Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Alexandru de Stefanial, Sabina de Alina1976, Carol de Cristi, Nadia de Naty, Karina de Ada,si Ana de Lisa!!!

Iu-huu... 2 kile duse!!! 
Azi m-am cantarit si rabla arata exact 11 stone, ceea ce e 69.850gr... ma rog, maruntisuri de-astea, important e ca sunt sub 70 acum
Si sper asa sa stau!
Pyc, si aici se accepta dubla cetatenie, dar atata timp cat bebe nu are certificat de nastere romanesc, el "nu exista" pentru statul roman... deci nu trebuie nici procura nici nimic altceva. Eu circul doar cu pasaportul britanic, sotul e de pe aici, iar bebe va avea deocamdata doar pasaport britanic. Daca va dori mai incolo sa aiba si cetatenie romana, ne vom ocupa si de asta, dar deocamdata chiar nu vad nici un beneficiu, ci doar complicatii, nervi, timp si bani pierduti (caci din pacate procedurile astea dureaza, ambasada e la Londra, noi in nord...)Faza cu amenda e o porcarie, nu am auzit de asa ceva nici eu, nici alte fete din UK care au facut tot asa!
Micola, zic si eu, vad ca zic si fetele... schimba medicul! Sau mai du-te cu sotul si la un alt pediatru (unul care a mai si citit cate ceva de cand a terminat facultatea). Fara suparare, majoritatea din cate ai enumerat tu acolo sunt TAMPENII! Pai mie daca imi recomanda medicul sa-i dau la bebe un medicament nepotrivit cu varsta lui, eu a doua oara nu mai dadeam pe acolo. Si mar ras cu biscuiti la 3 luni? Pai pana si maica-mea, care e medic de laborator, stie ca nu-s bune la varsta asta. Da-o-ncolo de treaba! Da-i sotului sa citeasca link-uri, articole, recomandarile de la OMS, ce crezi tu ca e bun, pune-l sa vorbeasca cu un pediatru educat dupa "1900toamna". El trebuie sa te sustina pe tine, mama lui bebe.. restul nu au decat sa comenteze si sa zica ce vor, placerea lor, tu faci cum crezi de cuviinta 

Fetele din Cluj (si de pe langa
) noi vom fi in Romania (mai precis Zalau, deci la o aruncatura de bat de Cluj) in primele 3 saptamani din septembrie. Chios suna tare bine!!

Daiopri, sper ca a trecut stomach-flu-ul... viroza gastrica cred ca-i zice sau cam pe acolo - si ca merg toate bine pe la voi. Ma bucur mult ca esti optimista si tonica, asa sa ramai mereu 
. Pupam pisoiul si motanul 

Ktistinuz, Ingrid, numa "urari" de bine si oale de noapte in cap la aia de i-a prins harnicia dis de dimineata cand lumea doarme! Eu asa le-as zice vreo doua-trei!
Stefanial, ma bucur ca ne-ai vizitat, te asteptam mai des pe la noi cu vesti despre Mowglita cel mare... ca nu mai e mic! Ce frumos se dezvolta puiutul! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Fetelor si eu citesc despre diversificare si de pe contul comun, si de pe net, si ce va zic voua med pediatri, si ce zic astia prin jurul meu (med fam, ped,familie, prietene etc) si tot nu ma dumiresc!
Parerile sunt atat de diverse ca ma doare capul! 
La bebele meu pare ca nu-i mai ajunge lapticul de la titi. Cere tot mai des de mancare si cam plange uneori la san, cred ca nu se satura. Acum dilema mea e, sa-i dau lapte praf completare pana pe la 5-5 1/2 luni si sa incep atunci diversificarea sau sa incep diversificarea de la 4 luni? Si cat si cum sa-i dau? Nu am cantar si nu stiu cat mananca pe zi sau la o masa. Ce sa fac? El acum are aproape 4 luni si deja are 7,5 kg si 69 cm.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
micola spune:
nu am cu cine sa schimb doctora...din ianuarie tot caut..oricum, merg la 2 in paralel..unu; mai bun ca altu'..
am pus poze pe mail, iar :D
ma duc pe afara sa-mi lipezesc gandurile..revin mai pe seara si va zic la ce concluzie am ajuns, multumesc mult de tot pt raspunsuri
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Ciufik spune:
Alina
, eu am bagat la cap sfaturile tale legate de dive, mai zi, ca eu "aspir" tot
.
Micola - si eu ca si Alina, fii consecventa. Continua cu fructele si doar atat, restul tzatzi, dc ai si lui bebe ii merge bine. Off, greu trebuie sa iti fie cu toata lumea in cap, care mai de care mai "sfatuitori".
Ingrid70 - esti sigura ca nu-i ajunge laptele? Poate fi un puseu si sa vrea mereu la tzatzi, asa ca pune-l cat de des. Poate sa aiba si alt disconfort dc plange la san (oboseala, sa il stranga pampersul)...inainte de a introduce completarea/dive, urmareste-l o perioada scurta: cum ia in greutate, dc plange la san cand ii este f somn...
Porumbita -
bine la spui.
Daiopri - multa sanatate
. Imi place tonul tau optimist. Sper ca esti bine.
Stefania - bine ai revenit. poate reusesti sa scrii mai des.
Pyc - de asemenea te atseptam mai des.
Intrebare: ce cereale dati la bebei si cum le preparati?
Selene_Bunny spune:
La Multi Ani si de la noi, pentru sarbatoritii de astazi!
La Cluj e o vreme nasoala rau, ploua tare, e frig...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Arriel spune:
Buna ziua mamici!
Profit ca doarme buburuza si intru sa vad ce mai faceti. Am si eu o intrebare: bebeii vostri transpira? ca a mea transpira foarte tare cand se agita, mananca, iar cand plange nu mai vorbesc. Se uda din cap pana la picioare.Bine, acum aste mai cald in casa, dar ea transpira si la grade mai putine.
Am vazut pe bebe Andu in chiuveta
. Iti vine sa-l papi.
Roxana sa-ti traiasca puiutii, sunt asa draguti amandoi, este o incantare sa-i privesti.
Cami iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul cu bb2. Noi mai asteptam un pic.
Rein sa va fie de bine botezul.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Alina1976 spune:
Ciufik
eu ii dau Sabinei (si Anei tot asa i-am dat dupa ce am testat tot ce se putea de pe piata) cereale Milupa. Sunt variantele de la 4 luni cu diverse arome/tipuri. Eu le-a ales pe cele cu porumb si orez parca...mai sunt unele cu pere nou aparute. Cica sunt de "noapte buna". O sa le incerc si pe alea.
Asa, deci in bibele de seara ii pun 5 masuri de cereale (masuri de lapte) la 200 ml lapte. Sau daca nu ii este foarte foame si nu face scandal ii dau si mai gros dar cu lingurita cat vrea ea si restul in lapte pana termina tot. Mai nou (de doua zile) in masa de fructe de la ora 11.00 ii pun una sau doua masuri din aceleasi cereale si se face piureutul un pic mai dens. Saptamana viitoare probabil ca o sa incep cu branzica calcica si o sa-i pun din aia in fructe...sa vedem ce zice si D-na Dr.
Azi la pranz i-am facut o supa de legume (morcov, telina, un pic de ceapa de gust, un cartof mic-mic). Le-am fiert bine bine si la sf am pasat morcovul (nu tot) si l-am amestecat cu o parte din zeama. A iesit o supa ff subtire. A papat ceva-ceva da m-am stricat de ras ce fetze facea ![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Dark 
, BRAVO si la mai multeee!!
....kg pierdute ![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
Alina, parca tu zisesei ca ma ajuti sa pun listuta de slabit pe prima pagina? De acolo ma gandesc ca mai multe fete or sa poata face modificari, daca eu lipsesc, de exp. Si sa o vedem mai usor!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Alina1976 spune:
Ingrid, mai scrie-o inca o data aici si o iau eu sa o pun...sa vad daca mai stiu parola ca nu am mai intrat de mult sa fac modificari.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA