Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

fetelro vin si eu cu o problema....de vreo saptamana alexandru a descoperita ca poate tipa tare...plange incet apoi incepe sa tipe de parca il taie cineva.
eu la inceput am zis ca il doare ceva si fuga l-am luat in brate..iar baioatul a invatat ca daca tipa tare mami il si ia in brate..isr acum nu-s cum sa-l dezvat de obiceiul asta...ieri mi-a facut faza asta pe strada...de se uita toata lumea la mine de parca omorasem copilu`
sugestii???

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Kristinutz, bebelusii fac in fiecare zi cateceva nou...ei acum descopera lumea si se descopera pe ei. Bebe a descoperit ca daca face cu gurita si limbuta intr-un anumit fel iese un sunet ciudat si pt ca ii place asta, fiind ceva nou, va repeta figura pana se va plictisi. Nu il opri sa faca asta (nu il mai lua in brate), este modul lui de a descoperi...o sa vezi ca de abia acum incep lucrurile astea. Si ii va trece de la sine, asa cum l-a apucat asa se va si opri cand nu va mai considera acest lucru interesant si nou. Deci, rabdare!

Alina1976

Scuze, sunt cu User-ul IanFeb...ca vreau sa modific prima pagina sa pun lista facuta de Ingrid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Multumim de urari!

Uram si noi La multi ani! sarbatoritilor de azi:

Klarineta mea
Alexandru de Stefanial
Sabina de Alina1976
Carol de Cristi pe unde mai esti cristi?
Nadia de Naty
Ana de Lisa

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

Eu nu m-am cantarit, dar ma tin bine, nu am calcat inca stramb. Insa azi nu pot rata felia de tort (pe care l-am facut aseara, tort cu crema de zahar ars )

Micola spor la limpezit gandurile. Zic si eu ca fetele sa mergi in continuare nu fructele daca tot ai inceput, nu tre sa-i dai mult suc. De exemplu karina mea nu bea mai mult de 15-20 ml. Din cate stiu eu, sucul nu constituie o masa. ca sa nu mai fii stresata.

Dark felicitari pt kg in minus Eu duminica dimineta ma cantaresc, sper sa fiu placut surprinsa. Eu am 1.70 m, deci am de dat oleak jos

Eu cereale tot de Milupa am luat, mi se par mai bune, cele de la Nestle se umfla tare. Cu orez si porumb, si tot asa i le pun in piureul de fructe de la 10-11, ea nu prea are nevoie de cereale ca e destul de grasuna

S-a trezit Daria si tre s-o hranesc. Revin!

Va pup si va doresc o zi frumoasa, cat se poate ca nu prea ne ajuta vremea

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Gata fetelor, avem lista pe prima pagina cu mamicile care vor sa scape de kg in plus. BAFTA!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

multumesc de raspuns.
sincer m-am simtit super naspa acum vreo juma de ora cand l-am lasat sa planga....off ca greu e sa mai fii mamica

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumim pentru listuta, Alina . Si cum facem, luni iesim la raport si o actualizam?

Am vazut pozici de bebelasi asa de frumosi!
Acu' jupanul le soileste de nu are treaba - astept sa se trezeasca si apoi iesim afara

Ada , tare imi faci pofta cu tortul de zahar ars! Noroc ca nu stiu sa fac

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
eu am avut iar o noapte din acelea.... clar ca mandra e si ea meteo-dependenta.
Pyc, bine ca mai treci pe la noi... pffuu ce program de munca ai si tu! despre problema iesirii/intrarii in tara eu as asculta de ce zic notarii si consulatul... poate si un mail la MAE-directia consulara te-ar lamuri. succes!
Jasmi voi cand veniti?
Micola, adauga marul peste morcov. nu e asa mare tragedie daca apelezi la una dintre variante sau la cealalta.... ideea e de diversificare a meniului. ambele variante sunt ok. si incearca sa nu te mai stresezi asa tare.... zau daca merita
Porumbita, ce misto aia cu "ati avut sansa sa va cresteti copilul cum ati vrut"
Ingrid, e posibil ca bebe sa aiba un puseu de crestere. da-i lapte in continuare de la tine.. cat de des vrea. si doar daca scade in greutate da-i completare.
ma duc sa mananc o briosa.. ca de, a vrut copchilu mare briose cu ciocolata...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Terminati mai cu torturile si briosele ca eu acum plec la cumparaturi si in loc de legume o sa ma intorc cu minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pup mamicile manechin! Vad ca tineti tare cu dieta, va felicit pentru vointa! Eu desi am jurat ca nu mai mananc dulce...am jurat stramb... Mi-am dat seama de asta cand eram cu ditamai bucatoaia de ciucalata in gura..si de nervi, am mai mancat una...dar m-ati convins! de luni intru in clubul fetelor care beau apa plata cu lamaie!

La multi ani piticilor nascuti pe 29! Sa cresteti mari si sanatosi!
Va multumesc si eu pentru urarile de ieri.
Am vesti bune! In ultimele 5 zile (cu completare) a luat in greutate Filip 200 gr. Dupa ce nu luase 150 in 3 saptamani. Deci, am luat decizia corecta, macar cu asta ma consolez...

Porumbita, cu voia ta , o sa folosesc si eu replica cu sansa cresterii copilului cand si-o mai da soacra-mea cu parerea. De abia astept! imi scoate fire albe in fiecare zi cu sfaturile ei pretioase.

Ne pregatim ptr vaccinul de 4 luni..il facem asta seara sau luni, inca nu stiu sigur, dar il am in frigider

Fetelor, nu va mai stresati cu diverificarea. Trebuie respectate cateva reguli de baza, dar dupa aia tine de imaginatia mamei, raspunsul copilului la diversele alimente, etc. La Ioana nu stiu cat am facut ca la carte si cat am improvizat, dar a fost ok in mare. Ne-a dat batai de cap supa de legume. La Filip probabil va fi altfel in functie de preferintele lui. Nu exista reteta universala..din pacate!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Alina, ai pus listuta! Dar acum eu nu stiu sa o actualizez acolo . Vroiam sa o trec si pe Micola.Nu cred ca a scazut in greutate la cantar, dar mi se pare mai slab ca a inceput sa creasca mult in lungime 8 cm in ultima luna. Deci, face asa - sta la titi pana nu mai vrea si o scoate cu limba afara, apoi se joaca 10-15-20 min si iar plange de foame si tot asa toata ziua de vreo saptamana. La puseurile trecute (3 sapt, 6 sapt, 3 luni) a durat mai putin 1-2 zile, de aceea ma gandeam ca nu-i ajunge. Dar il mai las ca nu face f urat. Am o nelamurire totusi, daca pe la 6-7 luni sa zicem, nu mai este lapte la san, ii dam lapte praf sau ce, in loc de lapte de titi?Si bebele meu se ia de par si se mangaie pe cap, iar cand mananc da dintr-un picior f tare.Eu am pus-o aseara de-o prajitura imposibila, asa ca mi-am sabotat cele cateva sute de grame pierdute, deci nu cred ca voi avea ceva de raportat luni.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput