Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hop si eu la apel cam tarzior dar e bine si asa.

Aldebaran- pitzinuca- bafta in continuare si felicitari ptr slabit!
Ane2 ma bucur ca ti-a placut cum a iesit pestele. E simplu de gatit si mie mi se pare delicios !

MD: lapte +cereale+seminte+ 1 cafea
Pranz- 1 hot dog am luat-o rau pe aratura stiu+ 1 cafea
Cina: aripioare la gratar + salata

Nasol in weekend nene ca tentatia e mare cand sunt acasa plus ca as rontzai non stop.

Va si un weekend excelent!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Teodora, bine ai venit.
Aldebaran, felicitari pentru jumatatea de kil, spune-i sa-si mai ia niste prietene cand pleaca de la tine, io asa le rog pe-ale mele: duce-ti-va, da' in grup, sa nu va plictisiti, promit sa nu va duc dorul. :-))

o sa incerc si eu retetele voastre, multumesc.

io azi n-am facut nimic si nu cred ca voi face, sonia a luat un virus de pe undeva, e racita. acum doarme, deci as putea sa sar coarda macar, dar n-am nici un chef, ma macin rau cand e bolnavioara, desi e doar o simpla raceala.

va doresc un uichend superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata la toata lumea
Ce mai faceti? mai tineti vreo cura?
Eu ma stradui...mai sar calu...

In rest s-a racorit la Cluj ca a plouat asa ca este bine.

La multi ani la puisori de 1 iunie! Sa aiba parte doar de bucurii si multa sanatate!

Ca sa nu ma dezic:) am nevoie de ajutorul vostru, poate trimiteti mail cu mesajul meu la toate cunostiintele voastre si cine stie poate gasim casuta pt niste amarati!:

Din nou eu,Sanda din Cluj, mama animalutelor abandonate/ranite/fara sanse :)
Nu stiu cum se face, dar la mine vin toti amaratii de pe lumea asta!
Am in gazda si le donez unor iubitori, 6 puiuti de pisica, de cca 15 zile, au deschis ochii, acuma invata sa faca la ladita, papa laptic, au ochisorii albastrii, 5 tarcati si unul alb cu negru.
Tot in aceasi zona, mai am de donat un catel talie mare, cam cat un ciobanesc, superb, alb complet, pasnic cu toata lumea inclusiv cu pisicutele. Din pacate cineva i-a taiat urechile nu foarte corect ...Este frumos , tanar, bunut, ideal pentru curte!
Please help, sa facem o fapta buna este asa de usor!

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare din insorita cRaiova
Ma mentin la aceeasi greutate . Vad ca nu fac nici un exces, nu as putea spune ca ma tenteaza ceva in mod deosebit incat sa sar calul.
Mi-am facut abonament la sala din a doua zi de cand am ajuns aici. Merg o data la doua zile pentru doua ore in care fac cardio si greutati.
In we am fost la Brasov la un botez al fetitei prietenei mele cele mai bune din Anglia, ieri am vizitat Pelisorul din Sinaia si maine imi ajunge si sotul aici.
Amandoi copiii imi sunt raciti. Luca ar trebui maine sa se duca in excursie la Sibiu. Sa vedem cum se va simti azi. Hotaram in functie de ce spune medicul. Vrem sa ajungem azi in centru sa vedem ce se organizeaza de 1 iunie.
Dupa cum am spus cu dieta stau bine. Partea nasoala este ca nu prea mananc fructe.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

azi am papat:
md: doua oua fierte, o felie de cas afumat
pranz: o farfurie de supa si o pulpa de pui
am baut apa multa si voi mai bea:)

sport: 40-50 min pe banda cu greutati la picioare

Voi cum stati?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu stau bine la cate abateri am avut sapt trecuta nici nu am dat jos dar nici nu am luat nici macar un gram

Ieri am vrut sa iau tot soarele, am stat toata zziua pe plaja ...ma si m-am ars...da ce m-am ars

azi am papat asa:
dim - cafea
pranz- 2 felii de paine neagra cu sunca light
cina- salata

sport am facut tae boo 45 de min

Conchita cum se mai simte sonia? sanatate multa multa si un

Deus uite o ptr tine....e minunat ce faci ptr animale

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Conchita cum se mai simte sonia? sanatate multa multa si un

multumesc pentru gandul bun acum doarme, am avut amandoua o noapte alba, febra mare, etc...s-a simtit mai bine dimineata, sper sa treaca mai repede ca sunt eu bolnava si disperata cand o vad asa!

ciuf, sanatate si micutilor tai

Deus, ultimele zile n-am facut nici un sport, nimic, de dieta m-am tinut asa si-asa, in sensul ca n-am mancat prostii, dar nici regulat n-am mancat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Conchita, ciuf sanatate puilor bolnaviori! Eu sunt pe alta planeta cand e Andrei bolnavior.

Deus, am dat mai departe pe mail mesajul de la tine! Sper sa gasesti pe cineva sa ia din pisoiasi si poate si catelul cel frumos, chiar daca are urechiusele taiate aiurea.

Ane2, la mine a facut minuni apa termala de la Avene, cand m-am ars la plaja. Este minunata! Incearca sa vezi cat de repede scapi si de durere si de arsura.

Ieri am bagat sala 1 ora, insa am avut grija sa maninc un hot-dog deci...

Azi stau cuminte si incerc s ama redresez.

MD: iaurt+cereale+seminte+1 cafea

Va si o saptamana usoara!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Nana exact asta mi-a luat sotu aseara....super multumita am fost ,in 5 min sau dus usturimile.....pe spate eram praf, in rest nu ma usatura.

Conchita ma bucur ca sonia se simte mai bine....off si eu la fel sunt , nu am chef de nimic si sufar de 1000 de ori mai mult ca ea.......

Sport nu am facut, m-am aplecat sa umplu galeata cu apa sa spal pe jos si asa am ramas intepenita.Asa cototnoaga am spalat pe jos acum zac pe canapea

dim am papat 2 felli de paine neagra cu unt si o cafea
pranz: paste cu sunca si ciperci stiu naspa rau , da muream de pofta
la cina o sa mananc caracatita fiarta cu salata

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

SERVUS:)

eu azi am papat asa:
doua oua, carne de vita rasol, cirese si o banana.

Sport am facut moderat la mine in casa.
Ma simt bine si vad rezultate asa ca am sa fac un anunt mare cand ajung la 57!
Sambata ma duc la o alta nunta asa ca trebuie sa ma pregatesc sa ma fac frumoasa.M-am saturat de rochile mele negre de cioara si vreau o rochie verde sau in mai multe culori, vie! Maine ma duc sa-mi caut. Sper sa nu coste mult!

Va si va doresc o zi frumoasa

poze

Mergi la inceput