Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Micola, in primul rand nu mai fi asa agitata. Te simte bebe .
Uite cum iti spun eu sa faci. Dupa ce i-au dat morcov poti adauga si marul impreuna cu morcovul sau poti sa-l dai si separat. Regula de baza este sa nu bagi doua alimente noi in acelasi timp, in rest poti sa jonglezi cu ele cum simti tu. Legat de cat trebuie sa-i dai, dupa prima faza de care tu ai trecut, acum poti sa vezi si ce simte bebe, cat vrea el sa pape. Acum nu prea mai ai restrictii la nr. de lingurite. Important este ca prima data sa nu ii dai mai mult de o lingurita sau doua maxim...si apoi trepat crescut. Acum tu ai ajuns la 6 din cate am inteles...de aici incolo ii dai cat simti tu ca poate el papa sau cat iti cere (deschide gurita si nu plange sau nu e agitat). Acum poti sa-i bagi marul fara probleme ca un al doilea aliment alaturi de morcov. Marul il poti pasa crud si il adaugi in sucul de morcov si faci asa ca un piure subtire pe care il dai cu lingurita. Mai apoi poti adauga in acest piure subtire si o masura de cereale sau doua ca sa-l mai ingrosi. Dupa 5 zile ii poti baga cateva lingurite de supa de legume clara la masa de pranz...si tot asa.
Spune-mi daca mai vrei sa stii ceva si cu mare placere te ajut.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976Dark, FELICITARI pt primul kg si tie!! Cred ca trebuie sa o rugam pe Ingrid sa inceapa modificarile la listuta
Luni astept raportarile! Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Multumesc mult Alina

Ba sunt agitata ca am nervi ca nu ma pot opune si nu-mi pot impune parerea...bine..lupt cu toti din jur, deci e cam greu..vorba sotului: cand toata lumea iti zice ca te-ai imbatat, mai bine te duci sa te culci..
Azi am sarit peste fructe:D, in ideea sa renunt la ele de tot..
nu mai stiu cum sa mai fac...si daca renunt..iar imi sar toti in cap...imi vine sa ma duc undeva departe cu Alexutu meu unde sa-i dau doar lapticul meu si sa vin cu el fix la 6 luni inapoi..

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

de luni ma bag si eu la regim. nu stiu daca la asta, dar renunt la paine si duclciuri () + deja fac aerobic acasa, de pe un dvd de la Avon.. ca eu chiar sunt o balena fericita!

e tarziu sa dau datele? le scriu, anyway: 74 kg , 1.65 m, target: 70 pana pe 13 iunie cand am o nunta,unde parca nu m-as duce cu rokia de gravi. apoi 65 pana pe 04 iulie, alta nunta si tot asa, ca pana pe 27 septembrie am ion total 5 nunti

aahh, si mi-a intarziat 3 zile...doamne fereste, ca am cezariana si nu pot..altfel as fi vrut!

Si nu am putut depune dosarul de CIC ca s-a modificat adeverinta cu salariul din ultimele 12 luni!!!!!!!!!!!

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Micola, nu e bine asa...daca ai luat-o pe un drum mergi mai departe. Bulversezi copilul...ia fructele, nu mai lua fructele...nu e bine nici pentru tine ca te stresezi prea tare.
Dar de fapt care sunt motivele de disputa? Cine si ce vrea?
Si la urma urmei TU esti mama. Tu trebuie sa faci asa cum simti si stii tu mai bine. Dar daca tu decizi sa faci ceva trebuie sa fi consecventa. daca ai inceput cu fructele acum continua...dar cu calm si fara sa te agiti. Nu are de ce sa-i fie rau, asta e clar. Bebelusul are peste 4 luni. Sigur ca puteai sa mai astepti pana pe 5 luni dar acum daca tot ai inceput...ideea de baza este e sa decizi cum faci si asa sa faci de la inceput si pana la capat, indiferent de ce zic unii sau altii.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola, cum adica sa nu le poti tine fata?
eu dc vad ca is prea multi contra incep sa ma simt incoltita si atac, fac urat, am nervi pana la urma oricum fac cum simt eu ca e mai bine...
in afara de sot (care oricum ma sustine 100% si cand are dubii ii trimit pe mail inkuri si articole de citit) la absolut toti le zic merci de sfat dar ai avut sansa sa iti cresti copilul cum ai vrut, acum il cresc eu pe al meu cum vreau (dc nu au copil le multumesc de sfat si atat; dc insista ii ivit sa reluam discutia cand ajunge copilul lui/ei la etapa asta)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kristinuz

la mine in fata blocului cei de la primarie taie/ curata gardul viu de la 7 dimineata...ma simt asa de norocoasa
doarme fiu-miu dar eu nu pot sa dorm cu zgomotul astahttp://community.webshots.com/album/571715031SvYFKXbebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
Si la noi cei de la Electrica sparg cu picamerul asfaltul si betonul (sapa santuri pt cabluri ca schimba contoarele - le scot in afara apartamentelor)Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Pai daca sotul merge la fiecare control cu mine la dra si o aude tot ce debiteaza...le spune la toti, adica soacra, ai mei..etc, mai ales ca eu zic nu la majoritatea recomandarilor ei...cum ar fi (o iau de la inceput): baie cu galbenus la copil ca sa treaca icterul mai repde, infasat dupa baie si desfasat in somn ca sa-l imbrac in hainute, completare dela 1 luna ca "nu aveti laptediversificare de la 2 luni jumate sau 4 kile jumate, in fuctie de care se intampla prima data, nurofen si Algocalmin dupa vaccin(chiar de la 2 luni, desi pe prospecte scrie clar ca nu e voie pana la 3 luni), in 3 reprize...mar cu biscuite de la 3 luni...etc etc.
Nu am respectat nimic intocmai!!!!! deja, cand iesim de la dra sotul imi zice: nu-i dai fructe, nu? sau nu-i dai nurofen, nu?

si apoi imi sar toti in cap:pai stii tu mai bine ca doctorii???????

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Micola, pai e simplu: SCHIMBA DR!!!! De ce continui sa te duci la ea daca oricum nu faci nimic din ce spune si tu consideri ca nu e OK! Du-te la altul si gata!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micola

Pai daca sotul merge la fiecare control cu mine la dra si o aude tot ce debiteaza...le spune la toti, adica soacra, ai mei..etc, mai ales ca eu zic nu la majoritatea recomandarilor ei...cum ar fi (o iau de la inceput): baie cu galbenus la copil ca sa treaca icterul mai repde, infasat dupa baie si desfasat in somn ca sa-l imbrac in hainute, completare dela 1 luna ca "nu aveti laptediversificare de la 2 luni jumate sau 4 kile jumate, in fuctie de care se intampla prima data, nurofen si Algocalmin dupa vaccin(chiar de la 2 luni, desi pe prospecte scrie clar ca nu e voie pana la 3 luni), in 3 reprize...mar cu biscuite de la 3 luni...etc etc.
Nu am respectat nimic intocmai!!!!! deja, cand iesim de la dra sotul imi zice: nu-i dai fructe, nu? sau nu-i dai nurofen, nu?si apoi imi sar toti in cap:pai stii tu mai bine ca doctorii??????? de Alexutzu 21.01.2009
Micola, ca sa scapi de stres, zi ca ei si fa ca tine! Sotul merge la serviciu, da? Zii ca i-ai dat ce vrea el in timp ce el era la serviciu. Cumparati ce-ti trebuie pentru suculete si alte alea, murdareste-le un pic sa le vada el, si gata. Stiu ca nu e frumos sa minti, dar pentru copilul meu as face orice! Si apoi ei te obliga sa recurgi la asta fiindca nu-ti respecta opinia de mama. Asa cum zice si Porumbita, tu iti cresti copilul tau si ei si-i-au crescut pe ai lor!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput