scarpina cumplit!a spus ca e o alergie la ceva ce a mancat,clar ciocolata pt ca e cioco dependent si i-a dat regim strict 5 zile,o mixtura pe care ne-au preparat-o la farmacie,Zyrtec picaturi,5 pic dimineata si 5 seara,Advantan milk si nu are voie sa se spele niciodata cu altceva decat A-derma sau Avene tri..cum ii spune pt ca are o dermatita atopica de cand era miiiiic de tot...asa ca azi in loc de parc,am umblat pe la dr...
eu continui dieta,dar daca angelo nu-mi aduce bateriile pt cantar,ma enervez..
acum ma duc sa depun o salata maxima si avem si piept de pui...
hai ca va pup si cred ca borsul nu o sa-mi faca rau ,pt ca el,in sine,nu are ce sa ingrase ,nu?
MIEREEEEEEE,VINO SA NE MAI ZICI DE VOI!!!!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
roxanaz spune:
citat din mesajul lui ariya Rox,da,a trecut,da' stii cu ce?l-am pus pe angelo sa-mi spuna Tatal Nostru si,jur,dupa juma' de ora nu am mai avut nimic!asa ca acum sunt bine... |
puaaah si io care credeam ca imi zici ca altfel a trecut... dar bine ca esti ok. imi pare rau de bubitele lui Amedeo...bietul de el! sa treaca repede!
Ingrid imi pare tare bine ca ai facut reclamatie si s-au pus lucrurile in miscare. este absolut normal sa faci asa ceva si pe deasupra ii mai lecuieste alta data de idei din astea.
Selene, de acum nu e cazul de sandale de piele. si asa o sa cumparam dupa 1 an zeci de perechi... ca acolo chiar ca trebuie sa fie de piele si de buna calitate, sunt importante pentru deprinderea mersului corect si a pozitie buna a piciorului.
edit ca sa v-o arat si pe grasa srl si fratele adiacent: http://family.webshots.com/photo/2078014590088100014KiIBfj
o sara buna!!