Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Na! M-a mancat in sa ma uit in urma si acu' in loc sa mi-am facut de o iesire asa frumoasa cum a avut Gabitza. Sa va fie de bine iesirea Gabitza, LA MULTI ANI lui Andrei - acum eu ce sa zic? Eu zic ca ar trebui sa va sacrificati , sa-i mai faceti placerea odata lui Andrei, sa va intoarceti curand a la lup
Si tot citind in urma am gasit postarea lui Jady ( bineinteles ca te primim , oricand aveti timp noi va asteptam cu mare drag) si n-aveam cum sa nu ma minunez ce program cu after-party are ... inca odata
Tre sa mai zic ca mi-a fost tare dor de postarile Aelitei si ca ....am un feeling ca-s in plop si plopul e in aer . Ziceau fetele zilele trecute ceva de poze cu voi ... da' n-am vazut nik . Oi fi chiorat?
Am vazut-o si pe DanaH cu bronzate si iata ce frumos a reusit cineva priceput , esme , sa lamureasca neuronu' meu blond care e treaba cu mierea . Am sa fur ceva idei. Acum citind postarea lui Lori ma intreb si eu , chiar asa , cum stii cata glucoza/fructoza trebuie sa fol? La ghici si in functie de asta mai adaugi/scazi data aviatoare?
Deci, sa nu radeti de mine, io in bucatarie nema experienta , abia acum tarziu am inceput si eu sa gatesc si o mai dau in bara la modul grosolan... dar perseverez
Am vazut ca si Laura s-a delectat cu o piesa de teatru ca Inais se pregateste sa cu burlacitzele , m-am si minunat cate stie sa faca Iasmi si multumita ei mi-am dat seama ca si fii-mea stie sa se faca bella si frumoasa , numa ca ea se piaptana cu coada periei .... da' ca si ma-sa, persevereaza

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Inais, , pai daca nu ne-am lauda odraslele nu am fi mamici, nu?! Mie nu mi se pare neaparat lauda, mi se pare mandrie. Si avem tot dreptul sa fim mandre/mandrii de copiii nostri.

Micaela, pupam Dariutza mica speram ca e bine.

LA MULTI ANI

ERIC!

OLIVIA!

Edit ca am vazut ca a scris MSBB de pieptanat: Victoria ma piaptana pe mine si pe daddy, nu cu coada, dar cu dosul periei. Si sa va mai spun cat ii pare de delicioasa peria?! Molfaie la ea de numa', pana avem destul par de periat nu mai avem perie. Noroc ca nu iasa perii din perie, ca o papa toata pana acum.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Desiree - daca tot esti pieptanata,aranjata de mandra ta ai lasat si tu o pt astia mai ...nedormiti?
Vezi ce fata atenta ai tu ?
Apropo, tre sa-ti plateasca astia de la cofetarile de aici drepturi de autor pt printesa de pe tort . Culmea, cand m-am dus sa aleg tortul prima poza pe care am vazut-o era cu acest tort pe care scria LA MULTI ANI ANDRA! Am zis ca asta tre sa fie , daca DD mi l-a scos in cale asa din prima

N-am mai putut sa adorm , am descarcat poze, le-am studiat, mi-am dat seama ca pana si-n poze a iesit minunea , nasturii de la camasa mea s-au hotarat sa ma tradeze . Chiar am luat mandra in brate la un mom dat si-au sarit nasturii ca popcornu' de era sa raman in goale noroc ca nimeni nu ma baga in zeama atunci Uitandu-ma la poze am descoperit ca papusica din tort a fost impuscata in cap , am descoperit si unde am uitat niste lucruri

Hai ca va pun si voua pozele, dupa ce la vacanta frumoasa a Gabitzei daca mai aveti timp si chef va poftesc la dezmotzarea/dezmatzarea mandrei mele , sa mearga mai bine .

Oricum , va rog sa ignorati cele multe bale produse de fii-mea , toata lumea era cu servetele dupa ea de parca eram la inmormantare si statea sa planga tot satul .

Bun, gata, fug , s-a trezit si mandra intre timp , i-am oferit un bibe-al-pacii, poate mai nitzel sa prind si eu vreo ora de somn ca se arata vreme frumoasa tare azi afara si ar fi pacat sa o ratez pe motiv de oboseala !

Dar inainte de a pleca...

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi Eric si Olivia, sa aveti parte numai de realizari, zile frumoase si senine si mamicile voastre sa mai treaca pe la noi!

Pup iu ol!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

ERIC, OLIVIA, sa fiti sanatosi, ca asta e cel mai important, si fericiti, si senini, si jucausi, si poznashi si sa iubiti pe mami si pe tati si ei pe voi !

- cookies nu mai am. Dar o sa mai fac - ca am neshte oua si ash vrea sa le fol. pana plecam.

AMR 2 zile + 2 nopti. Nu mai am rabdari...

Inais, iau minimum minimorum. Dar la fata tre sa iau 15 body + co, si ceva cu maneca lunga, etc. ;pampersi iau tot un minim, am inteles ca gasesc dar ca is f. scumpi; lapte praf, cereale, biberoane, cosmetice - am luat de la DM din alea mici mici, de calatorie, jucarii nu, bagaj special pt avion (ceva cu maneca lunga, pampersi, servetele umede pt ca dim. vine nea Nelu si mi-e ca bantuie si prin avioane), tati vrea ochelarii/tubul de snorkeling, hainele noastre, jucarii o sa luam de acolo, ca oricum Mara se va juca cu ochelarii, etc.
Mai am de spalat & calcat...
Si se aduna.

Neaparat sa ma mobilizez azi/miine sa ne vedem. Ieri am stat ca potorile in casa... adica am reusit sa ii ashez cd-urile lui tati, alea cateva sute, sa nu mai stea peste tot inshirate. Dar atat!

Ideea ca am gasit haine de ale mele de care uitasem

Mara nu stie sa se piepetene. De fapt, nici nu a vazut asta - mami sta cu parul prins intr-o coada, fata... are 3 fire in cap si dupa baie cu 2 mishcari de prosop e uscata, tati iar s-a ras in cap. Beculetz.

despre glucoza si fructoza- inca mai am de cetit. Nu m-am agitat, ca ii dat f. rar Marei. 1 data la 2-3 sapt... dar de praful de copt, de cand am robot de bucatarie (si las sa bata albushurile de sta lingura drepti ) - nu mai fol. la multe chestii.
Iar blatul de padnispan cu suc de portocale il fol. si la padnispan, si la prajituri, si la torturi.. ca stiu ca imi iese.

MsBB, te invidiez ca nu mancati dulciuri. F. bine . Deci noi mai degraba renuntam la mancare decat la desert. Si acu probam hainele si ne sugem burta ca sa intram in ele (mai ales tati )

v-am zis ca nu mai am rabdare?

edit: sa va mai zic ca nu mai am rabdare...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza uoffff ca de o saptamana numai emotii am Ale a facut febra vro 3 zile am fost la urgenta simteam eu ca are ceva fara muci fara vome fara tuse ieri seara dupa o zi excelenta s a umplut de bube
ori roseola ori rubeola (eu nu am imunitate....normal ca toate debuteaa la mine in luna 7....sunt blestemata)
ale e bine si nu prea foarte scancita a plans azi noapte ea care nu plange noaptea niciodata astept a se trezeasca sa mai dau o fuga la spital sa vaz ce e defapt

Tudor ,Ale ,si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

neatza uoffff ca de o saptamana numai emotii am Ale a facut febra vro 3 zile am fost la urgenta simteam eu ca are ceva fara muci fara vome fara tuse ieri seara dupa o zi excelenta s a umplut de bube
ori roseola ori rubeola (eu nu am imunitate....normal ca toate debuteaa la mine in luna 7....sunt blestemata)
ale e bine si nu prea foarte scancita a plans azi noapte ea care nu plange noaptea niciodata astept a se trezeasca sa mai dau o fuga la spital sa vaz ce e defapt

Tudor ,Ale ,si 28+

sanatate multa si sa de Dumnezeu sa nu fie nimik grav si nici tu si sa nu luati nik.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anisiap multa , multa sanatate si sa dea Doamne Doamne sa nu fie ceva care sa se ia la tine sau sa-l afecteze pe bebe. Te pup si tin pumnii, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce frumoasa eeeeeeeeeeeeeeeee delicioasa ca o capsuna, cu rochita aia si fluturasul din par m-am holbat la fiecare poza in parte felicitari, sunteti niste frumoase, iar Andra are niste buzeeee auzi ma msbb da' burta ta...unde-i?!?

am ratat pozele gabitzei...imi da cineva link sa nu mai caut?

edit: le gasii...ce sa mai? foarte frumos..Ardealul nu ne dezamageste niciodata...pozele sunt superbe, o adevarata vacanta in familie. acu am si eu chef de munte .. si ce dulce doarme Raducu pe tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, dragele. Remember us ? Cam greu nu, dupa asa o absenta indelungata … Eee, dar am scutire, sa stiti. Tocmai ce am incheiat o perioada de importuri si alte kk-turi de la serviciu. Bleah, m-am saturat. Pe de alta parte, am stat foarte mult pe-afara, prin parc, Vladuc a dat de gustu’ jocului cu alti copilasi si asa mult ii placeeeee …

Ce sa va mai zic despre noi ? Am fost si la doctoreasa in urma cu vreo 3 saptamani, l-a decalotat, a suferit mititelu’ vreo 2 zile, avea la momentul acela 9600 g, 75 cm insa prea putini dinti (4) si fontanela cam maricica asa ca ne-a dat vi-sol pentru 20 de zile. Nu i-a mai aparut pata de dermatita din obraz asa ca am avut curaj sa-i mai introduc cate ceva in alimentatie spre incantarea lui. Il alaptez in continuare, tot spre incantarea lui dar si a mea in egala masura.

Vreau sa multumesc lui MsBB si Gabitzei care si-au amintit de mine la un moment dat.

Micaela, trimitem un Dariei pe nasuc.

Esme, esti o gospodina desavarsita, am vazut meniul de la ziua lui Lorelei precum si pozele, nu cred ca voi ajunge vreodata sa gatesc atatea feluri, felicitari.

Cleo, drum bun si vacanta placuta. Sa aveti parte numai de momente frumoase si sa revii cu bateriile incarcate.

Jady, 2 job-uri ??? Cum faci fata si cu copil si cu programu’ asta infernal ? Felicitari, eu nu cred ca as reusi.

Gabitza, bine ai revenit. Ce vacanta frumoasa ati avut ! Peisajele sunt superbe, hotelul este super, copiii veseli, parintii la fel … intr-un cuvant o vacanta reusita.

Laurita, ce te-ai mai plimbarit si distrat ! Bravo !

Inais, felicitari pentru progresele Iasminei.

MsBB, ma bucur sa aud (citesc) ca v-a iesit bine petrecerea. Mda, la bucatarie nici eu nu-s prea priceputa dar de cand a intrat Vladuc in viata noastra am facut mari progrese. Hai ca suntem pe drumul cel bun, ne mai ajuta si fetele cu cate un sfat …

Desiree, si lui Vladuc ii place sa molfaie peria. Ce le-o fi placand ca mie mi se pare chiar aiurea parul ala. Mda.

MsBB, ce printesa frumoasa ai !!! Si ce mamica frumoasa are printesa ta !!! Ptiu-ptiu sa nu va deochi. Imi place de mor ! Ce rochita, ce pantofiori, ce fluturas in par … Iar tati nu-si mai incape in piele de mandru ce este de fetele lui !

Mi-am adus aminte de pozele de la ziua Andrei in care am vazut-o pe Teodora de Chinabulina. Ce frumoasa eeeee, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, e o papusa !

Anisiap, sanatate multa lui Ale si tie, sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva contagios si sa nu afecteze sarcina.

Inchei aici cu scuzele de rigoare fetelor de care n-am amintit, sper sa fiu mai activa in perioada urmatoare care se anunta putin mai linistita.

Va pup pe toate si va doresc o zi insorita. Papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Miss, credeai ca te-am uitat ? Nici vorba ! Iti urmaresc cu mare interes blogul insa nu ai mai scris de ceva timp. Ce se intampla ?

Te pup cu drag si astept cu nerabdare noi postari. Pup si Daviducul si ochisorii lui frumosi (daca ma lasi).

Hmmm ... oare esti deja in vacanta ???

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput