Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
kristinuz spune:
am citit din urma...vai mititica

sanatate multa micutei
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
micola spune:
Dar de Bebelusi de ce ziceti ca " e mai bine?" Ce a patit?
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Aalina spune:
Karina de ada_coman 
Sabina de Alina1976 
Carol de Cristi_2003 
Nadia de Naty 
Ana de Lisa79 
pyc spune:
Iris, Paul al meu e pe lapte praf de mai bine de o luna, din cauza ca a trebuit sa ma intorc la serviciu. Mai papa un pic de tzitzi dimineata, dar e doar o mica gustarica inainte de micul dejun:) Din pacate nu am avut de ales si nici nu pot lucra part time..... In Franta in general femeile se intorc la serviciu repede, la 10 saptamani dupa nastere....dar evident depinde si de ce serviciu ai si de situatia familiala (eu locuiesc doar cu bebele, nu si cu taticul lui).
Pupici!
stefanial spune:
Salutare!
...Am reaparut dupa ceva timp...sper sa va mai amintiti de noi...
Astazi bebelusul meu drag a aimplinit 6 luni!!!
La multi ani Alexandru Stefan alias Mowglitza si, de asemeni, la multi ani tuturor licuricilor nostri! Sa fie sanatosi si sa se bucure de tot ce le ofera viata.
Au fost 6 luni pline, chiar grele pot spune, cu bucurii, satisfactii, foarta multa multa fericire dar, o gramada de nelinisti si griji...
Am avut un bebe mic de numai 2250g si a ajuns la aproape 8000g, nu prea mananca (se lupta cu minimul necesar), doarme bine, are o "problema" cu caldura (de la ora 11 dam drumul aerului conditionat) si simte nevoia de companie de fiecare data cand este treaz. Este foarte vesel, gangureste incontinuu, isi baga toate manutele in gurita si ii place foarte tare sa stea in picioruse (pe varfuri). Am inceput de vreo 3 saptamani sa introducem si suc de mere, de morcovi, iar acum suntem la pere...ii plac foarte tare.
Imi pare tare rau ca nu am mai intrat nici macar sa citesc pe DC ca nu am avut deloc timp si imi lipsiti foarte tare...
Va iubesc mult, va multumesc ca existati si ca ... sunteti mereu aici.
Cand voi mai avea ceva timp, voi mai intra sa citesc si sa va mai dau ceva vesti despre noi.
Va pup, va urez multa sanatate si noroc voua si bebelusilor vostri dragi.
Stefania, mami de Mowglitza
http://b1.lilypie.com/1Eiqp2.png
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pyc Iris, Paul al meu e pe lapte praf de mai bine de o luna, din cauza ca a trebuit sa ma intorc la serviciu. Mai papa un pic de tzitzi dimineata, dar e doar o mica gustarica inainte de micul dejun:) Din pacate nu am avut de ales si nici nu pot lucra part time..... In Franta in general femeile se intorc la serviciu repede, la 10 saptamani dupa nastere....dar evident depinde si de ce serviciu ai si de situatia familiala (eu locuiesc doar cu bebele, nu si cu taticul lui). Pupici! |
Pyc, nici aici nu-s mai breji, mamele se intorc dupa 10-12 saptamini, eu mi-am luat 3 saptamini din concediul de odihna, si asa am stat acasa mai mult. (plus o saptamina ca am nascut dupa termen).
Insa parttime lucreaza aproape toate mamele, insa asa cum ai zis depinde de situatia fiecaruia. Cred ca esti epuizata, dar trec lunile astea si o sa fie tot mai usor
Ce bine ca e mama ta la tine, conteaza fiecare ajutor pe care il poti primi.
micola spune:
LA MUULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PENTRU BEBEII SCUMPI:
Karina

Sabina 

Carol 

Nadia 

Ana 

Stefania, cum ii dai sucurile?
eu i-am dat pana acum morcov, i-a placut, am ajuns la 6 lingurite, si nu stiu cum sa continui
...sa-i adaug cate o lingurita de mar peste morcov? sau sa las morcovul si sa continui doar cu marul?
oooffffffffff, cine m-o fi pus sa introduc fructele!!!!!!!!!

Lui i-a mers bine cu suc de morcov, ii place, nu are nicio reactie urata..dar NU AM CU CINE SA MA CONSULT! ca majoritatea dintre voi nu a inceput.!!!
of, of, of

imi vine sa
la propriu!!!!!
Merge sa i le scot de tot si sa le reintroduc dupa 6 luni???
Asa am facut si cu laptele praf...m-am luat dupa gura lumii
(a se citi: cei doi pediatri si toti din jur) si i-am dat praf, apoi m-am luat dupa instinctul meu matern si dupa voi (mai ales dupa voi

)si am renuntat si a inceput copilul sa ia in greutate si sa arate f bine!!!
repet, ce e cu bebelusi? de ce ziceti ca e mai bine?
Miere, welcome back !!!!!
de
Alexutzu 21.01.2009
!
!
stefanial spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola LA MUULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PENTRU BEBEII SCUMPI: Karina ![]() ![]() ![]() ![]() Sabina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stefania, cum ii dai sucurile? eu i-am dat pana acum morcov, i-a placut, am ajuns la 6 lingurite, si nu stiu cum sa continui ...sa-i adaug cate o lingurita de mar peste morcov? sau sa las morcovul si sa continui doar cu marul?oooffffffffff, cine m-o fi pus sa introduc fructele!!!!!!!!! ![]() ![]() Lui i-a mers bine cu suc de morcov, ii place, nu are nicio reactie urata..dar NU AM CU CINE SA MA CONSULT! ca majoritatea dintre voi nu a inceput.!!!of, of, of ![]() ![]() ![]() imi vine sa la propriu!!!!!Merge sa i le scot de tot si sa le reintroduc dupa 6 luni??? (a se citi: cei doi pediatri si toti din jur) si i-am dat praf, apoi m-am luat dupa instinctul meu matern si dupa voi (mai ales dupa voi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() )si am renuntat si a inceput copilul sa ia in greutate si sa arate f bine!!!repet, ce e cu bebelusi? de ce ziceti ca e mai bine? Miere, welcome back !!!!! ![]() de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! ! ! |
daca este alaptat matern, eu zic sa ii scoti sucurile si sa le introduci dupa 6 luni...bebelusul meu a fost alaptat cu late praf de la 2 luni, exclusiv si, oricum, am inceput de la 5 luni si jumatate...
eu am introdus cate un aliment pentru 3 zile si apoi le-am combinat...mar-morcov, mar-para.
inca o data, sfatul meu este sa mai astepti pentru ca bebe nu are nevoie de ele daca este alaptat la san
Stefania
http://b1.lilypie.com/1Eiqp2.png
micola spune:
la multi ani Mowglita!!
sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!!!!!

multumesc, Stefania, de raspuns!!
da, alaptez exclusiv!
de
Alexutzu 21.01.2009
!
!
Alina1976 spune:
Neata gagici,
LA MULTI ANI:

ALEXANDRU alias Mowgliutza scump si drag
KARINA, bebe grasunica si frumusica
CAROL, print oaches si cuminte
NADIA, printesa finutza si dulcica
ANA, ciufulita bucalata
SABINUTZA mea dulce si iubita

Sa va dea D-zeu sanatate, minte, noroc in viata si sa cresteti mari!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA