Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 9
myrella_21 spune:
Fetele...voi mai vomati dimineata? sau mai aveti stari de voma? eu fac 14 sapt peste 2 zile si ma gandeam ca poate scap pana acuma de senzatiile astea dar vad ca le am in continuare...din pacate
13+
poze
myrella_21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Faine pozele si rochia Dar cauta sa le pui in picioare cumva Lasa ca o sa se joace bebe cu caniche-ul si o sa-i treaca... uimirea A, si zic sa le pui si in albumul comun, ca sa fie acolo cu toate fetele monis 16+ |
m-am gandit eu si la albumul comun dar nu stiu ce cont...ce parola si cum se face, daca mi-ai putea spune am sa ma straduiesc sa le pun si acolo.
13+poze
RamonaCopot spune:
Myrella... eu ieri am implinit 17 sapt si din pacate inca mai persista greata si voma...si starile de moleseala. E adevarat ca au mai scazut ca si frecventa....dar totusi mai sunt. De la 14 sapt tot astept sa ma simt si eu plina de energie cum zice toata lumea ca tre sa fie, dar se pare ca mai am inca de indurat. Daca nici dupa ce misca bebe nu o sa ma simt bine, inseamna ca tre sa ma inarmez cu rabdare pana o sa nasc si sa ma resemnez... ![]()
17+ 
Miramar spune:
Ramonika multumesc de parola.
Superbelor! cu toatele.
Ancadragoman nu stiu de unde stii tu ca nu e voie eferalgan????? Contine paracetamol si paracetamolul este admis in sarcina. In plus mie mi l-a recomandat doctorita mea.
14+ 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myrella_21 m-am gandit eu si la albumul comun dar nu stiu ce cont...ce parola si cum se face, daca mi-ai putea spune am sa ma straduiesc sa le pun si acolo. 13+poze |
My,
intra pe www.gmail.com
faci log in cu user-ul si parola comune (iti trimit PM daca nu le ai) si in stanga sus ai link catre PHOTOS.
Te duci acolo si te descurci ca e f simplu. Daca nu reusesti, zici aici si revin.
K?
monis
16+
ancadragoman spune:
Dupa "tonul" folosit de tine poate era mai bine sa nu dau niciun sfat ...eu asa stiam si nu mereu ce spune dr este si bine,adica au fost dr care au recomandat antibiotice interzise in sarcina si multe altele.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui b_carmen Cred ca n-am scapat de moderare, ca nu primesc nici un raspuns de la voi. HELLOOOOO!!!! + 15 ![]() |
Buna, asta e primul mesaj pe care il vad...poti repeta intrebarea te rog???
si bine ai venit!mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Madyna spune:
Monis saru-mana pentru parola 
Fetelor v-sm vazut in poze si sunteti toate scumpe si veti fi cu siguranta niste mamici superbe, am vazut si poze cu bebei si catei si pisicei deci unele sunteti deja.
Am pus si eu poze ca doar nu puteam sa lipsesc, am pus si mai vechi si cu burtica, la mine se vede deja chiar daca am doar 10 saptamani, am luat deja 4 kile, eram slabanoaga la inceput si a zis doctora ca e ok mai ales ca sunt si destul de inalta..
Myrella pe mine greturile si somnul m-au mai lasat deja, inainte mi-era greata inainte sa ma trezesc si ma trezeam din cauza asta, si dormeam ca o nebuna toata ziua si toata noaptea.. acum mi se mai face greata numai din cand in cand, sper ca totul e ok cu bebe, parca ma simteam mai linistita cand aveam simptome ca macar eram sigura ca sarcina e in evolutie...
laurairina13 spune:
B_carmen, noroc cu Simonette ca ti-a adus mesajul aici, eu nici nu l-am vazut..probabil ca inca iti sunt inca moderate mesajele..
Bine ai venit!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze

si rochia