Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
Buna, asta e primul mesaj pe care il vad...poti repeta intrebarea te rog??? si bine ai venit!mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Simo acum am vazut ca vine bb 3...FELICITARI!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
b_carmen spune:
Monis5, sarumana pentru PM, am si vazut pozele, numai burticute frumoase si zambarete!Super
+15
monis5 spune:
Fetelor, uitati-va in urma, ca sunt mai multe mesaje noi... inclusiv de la douradoudou...
eu m-am prins pentru ca se tot mutau mesajele de pe o pagina pe alta ![]()
monis
16+
danangie spune:
ALEXA bine ai venit,sarcina usoara pana la capat.
MIANY tu de ce nu reusesti sa dormi?Insomnii? Sau s-a intamplat?
MADALINA felicitari pentru putzulica
BYA intr-adevar ai fost o mireasa tare frumoasa.Si ai niste ochi de invidiat.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Romanitza_31 spune:
multumesc frumos monis pentru PM!
Romanitza
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, uitati-va in urma, ca sunt mai multe mesaje noi... inclusiv de la douradoudou... eu m-am prins pentru ca se tot mutau mesajele de pe o pagina pe alta monis 16+ |
12+POZE
danangie spune:
| citat din mesajul lui b_carmen Cred ca n-am scapat de moderare, ca nu primesc nici un raspuns de la voi. HELLOOOOO!!!! + 15 ![]() |
HELLOO, sorry eu abia acum am vazut mes tau.

DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
myrella_21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
My, intra pe www.gmail.com faci log in cu user-ul si parola comune (iti trimit PM daca nu le ai) si in stanga sus ai link catre PHOTOS. Te duci acolo si te descurci ca e f simplu. Daca nu reusesti, zici aici si revin. K? monis 16+ |
Da vreau si userul si parola ca nu le am...si oi vedea eu daca ma descurc...
13+poze
danangie spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Nu cred ca ai voie sa iei eferlagan ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Daca e eferalgan simplu...e doar paracetamol....
Mariuca!!DANA si
laurairina13 spune:
Myrella, tre sa iti activezi PM, intri la contul tau, la mesaje private, si tre sa fie ceva acolo de activat mesajele! Ca altfel nu stim cum sa iti trimitem !
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze

Luca(02-02-2006) si de