Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
eu o sa am imputernicere,ce e sigur e sigur!
fetele din Cluj,poate tragem si noi o intalneala al vara in Chios la o plimbare. ce ziceti
?
si aici e voie cu dubla cetatenie,dar eu va trebui sa aplic pt ea cand ajung acasa in Romania.
pana una alta astept certificatul fetei corectat![]()
mi-a iesit o urticarie de la mancare pe corp,stiti cumva daca afecteaza alaptatul?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
jasmi spune:
Lisa, cand vii la Cj?![]()
noi mergem in Chios in fiecare weekend si pe terasa am fost in 2 seri. cu
cu tot
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Aalina spune:
Daca va organizati in Cluj adunati-va toate ca sa venim si noi o singura data. Nu de alta da tre sa imi vizitez si neamurile
si ce e mult strica.
Am vrut sa ies afara cu astia ca is chiauna cu amandoi in casa da a inceput ploaia asa ca o sa am inca o zi de distractie 
Daiopri multa sanatate!

oana_vr spune:
Salutare mamici si puiuti!Apropo de mersul in rom pt fetele din strainatate...aici in Italia ca sa pleci ai nevoie de o foaie consulara si daca pleaca doar unul din parinti cu el si de imputernicire.Dar mai este o problema nu stiu dc de oriunde pleci sau doar de aici trebuie sa ii faci si certificat de nastere romanesc ca sa ii poti face pasaport ca altfel nu mai poti iesi din rom cu el.Am mai multi prieteni aici care au avut problema asta si a durat 5-6 luni in rom ca sa ii faca certificatul.Deci mare atentie!Eu zic sa sunati la consulat si acolo sa va interesati...nu la vama.Eu iam facut certificatul aici la consulat sper sa nu gasesc probleme!

jasmi spune:
Aalina, asta de voi depinde
Io-s pe-aci in permanenta. In afara de sf lui august cand ma duc sa le vizitez pe Roxana, Ledi si Cami ![]()
A mea canta acuma cu degetele pana-n gat si mie mi-e un soooooooooooomn 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
kristinuz spune:
buna dimneata si de la noi!!!!
sar si eu cu o cafea pentru toata lumea
ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebeii care nu dorm toata noaptea si sunt chiaune de somn

La multe lunite sarbatoritilor zilei:

Karina Nicole bb de ada_coman

SABINA-MARIA bb de Alina1976

STEFAN CAROL bb de Cristi_2003

NADIA ANA bb de Naty

Ana Teodora bb de Lisa79

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
Iris2002 spune:
Buna dimineata fetele,
Va doresc o zi frumoasa, cu soare mult, cum a inceput ziua mea in Haga
!
Cand va intalniti in Cluj? Poate ca voi fi si eu prezenta, cu strumfulitele. Tare mi-ar place sa vad vad for real.
Daiopri, auzi la ea, doua kilograme in doua zile
! Ar trebui sa imi trimiti si mie o stomach flu d`asta, poate slabesc. Altfel cum sunt flacaii? (inafara de problema la stomacel)
Edinutza, lasa ca scapi tu usor de kilograme, daca tot silfida ai fost
. Ce face mandruta?
Pyc, mi se pare infernal programul tau, nu ti-a scazut lapticul de la munca asta intensiva? Si eu care ma plangeam ca am revenit la servici cand Nathalie avea aproape patru luni si lucrez doar trei zile pe saptamina si patru ore de acasa... Mie cu ocazia aceasta mi-a scazut drastic productia, dar poate are de-a face cu faptul ca eu doar mulg, la cea mare a fost ok si a primit laptic pina la 8,5 luni. Bine si asta mica dulceata primeste inca, am si rezerve la congelator, dar nu stiu cat o sa mai tina
. Nu exista posibilitatea de a munci parttime?
Billy, ce dulcica e Ana-Maria.... si a mea face la fel, maraie pana cand vine cineva la ea si o ia in brate, apoi e toata zambete! Sa stii ca si eu cu suc de morcovi am inceput la Francesca, asa voi proceda si cu Nathalie. Dupa aceea cartof si apoi mar... apoi pe rand o leguma si un mar introduc, alternandu-le. Francesca maninca aproape toate fructele si legumele (rosii nu ii plac si grapefruit nu a mancat o vreme, dar acum maninca). Ai dreptate, ce e introdus se da ca si completare, cate un pic, laptele ramane baza alimentatiei bebeilor.
Oana, din pacate fiecare copilas e altfel, unii dorm de la cateva saptamini toata noaptea, la altii dureaza. Te inteleg ca iti e greu. Cu cerealele nu stiu ce sa iti spun, oricum ai grija sa fie fara gluten. Daca bebe doarme mai bine, poate ii pui o lingura-doua in ultima sticluta, dupa baita si inainte de somn...si poate ai noroc sa doarma bine puiul!
Flowerbee, imi pare rau de micuta Alexia, sper sa se faca repede bine, puiuta
!
Ada, pupici micutei ranite! La varsta asta sunt tare miscareti, si Francesca mea e plina de zgarieturi si vanatai.
Fetele mele sunt bine, Nathalie e o razareata, sta pe burtica si se uita incantata in jur, o adora pe Francesca. Care la randul ei o ingrijeste ca o micuta mami, Nathalie e papusica ei vie. Nathalie se lungeste, parca e mai lunga decit era Francesca la aceeasi varsta, dar cat e de lunga nu stiu.
Ieri am facut 20 minute pe hometrainer si 15 minute in sauna. De mancat am mancat ok, adica nu de dieta ci normal.
Fug la munca si va pup
kristinuz spune:
la mine in fata blocului cei de la primarie taie/ curata gardul viu de la 7 dimineata...ma simt asa de norocoasa

doarme fiu-miu dar eu nu pot sa dorm cu zgomotul asta

kristinuz spune:
fetelor eu intru foarte rar si nu prea stiu ce s-a mai intamplat pe aici.....![]()
kristinuz spune:
ce a patit micuta adei?