Licurici de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ciufik, eu am pus ochii pe asta: http://www.lilimay.com/baby/babycook.php

am inteles ca-l mai are cineva dintre noi (uff.. am uitat cine, vai de neuronu' meu pe cale de disparitie). Deocamdata numai ochii, e cam scump si bani de dat pe el nu mai am (i-am cheltuit pe jucarii luna asta) da' ma gandesc ca poate ni-l face vreo bunica/bunic cadou . E si blender, si steamer, stoarce, dezcongeleaza...si vine cu retete cu tot

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

asaaa, ca tot e tema zilei pt mine : diversificarea (o incep peste 2 sapt, dar imi fac curaj), help me, pls, cu modele/marci de blender/storcator/steamer...d'astea.
ce trebuie sa iau?
off, nu pot sa alaptez exclusiv pana la 1 an macar?

Andreea si Andrei (27.12.2008)

eu il am pe asta

http://www.emag.ro/poze/medium/img45444_22102007095754.jpg

tot mostenire de la musiu Teodoru

cand am inceput sa-i dau mancare gatita ..asa cum mancam noi, am renuntat la el

o sa-l reactivez si fac pt bb...deci fac pt toata famelia in el, clar nu-l pun pt 3 firfirici cat papa puciul, iar acum pe vreme de vara cand cuptorul/aragazul sunt surse de incins creierii si nu numai, pica numa bine acest steamer - stiu clar asta ca ma pupam pt alegere de cate ori gateam la el pe caldurile din 2007 vara (teo nascut tot in inauarie, diversificare tot in iulie)

pup fete

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Eu folosesc asa:
- storcator de legume/fructe Philips
- pasator Brown
- oala sub presiune pt fiert legume si ce-o mai fi
- razatoare

Blender inca n-am folosit, n-am avut la ce, merge pasatorul deocamdata la mai toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Multumesc Dark, Alinuk, Billy .
Billy cum arata pasatorul Brown, ce model e? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

fetelor andreitu meu sugite intruna de vreo ora ni nu se mai opreste
nu stiu ce sa ii mai fac, i-am dat si ceiut si nimic
el e pe formula si mananca la 3 ore daca aveti vreo idee cum as putea sa il fac sa ii treca v-as fi recunoscatoare
pupici la mamici si licuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Crysyana,da-i apa cu lingurita!

Fetelor,multumim de urari,iar Miguel le spune La multi ani celorlalti bebei nascuti o data cu el!Sa va traiasca ,fetelor! Clara,Calin,Andrei

Si eu am dat 1 kg jos(mi-am capatat baterii),dar sunt in sevraj de dulce!
stiti ca mi se face si mai mult lapte acum cu alimentatia asta?Bebe Miguel e happy!tre sa-l cantaresc pt ca e din ce in ce mai greu!am uitat sa va spun ca ne-a filmat Amedeo cand ne conversam alaltaieri seara si avem documentu' ca a spus ma-ma!acum face brrrr...e de coma!

noaptea doarme lemn ,de la 23,30 la 8-8,30,si,cred ,ca incepe migrarea prin patut!azi dimineata era pe diagonala!

noi am fost la Baby expo si am luat-o pe Sophie in combinatie cu alte 2 jucarii si au costat 70lei.
hai ca va pup ca tre sa scot pruncii afara!annamaria cu rolele,bebe cu carutul!

A!si noi continuam cu alaptare exclusiva!
Rox tare Eva cu ochelarii de soare!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

mersi Arya esti o dulce, intre timp ne-a trecut cu ceiut
acum si noi ne pregatim sa iesim pe afara la plimbarica
si daca ramane intalnirea in hereastrau ne beagm si noi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui crysyana

fetelor andreitu meu sugite intruna de vreo ora ni nu se mai opreste
nu stiu ce sa ii mai fac, i-am dat si ceiut si nimic
el e pe formula si mananca la 3 ore daca aveti vreo idee cum as putea sa il fac sa ii treca v-as fi recunoscatoare
pupici la mamici si licuri

crysyana mamica de licurici Andrei Valentin

sau cateva picaturi de suc de la o lamaie tot cu lingurita
dar bine ca v-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vad ca voi ati inceput deja cure de slabire..am avut si eu o tentativa,dar nu pot si pace..Asa ca-n loc de cura am facut o prajitura..uite ca si rimeaza.

Andreea,noi folosim doar robotul,are un vas micut pt cafea si alte chestii si pe ala il folosesc.Daca i-as pune in vasul mare mai mult s-ar murdarii si s-ar pierde pe acolo.
David papa piure de legume si de fructe.Pana acum a papat mar,para,mandarina(ca-i mai dulce decat portocala).Banane ii voi da pe la 7 luni,ca este alergenica,desi am fost tentata sa-i dau ca nici nu citisem si nici nu ajunsesem la dr sa o intreb.Legume papa cam asa-morcov,ardei gras,dovlecel,cartof(asta din urma fff putin ca nu-i place)Si in piureuri ii pun si cereale de la Nestle fara gluten.Asa mi s-a recomandat.
Imi zisese drita sa-i dau si branzica calcica,dar parca totusi e prea micut si am inteles ca are un gust nasol.(eu am gustat mereu ce i-am dat,inclusiv calciu gluconic ca nu priceam ce are de nu-l vrea..oh,e oribil de aia)
Acum o sa-i mai bag diverse radacinoase,pastarnac,patrunjel..sa vedem cum o fi..la fel si fructe.Insa mereu stau cu teama sa nu fie ceva cu fructul ala, sa fie interzis si parca nu-mi vine sa sun drita asa aiurea "da fructul asta are ceva?" si tot asa..Mai incolo galbenus de ou,carnita,branzica,iaurturi....
Stiu doar ca nu se da mazare,fasole,naut,sare,albus de ou,capsuni,mure,kiwi,fragi,zmeura,miere,carne de porc,preparate cu gluten,linte...si cine mai stie sa mai zica..
De ex pe mine ma intereseaza spanacul de la ce varsta se poate da.. si broccolii si nu-mi mai vine in minte acum,Dar stiu ca mereu cand eram la cumparaturi ma gandeam "aia oare o avea voie?"
va las,ca iesim la plimbare nitel.Apropo de plimbare,azi am fost verde de invidie cand am vazut-o pe Roxana ce bine arata..si pe micuta Eva care e o grasuna si-o scumpa si-o zambareata
Gata,am fugit..pup trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Ciufik, eu am pus ochii pe asta: http://www.lilimay.com/baby/babycook.php

am inteles ca-l mai are cineva dintre noi (uff.. am uitat cine, vai de neuronu' meu pe cale de disparitie). Deocamdata numai ochii, e cam scump si bani de dat pe el nu mai am (i-am cheltuit pe jucarii luna asta) da' ma gandesc ca poate ni-l face vreo bunica/bunic cadou . E si blender, si steamer, stoarce, dezcongeleaza...si vine cu retete cu tot

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Dark, ma intreb daca merita banii. Un steamer bun si un blender sunt si pentru perioada de dupa bebe utile, aparatul acesta ar fi util pana la.... eventual un an si jumatate?
Noi suntem foarte multumiti de steamer, blender si, evident centrifuga pentru sucuri. Sunt utile pentru toata familia, si asa mancam si noi, cei mari, mai sanatos. Francesca si acum, la doi ani si aproape jumatate, savureaza mancarea preparata la steamer, sucuri si mai noi pregatim pentru ea si shake-uri de lapte cu fructe, mmmm.
Sigur, e doar o parere, la urma urmei fiecare mamica face cum ii spune instinctul, nu-i asa?

Edinutza, si mie imi place roz-ul, no problem, insa Nathalie are ochi albastri si trebuie sa recunosc ca si albastru ii vine de minune.
Esti o grozava cu dieta... eu m-am considerat la dieta mancand urmatoarele: dimineata placinta, la amiaza sunca de pui(100grame) si doua rosii, seara supa si o placinta. Intre cappuccino dublu la 10, dupa muls, un mar si o nectarina. Muult ceai de chimen, fenicul si anason. Si aiureala aia de Galactogil, care nu cred ca ajuta, dar o iau. Acum e clar de ce nu slabesc eu, hahaha.
Voi sunteti toate pe Monti? Eu nu cred in curele de slabire, ci in mai multa miscare, mai sanatos si mai putin de mancare (si aici voi spune faceti ce spune preotul, nu ce face)... stiu ca se poate, cel putin asa slabisem acum citiva ani(o gramada de kilograme), acum am 35 ani deja, sa vedem daca mai merge. Cand ma apuc serios adica. De maine.

Mergi la inceput