Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Revin,ca probabil am sters o parte din mesaj..
Andrei de Ciufik.Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Miguel Adriano baietel de ariya.
Clara Maria fetita de Cadia .

Calin Ioan baietel de rein .

Multa sanatate si sa aiba parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,
La multi ani! sarbatoritilor de astazi
Andrei de Ciufik.
Miguel Adriano de ariya.
Clara Maria de Cadia .
Calin Ioan de rein .

Mai fetelor,dar vad ca aveti intentii serioase - bravo .
Vreau si eu sa slabesc ca mai am de dat jos vre-o 6 kg daaa, nu ma bag la dieta...sunt de aceeasi parere cu Iris. Voi incerca sa mananc mai putin si sa fac ceva miscare...Voi pierde kg mai greu, da e mai sigur . Pe mine dietele ma obsedeaza si risc sa ma ingras mai tare.
Deci succes la slabit tuturor .

Eu cred ca a aparut si primul esec "sophi" O am de 1 saptamana si cu toate incercarile mele Alice nu prea o baga in seama...tot manutele sunt mai bune . Are ea alte jucarii preferate dar nu sunt bune de mestecat.
Cami - sa dea sa ti se indeplineasca visul.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Special pentru Miere

Miere te vrem inapoi

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la multi ani licuricilor
Irina(miere) multumesc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetele si multumesc pentru mesaje! Nu sunt suparata pe nimeni zau, doar am decis sa iau o pauza de forum:))pe timp nelimitat.
Chiar azi am vorbit la telefon cu IrinaC, careia ii multumesc ca m-a sunat si care este o draguta.

Sper ca sunteti bine toate si La Multi Ani licuricilor sarbatoriti!

Aidan e bine, creste si in fiecare zi ma surprinde cu ceva:). A avut ceva problemute cu constipatia, destul de rau de data asta, aproape ca am vrut sa merg la doctor, pt ca nici nu mai voia sa manance si chiar a vomitat, mi-a fost teama de ceva mai grav, dar cred ca a fost doar o coincidenta. In rest, doarme numai pe burta, spre disperarea mea, care mama nebuna l-am pazit vreo doua nopti si apoi l-am lasat in pace. Ieri a apucat pisica de coada si nu mai voia sa-i dea drumul, matza cand il vede fuge:)), evident ca a ramas cu un smoc de par in mana, pe care in secunda urmatoare l-a dus la gura:((, ma intreb de ce mai sterilizez biberoanele?? El a inceput sa se tarasca si degeaba il pun pe covorasul lui, cumva tot ajunge pe "terenul interzis" pe care trebuie sa il imparta cu pisica. M-am saturat de matza asta, dau cu aspiratorul la doua zile si strang de fiecare data un recipient de par, cred ca o sa o tund!
Azi ne vine si noua Sophie:)), vad ca intarzie postasul, sper ca nu s-a pierdut pe drum.
Am fost la Butterfly Forest, unde s-au asezat niste fluturasi pe el, se uita cu atata mirare la ei, ce o fi fost in capul lui? Avem pozici aici de la fluturasi, mai am cateva de azi, o sa le pun mai tarziu.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Cam atat, inca o data nu sunt suparata, dar o sa lipsesc o periada nedeterminata, ca sa-mi refac "zen-ul":))))
Pupici la toata lumea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

na ca am reusit sa termin si eu cu treaba asta in casa!

Iris_hai mai repede cu pozele ca vreau sa o vad pe printesa 2!eu tin dieta asta south beach,e pt prima oara in viata mea cand tin o dieta,pana acuma nu a fost nevoie,am crezut ca nu o sa rezist ,dar vad ca,cu ajutorul oglinzi reusesc!tu trebuie sa scapi de multe kg?

Roxana_multumim pt aprecieri!

Ledi_aici de la 6 luni in colo ai voie sa mai adaugi praz,ceapa,dovlecel si rosie curatata fara seminte+carne de vita,miel,pui,curcan si sunca presata!a si mai scrie si de miere!de spanac nu stiu nimic!ce praji ai facut?

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Miere_!frumos e Aidan !ce padure interesanta!ma bucur mult de revenirea ta,asa e cate o pauza nu strica !cu pisica e problema stiu cum e si eu am avut si cum o sa creasca Aidan o sa fie si mai dificili sigur o sa gasiti voi o solutie!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
mai greu seara.... iar acum dupa ce am mancat la pranz sarmalute in foi de vita a la Monti.... i-am tras una in cap cu niste covrigei si 2 bucatele de ciocolata.. alba. tare ticaloasa is...

eu ce sa mai zic cu 2 cico si o inghetata top gun? sun o little (de fapt big) piggy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ieri a apucat pisica de coada si nu mai voia sa-i dea drumul, matza cand il vede fuge:)), evident ca a ramas cu un smoc de par in mana, pe care in secunda urmatoare l-a dus la gura:((, ma intreb de ce mai sterilizez biberoanele??
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

ha, asa zic si eu de cainele meu (pe care evident l-am tuns, da nu il pot face sa nu mai latre de cate ori suna vreun telefon/interfon etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Miere salutareee! Chiar nu pricepeam de ce nu mai scrii... Tare dragalas Aidan si are deja mutrita de american! F frumoase fotografiile! Deja va tarati? Ce baiat mare are mama! Mi-era dor de voi! Parca trebuia sa ne incuscrim??

Ciufik eu am un Braun Multiquick 3in1 uite-l aici:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-mixere-si-blendere~produs-braun-m-1030~p-5564728.html
Imi place de el ca este de putere mare, in rest mixere verticale (pasatoare) sunt multe pe piata.

Pt bebelusi sunt ideale produsele cu recipiente mici, pt ca marul, morcovul, banana sa nu se imprastie intr-un vas mare. Dar in acelasi timp sunt de scurta folosinta, asa cum a observat si Iris. Pasatorul merge folosit si in recipiente mari si mici.

Mergi la inceput