Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna dimineata!

Azi puiul meu mic face 4 luni...au trecut ata de repede...mult mai repede decat la Ioana, asa mi se pare. Si ritmul e mai alert, ma solicita amandoi maximum, dar sunt fericita! Desi imi e un pic greu, e MINUNAT! La multi ani, puiule, sa te vad mare, sanatos si destept!

Fetelor, va citesc, dar mai greu cu scrisul. Din pacate am introdus lapte praf drept completare. Stiu ca este cea mai buna decizie la acest moment. Am facut proba suptului 2 zile si Filip nu manca mai mult de 450-500 gr lapte la san toata ziua. Nu plangea de foame, eu aveam lapte dimineata, iar seara eram pe cota de avarie. Din cauza asta nu mi-a luat decat 150 gr in 3 saptamani. De cand ii dau si Humana mananca 950-1000 gr/zi, adica dublu. Incepe sa se vada si la cantar. Ma mulg de 3-4 ori pe zi si ii dau si san, numai ca mai mult de 70-100 (max 120) gr de la san nu mananca. Tind sa cred ca asta mananca de foame, dar nu-i place gustul ptr ca dupa aia nu mai vrea deloc. am incercat sa-i dau muls dupa supt si se stramba tot. Daca-i dau dupa aia formula rade tot. Nu cred ca m-am grabit cu completarea, era momentul. Important acum e ca mananca si ia in greutate. Peste o luna, la 5 luni, incepem diversificarea. Am avut o mare dezamagire ptr ca speram sa-i dau san exclusiv pana la 6 luni, dar nu pot sa stau sa-l vad cum slabeste in loc sa infloreasca.

IrinaC ! Mi-a parut tare bine sa te vad desi preferam sa fim intr-un parc, nu la spital. A fost ok la eco, vroiam s-o facem demult (asa de control), si acum gasiram ocazia ca a fost dra de garda. Acum nu ma pricep sa-ti spun, dar dr zamfirescu mi-a zis ca Filip e in regula, insa mi-a dat mie sa fac niste analize (a vazut la el niste 'modificari' care indica faptul ca mama ar putea avea niste probleme). O sa fac analizele, insa nu-mi fac probleme ca ar fi ceva grav. Oricum dra a zis ca ea nu stia de chestia asta.
Apropos, sunteti niste frumosi toti! Ochila rules! Si am avut asa o senzatie ciudata cand v-am vazut si mi-am dat seama cine santeti...parca-mi vazusem o prietena buna..desi era prima oara cant te-am vazut live..

Miere, bine ai revenit! Te inteleg cu pauza. E foarte binevenita cateodata

Alina, mi-ai adus aminte de mare cand am fost anul trecut la sfarsit de septembrie...a fost excelent. seara ne puneam gecile pe noi, iar ziua faceam plaja dezbracati. Mi-e dor de mare, dar nu de marea de iulie, august cand e f aglomerat.

Bee, lasa ca se trateaza fata si o sa fie bine...Doamne ajuta!

A! voiam sa va spun bafta cu cura de slabire...parca as tine si eu, dar inca nu sunt montata psihic..O sa incep de luni mai serios (o sa va spun cat cantaresc si target). pana atunci nu mai pap dulciuri...jur!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

azi am avut urmatorul program: la 6 alaptat (30 min), la 6:30 plecat la munca, la 9:30 robert a mancat 200 ml lapte muls dat de mama (de regula mananca 130, maxim 140); a dormit 2 ore; la 12:30 alaptat (45 min), iesit 30 min pana la magazin sa iau ceva, la 3 jumate alaptat (tot 30 min) si eu am plecat la munca, la 5:30 mancat vreo 100 ml si de la 6 fara un sfert doarme (a venit intrun suflet acasa la 8 da nu s-a trezit)...

o sa zici ca dau in paranoia da nu a mai dormit asa din prima luna.... il tot verific, doarme linistit, de sculat nu imi vine sa il scol ca ma gadesc ca dc i-ar fi foame s-ar trezi el ...

l

ca sa completez, s trezit la 11:30, pap pana la 12, joaca pana la 1 fara ceva, iar papa, somn pana la 4, papa, trezirea la 6, l-am luat cu mine in pat, a mancat, la 7 l-am pus in patl lui si la 8:15 ne-am trezit complet
sunt zombi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Neata!haide-ti la miscare!

Am avut o noapte de nota 10,"hababubu" meu a dormit f bine si a papat bine,inca doarme cam intr-o ora/ora jumate se va trezi pana atunci mami se relaxeaza!
eu am blender si eu zic ca este indeajuns!am multe prietene cu bebe-i mai mari si s-au descurcat de minune cu el!

Iris_bine ca te cunosti si stii ce ai de facut,eu de abia acuma ma testez dar e ok vad ca inamicul meu nr.1 este painea si tot ce tine de carbohidrati!e bine ca ai acasa aparate care te mai ajuta la slabit!eu fac doar aerobic Tae Bo cat ma face sa stranspir si sa sar ca o caprita e ok!

Dark_sa iti fie de bine jeleul,asa-i ce bun e?eu inca nu am gasit ciocolata din aceea dar in weekend ma apuc de cautat!succes la schimbarea culcusului,inca Ainoa este in cos dar in scurt timp o sa o mutam si noi in patut pt ca ei ii place sa doarma cu mainile intinse si nu prea are mult spatiu,sper sa nu faca figuri!

Flo_imi pare rau pt infectie dar ma bucur ca macar a-ti aflat "buba"!pupici Alexiei si insanatosire grabnica!

Aalina_comic Dorian,banuiesc cand Fabian a auzit de fartiorul lui a gangurit si mai tare!

Irina_of ce rau imi pare pt tine,dar eu sunt sigura ca este doar un timp in care face asa,ai sa vezi ca se va schimba din nou si Ainoa inainte adormea leganata pe picioare ,dupa aceea singura in patut acum adoarme la piept,deci se schimba mereu!important e ca adoarme,numai na este greu cand se schimba asa brusc!

Ledi_cata personalitate!asta da!nu il poti pacali daca lui nu ii place,de abia astept sa incep si eu ,macar cu obsnuitul mar!

Bily_spor la mutat!

fetele de Dalma mai stiti ceva?Daria ei cum este?sunt ramasa in urma!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

IRINA, stiu cum e. Daria, in intervalul 15 - 22, a dormit o jumatate de ora, restul, sa ma ocup de ea. Chiar daca nu urla, tot obositor e.

Chiar asa, copilasii vostri, la 4 - 5 luni, cat dorm? Ca Daria doarme de la 11 la 15, maximum 16, si apoi, inca o jumatate de ora, pana seara la 22, undeva pe la 18.30 - 19...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Sabinutza doarme asa:

= 10.00 - 11.00/11.30 (somn de dimineata)
= 14.00 - 16.30/17.00 (somnul lung de amiaza)
= 19.00 - 20.00 (somnik de seara)
= 22.00 - 8.30 (somn de noapte)

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Anuc_nu fii dezamagita!si eu am patit-o la fel,bine ca macar lui Filip ii place laptele praf,Ainoa mea la toate se stramba,eu ii fac un bibi pe zi si acela il termina cu lingurita ca nu vrea sa manance mai mult,dar in rest seara la culcare sta la piept si o ora ,ma stoarce,dar ziua e jale,cel mult daca suge 10 minute!si eu aveam in cap,ca am sa o alaptez mai mult de un an,dar daca ea nu vrea,prefer sa imi uit ideile si sa merg dupa binele ei!maine am programare la pediatru sa vedem daca s-a ingrasat ceva de cand cu laptele praf!pupici

era sa uit:LA MULTI ANI!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariya

'neata!!!

astept sa se treeasca boierul sa mergem sa cumparam legume de supa ca ,fara supa decedez!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Felicitari stimata doamna pt 1kg in minus! Si la mai multe!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Aryia felicitari. Fetelor bagati si aici ceva idei de ce mancati in dieta voastra. Ca de luni poate o adopt si eu. Cel mai greu la mine e sa renunt la laptele cu cereale.

Nici nu e nevoie sa renunti. Poti manca cereale Fitness de la nestle cu lapte degresat. Eu asa am facut in cura si am dat jos 1.5kg in 7 zile.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002

Porumbita, si eu iau Galagtogil ca si pe prospect, adica 1-2 linguri de 3 ori pe zi, cu un ceai de plante. Si beau pe langa litri de ceai de chimen, anason si fenicul. Dupa cat timp a crescut productia la tine?

dupa 2-3 zile, dar beam in medie 4 l de ceai (chimen+fenicol+anason) asta pe langa supa/ciorba de la pranz si ceva apa

Mergi la inceput

La multi ani bebe Filip!! Sa fi sanatos si sa cresti mare mare...ca frumos esti deja
Anuc, nici mie nu-mi place marea din iulie si august...murdara, plina de tot felul de oameni, plaje ticsite..:-((
Dar ca in fiecare an mergem in august ca atunci poate tati..

Bee, imi pare rau sa aud ca Alexia are infectie cu E-Coli. De la asta este pofta de mancare scazuta sigur! Cand era Ana mica si aveam acelasi probleme ca nu manca si mie mi-au dat sa fac analiza asta ca suspectau o infectie urinara care da lipsa poftei de mancare si incetinire in crestere...insa la noi nu a fost asta.
Intr-un fel e bine ca macar stii ce e si poti sa tratezi, asa cum ziceai si tu. Stiu ca e greu sa-i dai unui bebelus asa de mic antibiotic dar nu ai ce sa faci in situatia asta...gandeste-te ca o sa fie bine si se va rezolva. Va faceti voi mari!

Nu am mai avut rabdare pana maine...cand Sabinutza face 5 luni...si am cantarit-o. Am avut placerea (desi simteam la mana) sa vad ca luat luna asta in jur de 700g!!!. Traiasca cerealele..probabil ca de la ele...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Filip!
Fetelor stiu eu ce ziceti de cerealele alea numa ca eu imi pun pe langa cele integrale dupa care nu ma omor si cereale cu ciocolata La alea imi e greu sa renunt

Anuc si Edinuta important e sa fie copilul sanatos. Spor la luat in greutate la pitici. Luna trecuta si noi am luat mai putin dar tind sa cred ca a fost pe langa raceala si faptul ca am vrut eu sa ii fac copillui program De cand ii dau iar cat de des solicita vad ca a pus 200 g scurt.

Noi am venit de afara, l-am parcat pe Fabian si ma duc sa il pun la smn si pe Dori si apoi sa stau la o poveste cu ai mei ca numa bine is in vizita.

Mergi la inceput