Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

iris eu am stricat-o momentan cu dieta..la mine galactogilul ,luat ca in prospect, a facut minuni...

mi-am gasit si o scuza puternica... sunt stresata ca maine mergem la vaccinul de 4 luni si de aia mananc (sincer vorbind sunt stresata, da nu asta e motivul inghetatei si al ciocolatei)

cami dc nu aveam cezariana si tu tot un an si un pic vroaim intre bbii; asa tr sa mai asteptam...

uau da ce avansate sunteti leditia si billy cu diversficareaa

irinaC ce face ochila?

miere refacere cat mai rapida a Zenului...

de bebelusi si naty mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

azi am avut urmatorul program: la 6 alaptat (30 min), la 6:30 plecat la munca, la 9:30 robert a mancat 200 ml lapte muls dat de mama (de regula mananca 130, maxim 140); a dormit 2 ore; la 12:30 alaptat (45 min), iesit 30 min pana la magazin sa iau ceva, la 3 jumate alaptat (tot 30 min) si eu am plecat la munca, la 5:30 mancat vreo 100 ml si de la 6 fara un sfert doarme (a venit intrun suflet acasa la 8 da nu s-a trezit)...

o sa zici ca dau in paranoia da nu a mai dormit asa din prima luna.... il tot verific, doarme linistit, de sculat nu imi vine sa il scol ca ma gadesc ca dc i-ar fi foame s-ar trezi el ...

l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

uau da ce avansate sunteti leditia si billy cu diversficareaa

Da, da' pe noi ne paste vaccinul de 6 luni, nu ala de 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Intru rapid sa va mai pove de noi si sa vad ce mai faceti. Vorbiti despre diversificare si eu sunt numai ochi si urechi pentru ca peste 2 saptamani incepem si noi, cu tot tacamul.

Pana una alta, noi nu prea avem vesti bune, azi m-am necajit f tare pentru ca mi-a venit rezultatul la urocultura si am descoperit, in sfarsit, de ce puiul meu nu crestea: infectie urinara cu E-Coli. Mi s-a explicat si de dna dr si de Irina ca E-Coli colonizeaza in mod normal intestinele sau ceva pe acolo si ca la fetite are loc o autocontaminare, dar eu tot necajita sunt pentru ca acum trebuie sa ii dau fetitei Cedax. Pe de alta parte, bine ca am identificat cauza. Poate ca va fi si mai bine dupa tratament. Mi-e cam teama de antibiotic, dar asta e...cu Dumnezeu inainte!

Porumbita, ai vorbit cu kinetoterapeutul?

Am vorbit cu Bebelusi, e mai bine, ba chiar s-a dus sa se faca frumoasa azi (de parca ar avea nevoie). Deci, s-a relaxat. Bravo ei!

Mai, chiar o voi comanda si eu pe Sophie!

Va pup. Ma duc la nani.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele!

Am avut niste zile fff obositoare , de nopti nici nu mai vbesc.Azi sumtem in tratative dc sa ne mutam/ nu de azi in cealalta camera.Acum a adormit puiul , sper sa nu se mai trezeasca azi , din nou fara leganare dupa.....10 zile.Ne-a rupt.Puseu de crestere si pe cantar, e pe la 6820 tanarul de la 6540 in luna in care el mai tre sa ia cam 500 nu mai mult.Suntem obositi morti, este extrem de solicitant.Maine si noi ne vaccinam dupa amiaza insa, dr mea este de garda.Si eu am emotii Porumbita dar ma incurajez cu faptul ca e acelasi vaccin ca si primul , mai putin hepatita deci in principiu ar tbui sa fie ok..sper.

la multi ani licuricilor de azi!!!pupicim tizul nostru Ciufik!
Lisa e f faina papacica ta!Tu te ai apucat serios de diversificare sau sunteti in incercari asa?

Miere Hai ca si eu am pb cu zenul dar tot aici sper sa-l rezolv.Ce sa facem domne, este totusi o perioada fff solicitanta...

Roxana ti am vzt grasuta domne este de exceptie cu ocularii ei adevarati!

Catalina si mataluta ai nioste poze de pe vremea...de 2 luni asa.Ia bagati si tu si Iris niste update!

Bebelusi ieri era mai bine azi nu am vb.Naty revine la servici de la 1 si va avea net asa ca,...f curand.

Anuc ce mai e cu Filip?ce a zis dna dr???unde sunt pozele promise de la botez???

Carmen multumesc pt aprecieri si voi sunteti fff draguti si bb mic un dulcic.Si noi v-am recunoscut...adik io si fi miu ca ta-su nu are treaba cu forumu meu

Crisspy creste tanarul si o luati si voi ca si noi ..vrea permanent sa-l distrezi s-au dus zilele cand statea cu caruselul si scriam pe net....ehehe

Aalina va fi bine Dori, are otita fetelor si se va rezolva.Sigur.si la ce mama optimista are nu am indoiala.

Cami esti tare domne..io mai stau cred .....un veac pn imi revin, dc mai imi revin vreodata.Azi am plans de oboseala de satula de stat , parca toate aveti o mama sau pe cineva si faceti planuri de servici intors etc...la mine ar fi imp sa revin pt ca eu sunt inca in per de pregatire dar nici vb de ajutor.asta e.Pn la anu in ian maxim.Asta e decizia mea acum.
Eu as avea cel mai mult nevoie de dieta dar imi e rusine, nu ma bag.......mai dati-mi o spat sa mi recapat si eu energia.Acum m-am mai adunat asa,,,,am vb si cu Miere ca asa am simtit eu inside, nu-mi plac neintelegerile , ma apasa sufleteste , in plus a adormit Andrei nu realizez inca...uite inca scriu...dar eu abia acum mananc asa ca Ingrid ce cura???

Era sa uit..Dark l-am vzt pe Mister!Este superb, o frumusete

Fug sa pap.

Pup fetele

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am cobit s-a trezit acum e iar in scoicaofffffff ce si schimba astia mici ritualurile

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu folosesc numai razatoarea, tifonul steril si furculita. La cat ma tine pe mine o cutie de NAN1 - de regula, 4 zile fara masa de seara, va dati seama ce consumuri financiare avem...

Azi i-am pasat morcov fiert Dariei. I-a placut, numai ca vrea sa manance ea singura, se enerveaza ca nu reuseste sa-si bage lingura in gura si nu mai mananca deloc. Basca, veneam eu cu vasutul cu morcovul, si ea, zdrang, una cu piciorul, de l-a imprastiat prin pat...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

IRINA, stiu cum e. Daria, in intervalul 15 - 22, a dormit o jumatate de ora, restul, sa ma ocup de ea. Chiar daca nu urla, tot obositor e.

Chiar asa, copilasii vostri, la 4 - 5 luni, cat dorm? Ca Daria doarme de la 11 la 15, maximum 16, si apoi, inca o jumatate de ora, pana seara la 22, undeva pe la 18.30 - 19...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am papat de cina si bebe doarme deci toate-s bune. Sunt foarte incantata 1) am mai primit un set de 4 sedinte reiki la acelasi pret (recomand reiki...face bine la "destresare") si 2) am gasit niste sugar-free jelly cu arome de coacaze+afine si coarne+zmeura... yummy! Si vineri cand mergem la ASDA o sa cumpar si ciocolata sugar-free de la cadbury (vreo 80 de calorii/buc)... dieta mea arata deja mai bine

Miere , ma bucur ca ai trecut pe la noi, tare dulce e Aidan, cum se uita el la fluturasi Si ce mare s-a facut!

Ma bucur ca Bebelusi e mai bine, sigur se relaxeaza si se simte bine in familie!

Ufff Bee... deci asta era problema. Nu-i bine ca o are... da' bine ca ati descoperit-o si se trateaza.

Irina *big hug* hai ca o sa treaca si perioada asta mai grea. Stiu cum e... si noi suntem singuri aici, ne descurcam cum putem, oboseala este da' imi zambeste jupanul si zau ca imi trece Bine ca Ochila creste frumos si descopera lumea - o sa revina si zen-ul mama lui de zen.

Selene, pupam Dariuta cea pofticioasa si curajoasa, care vrea sa le faca ea pe toate

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, in ceea ce priveste problema "Pisica" noi ne-am resemnat. Oricat ne chinuim noi, tot ajunge par de matza la bebe. Asta este...ca doar MisterMister, ca si Aidan, nu sta intr-un loc. Eu il pun pe paturica lui si el face ce face si iar ajunge dincolo de ea, pe cuvertura unde vrei-nu vrei tot mai e par de la madame.

A, si inca o chestie musai de notat in calindar: de azi boierul va dormi in travel cot, e clar ca nu mai incape in cosulet . Iar peste o luna si un pic il mutam in patutul lui ... ufff... schimbarea asta nu o astept

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput