Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor,citesc si nu-mi vine sa cred,ca voua va dorm copii ziua cel putin un somn de 2h...Alexandra a mea atipeste de vreo 2-3 ori in timpul zile,dar nu mai mult de 20 dupa ceas .Bine daca as tine-o in brate sigur doarme poate si 2 h,nu vreau sa incerc
Nu socotesc faptul ca daca plecam la plimbare doarme cam 3/4 din drum,ca doar nu ma lungesc si eu pe banca si trag un pui de somn(durerea mea cea mare e somnul ca nu ma mai satur)...eu mi-as fi dorit sa doarma si-n casa macar 1h si jum.
In rest suntem bine,va citesc zilnic dar mi-e lene sa scriu

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua fetelor!!!

La multi ani! Filip sa cresti mare si sa fii sanatos!

Aalina sanatate multa lui Dori si pupam Fabi frumos Super tare faza de la baitza Bravo Dori

Bee sanatate multa Alexiutzei Bine ca s-a descoperit cauza. Si noi am dat antibiotic la pitik cand avea vreo 3.5 luni. Important e sa se faca bine gaza mica

Alina1976 eu tot steamer ca al Alinukai. Isi face treaba, ca l-am folosit fff putin, acu o sa-l pun la treba Pt pasat am mixer vertical de la Philips http://www.e-clienti.ro/images//produse/20049_0_0.jpg

Anuc nu tre sa te simti vinovata. Important e sa fie bine bb Filip. Nu toate mamicile pot alapta exclusiv pana la 6 luni, iar bebicii nealaptati exclusiv nu sunt mai prejos cu nik fata de ceilalti.

Bebelusi sanatate si relaxare maxima. Vladutz

Miere si pt Aidan cel frumos!

Sa va spun ca am patit marti, ca am uitat: Daria a cazut pe niste trepte si si-a spart buza de jos Insa problema e alta, ca nu am fost cu ea la spital ca i s-a oprit repede sangerarea. Dar s-a desprins buza si arata nasol, o spal cu ceai de musetel si ii pun antibiotic local. Ce mai pot face? Mi-e mila de ea cand o vad asa.

Dieta mere bine Am crezut ca-mi va fi greu fara dulce (exceptie facand papanasii de ieri ), dar e chiar ok. Am o vointaaa

Sa aveti o zi excelenta!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu lupt cu poftele si numai bine mama mi-a adus o punga de napolitane trase in ciocolata si alune. Tre sa le zic la baieti sa le termine repede ca sa nu ma apuce pe mine

Ada pupam micuta Daria sa se refaca repede. Bravo pentru vointa ta.

Admirat poze de Lachlan. De cate ori ma uit si vad hainuta de ceremonie il admir. Si numai bine mi-am amintit ca am avut la Dorian un leagan de ala atarnat, tre sa il caut ca mi-o prinde bine intr-o vreme sper. Macar pentru schimbarea locului cand solicita odrasla.

La noi ploua asa ca azi nu mai iesim si dupa masa la plimbare. Va trebui sa inventez ceva activitati pana diseara ca sunt singura cu piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

LA MULTI ANI Filip-Andrei de Anuc!

Se pare ca bebe se simte bine in patucul nou, a dormit frumos. E drept, a adormit tarziu, dupa 1 noaptea (ora lui de culcare e intre 11 si 12, si mai are uneori un somn de seara de vreo 2 ore inainte) dar asta din motive de muci, care au trebuit "extrasi" si bineinteles asta l-a agitat. Apoi - somn pana la 4 jumate, cand a papat, si apoi iar somn pana la 8 si jumatate. Pentru prima noapte, eu ma declar multumita.

Sunt si mai multumita pentru ca am "pierdut" si eu un kil si ceva (cantarul meu e in stones si pounds), deci "bag tare" cu dieta. "Intalneala" mea cu fetele s-a amanat pe maine, azi voi iesi in targ la cumparaturi si aranjat treburi la banca. Si bineineles cumparat ciocolata fara zahar, sper sa gasesc in oras.

Fetelor, jupanul meu, pe langa manute, picioare si-a descoperit si parutul Cand papa la san de multe ori isi mangaie capsorul (cred ca tare-i place sa-si simta parul), e asa de scump

Anculet, in timpul zilei rar doarme bebe perioade lungi de timp... cam juma' de ora maximum o ora. Seara uneori le mai soileste cate o ora jumate-doua...si avem si noi vreme sa ne uitam in liniste la un film.

Ariya, felicitari pentru kilogramul pierdut! La mai multe

Aalina, sanatate multa la Dori, sa-i treaca repede otita. Si programul nostru "administrativ" e cam la fel, curatenie in week-end, in rest zilnic doar spalat vase, schimbat nisip la madame +aspirat (ce sa-i faci, trebuie cand ai pisici), iar de mancare de 2-3 ori pe saptamana daca am vreme... in general mancaruri simple. Ca idee pentru dieta, eu pana acum am mancat salate, conopida facuta la cuptor cu branza rasa deasupra, broccoli+conopida+felii de carnati toate la cuptor cu smantana si ou deasupra, azi fac spanac (am smantana de la WeightWatchers foarte slaba).Maine fac niste piept de pui la cuptor cu pesto. In rest, rontai un pic de fistic, celery cu humus, crabsticks/surimi cu maioneza ultra-light, iar ca "dulce" ieri am descoperit sugar-free jelly. Beau apa, ceaiuri cu indulcitori si Diet Cola fara cofeina(din asta cate un pic) Iar daca gasesc ciucalata aia fara zahar ma pot declara un om fericit.

Alina durdulia Sabinuta, felicitari pentru cele 700gr achizitionate

Anuc, Edinutza, las' ca se fac mari toti copilasii, fiecare in ritmul lui, mai cu laptic de la mami, mai cu formula, mai cu cereale, suculet si toate cele. Toti cresc, dragii de ei

Edinutza, asa doarme si Mister, cu mainile ridicate, si nu mai avea loc in cosulet. Asa ca l-am mutat in patutul de voiaj, iar cosuletul si standul lui vor ajunge in pod (asta dupa ce se usuca"accesoriile" ca le-am bagat la spalat) pana e nevoie de ele din nou.
Dalma mai scrie la Prematuri, Dariuta creste, era un pic necajita ca e tot micuta si ia mai greu in greutate, dar sunt bine amandoua

Roxana, ai dreptate, m-am gandit si am povestit cu sotul si am ajuns si noi la concluzia asta. Blender avem, mixer avem, razatoare este, mai cumparam un mini-juicer si un mini-steamer pentru zarzavele (avem unul da' e mare)si bine o sa fie! "Jucaria" cu de toate e tare faina, si ar fi foarte folositoare cand e de mers la bunici, vacanta etc... da' nu la pretul ala!

Leditia, tare "messy" e perioada asta de diversificare! Da' banuiesc ca e tare haios bebe, cum incearca el sa pape ce-i place... si sa nu pape ce nu-i place Si Mister uneori face asa, se uita la "ceva" (uneori manutele, vreo jucarie, alteori la tabloul de pe perete) si povesteste.

Iris, programul vostru e super! Si tare te invidiez ca poti face sauna atat de des. Era o vreme cand si eu faceam... dar am renuntat la abonamentul de la gym caci nu are facilitati pentru copii (era gym&spa, cu jacuzzi, masaje etc nu family friendly), e in capatul celalalt al orasului, aproape de job, da' eu nu mai mi-s pe acolo ... si un pic cam piperat pentru bugetul nostru de acum. Regimul tau alimentar mi se pare ideal, la asa ceva vreau sa trec si eu...dupa ce termin dieta asta.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002

Porumbita, si eu iau Galagtogil ca si pe prospect, adica 1-2 linguri de 3 ori pe zi, cu un ceai de plante. Si beau pe langa litri de ceai de chimen, anason si fenicul. Dupa cat timp a crescut productia la tine?

dupa 2-3 zile, dar beam in medie 4 l de ceai (chimen+fenicol+anason) asta pe langa supa/ciorba de la pranz si ceva apa

Pai si eu beau cam 3-4 litri pe zi, la amiaza juma` de litru de lapte acru si mai beau suc de fructe (proaspat) si apa... parca azi a crescut productia la primele doua mulsuri. Ai luat mult timp Galagtogil? Mi-e mi-a adus mama o cutie, deci e pe terminate, dar am vazut ca e un produs frantuzesc, l-as putea comanda pe internet daca s-ar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anculet, Alexandra ta este mai mica...sa stii ca si Sabina pana acum o luna atipea cate 15-20 min la intervale regulate si nici un somn lung (decat ala de noapte). Deci mai ai un picut de rabdare si o sa doarma si Alexandra la fel

Ada, OFFF micuta Dariuta Sper sa-i treaca repede.
Ai curatat-o bine cu apa oxigenata? Vezi ca zice Irina ca ar mai trebui sa-i faci. Daca e desfacuta rau buza poate trebuie cusuta?! ...sper ca nu

Dark, FELICITARI pt primul kg si tie!! Cred ca trebuie sa o rugam pe Ingrid sa inceapa modificarile la listuta

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Ada_pupam buba sa se vindece repede!saracuta!

Dark_merci pt raspuns in leg cu Dalma!putem manca smantana?eu inafara de nuci nu rontai nimic intre mese si mai este cand bag un iaurt 0%grasimi!tu stii dece nu avem voie pulpe ci numai piept?

Aalina_la mine functioneaza sa depasesc ispita uitandu-ma in oglinda,automat mi-a pierit pofta!dar recunosc ca in zilele astea am avut atatea pofte ,mai rau ca in sarcina!

dieta mea consta cam asa;piept de pui la gratar rulat cu cascaval,peste la cuptor,oua-fierte sau omleta,sunca presata,multe multe salate,conopida,spanac si maine fac si eu pisto cu tot felul de legume!
oricum deja se observa f bine diferenta,incep si eu sa ajung de la contrabas inapoi la vioara,adica incep sa am forme!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ada, sanatate multa puiutei, sa se vindece buza frumos

Edinutza, nu prea cred ca e indicata smantana, da' eu pun un pic ca nu am ce face Oricum e foarte low in grasimi si calorii. Habar nu am ce e cu pulpele de pui, eu oricum prefer pieptul

Alina, eu i-am dat "ordin" lu' tati lu' bebe sa faca bine sa nu aduca dulciuri in casa... cand o sa vina ai mei peste 2 saptamani oricum o sa o "comit"...ca vin cu bunatati...da' va fi cu masura Tare ii place la jupan door-bouncerul, mai ales de cand s-a prins cum functioneaza

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna ziua tuturor mamicilor e cam mult de cand nu am mai scris dar sunt putin stresat cuvaccinul lui Edy....nu vor sa mi-l faca ca cik are febra dar arata in funduletz 37.3 si la subbrat 37.2 probabil din cauza caldurii.Sper sa ni-l faca joi.....Fetele luminatima si pe mine!cum ii faceti de exemplu sucul de morcovi?Din cate am ineles trebuie sa ii dai cate putin ceea ce inseamna ca nu ii pot inlocui o masa nu???spunetimi si mie cum procedati voi caci cu cat citesc mai mult cu atat ma zapacesc ma tare....Am vazut ca multe dintre voi au inceut o dieta va urez multa bafta.Eu am ramas insarcinata cd aveam 54 de kg si acum am 53,am avut norocul sa slabesc fara sa fac nimic.Multitutror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Dark am vazut ca mananci jeleu care e facut si din fructe de padure gen zmeura. Pe mine doctorita nu ma lasa sa mananc fructe de padure si capsuni cat alaptez. La voi se zice ca e voie? Ca parca m-as mai infinge la niste capsuni. Eu am mancat si cand i-am zis doctoritei m-a certat. A zis ca nu acum apar reactiile la bebe si por aparea mai tarziu cand v-a manca el.

Vad ca va merge bine la regim fetelor, momentan eu trag tare sa rezist la dulciuri si sa mananc cantitatile mai cu bun simt. Spor la dieta!

Mergi la inceput